panos444 Ιανουάριος 26, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 το θέμα είναι αν τις πάρω απο visionstudio που μίλησα μαζί τους δεν μπορώ να τις κάνω επιστροφη!!!! παραγγελια απο το ιντερνετ δεν θα κανεις? ειναι υποχρεωμενος να τις παρει πισω. αν δεν θελει, υπαρχουν παντου πολλες και ισως καλυτερες πορτοκαλιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Ιανουάριος 27, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 χωρίς να έχω συμφέρον , απλά ρωτάω γιατί είμαι και εγώ καταναλωτής. Για ποιο λόγο να δεχτώ να παραλάβω μνήμες ανοιγμένες και δοκιμασμένες σε προηγούμενο πελάτη που απλά δεν του κάνανε? απο την στιγμή που ο κατασκευαστής λέει 4 x 2 GB σαν max memory, για ποιο λόγο κάποιος να μπει στην διαδικασία? ας μην βλέπουμε μόνο τον εαυτό μας και ας σκεφτούμε και τους υπολοίπους. προσωπική γνώμη και χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 27, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 χωρίς να έχω συμφέρον , απλά ρωτάω γιατί είμαι και εγώ καταναλωτής. Για ποιο λόγο να δεχτώ να παραλάβω μνήμες ανοιγμένες και δοκιμασμένες σε προηγούμενο πελάτη που απλά δεν του κάνανε? απο την στιγμή που ο κατασκευαστής λέει 4 x 2 GB σαν max memory, για ποιο λόγο κάποιος να μπει στην διαδικασία? ας μην βλέπουμε μόνο τον εαυτό μας και ας σκεφτούμε και τους υπολοίπους. προσωπική γνώμη και χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση. προφανως το καταστημα δνε τις ξαναπουλαει..!(ετσι πιστευω οτι υποτιθεται πρεπει να κανουν!) εξαλλου ο βασιλης αν δεν του κανουν θα το διαπιστωσει αμεσως,δεν θα τις χρησιμοποιησει/whatever. οπως και να εχει εκεινος εχει το δικαιωμα να τις γυρισει..! μακαρι να ηταν το μοναδικο πραγμα που εχεις αγορασει και ειναι χρησιμοποιημενο οπως το κιτακι που θα παρει ο βασιλης..! προσωπικα απο το πλαισιο εχω πολλες περιπτωσεις ανοιγμενων/χρησιμοποιημενων/whatever προιοντων. οταν μου καηκε η 6970 μου ειχαν δωσει μια nvidia 210 να κανω την δουλεια μου μεχρι να ερθει η καινουρια.. ε μου ειπαν να μην χαλασω την συσκευασια για να μπορουν να την πουλησουν παλι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.