rory Ιανουάριος 24, 2012 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Τα timmings τα δοκίμασα,αλλα τίποτα. Ένα corsair hx1000w έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 24, 2012 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Λοιπόν παλίκαρε, κάνε μια το εξής:1) Βάλε τις ρυθμίσεις στο BIOSΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΕΙΧΝΩ στις εικόνες στο RAR εδώhttp://www.benchzone.com/temp/BIOS-RORY.rar2) Φτιάξε ένα bootable USB/CD/DVD με το memtest86+ v4.20 [ download: Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool ]Και τρέξε το test #5 μερικές φορές [ πατάς C, έπειτα 1, έπειτα 3, έπειτα 5, έπειτα Enter, και τέλος το 0 ] ( ιδανικά μέχρι τις 25 loops για να είσαι σχεδόν 100% ok ), σταματάς αν σου βγάλει errors ( κόκκινη γραμμή και να λέει X errors at... blah blah )Και μου λες τι έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 24, 2012 Author #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Εντάξει με τα settings και το test δεν δείχνει τίποτα! edit: bill το σύστημα τώρα δουλεύει και με την igpu με τις ρυθμίσεις αυτές!!! Οπότε κάποια ρύθμιση είναι που κάνει την ζημιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 24, 2012 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Ωραία, δοκίμασε να κάνεις μια εγκατάσταση Windows με τις παρούσες ρυθμίσεις, πέρασε τα βασικά πράγματα, και πάρε ένα image με το Norton Ghost ή το Acronis για να τα έχεις έτοιμα σε περίπτωση που φάνε corrupt στις δοκιμές τα φρεσκοπερασμένα Windows, και έπειτα κάνουμε και overclocking και να ανεβάσουμε τις μνήμες, και όλα τα λοιπά ωραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 24, 2012 Author #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Φρέσκια εγκατάσταση έχω με της nvidia,του ethernet και του chipset τους drivers μονο.Δοκίμασα να βάλω τους drivers για την igpu και κολαει στην εγκατάσταση με μια μαύρη οθόνη και μετα απο επανεκινηση δεν μπαίνει πάλι.Κλεινω την igpu,μπαίνω και βγάζω τους drivers,την ενεργοποιο ξανά και το σύστημα μπουταρει κανονικα! Μάλλον δεν παίρνει τους drivers, αλλα γιατι;Τους έχω κατεβάσει 3 φορές,τους βάλει και απο το cd και πάλι το ίδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 24, 2012 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Πρώτα βάζεις αυτόν εδώ:http://downloadmirror.intel.com/20391/a08/Win7Vista_64_152250.exeΚάνεις restart, και μετά περνάς το Virtu.Φαντάζομαι έχεις βάλει πρώτα από όλα τους drivers του chipset ( Intel.com Chipset Software Installation Utility -> http://downloadmirror.intel.com/20775/eng/infinst_autol.exe ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Ιανουάριος 25, 2012 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Μην ξεχάσεις να του κόψεις και παροχής υπηρεσιών Bill! :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 25, 2012 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Τέτοια λέγε να μας ακούσει κανάς Βενιζέλος και να νομίζει ότι γίνονται επί πληρωμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 25, 2012 Author #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Καλησπέρα! Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Το πρόβλημα παραμένει.Σε καινουρια εγκατάσταση περνάω τους drivers με την σειρά που είπε ο bill και μόλις περάσω το virtu μετα την επανεκινηση μου βγάζει αυτο το μνμ... Στην συνέχεια άμα περάσω τους drivers της nvidia κολαει στην εκκίνηση και κάνει το πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 25, 2012 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Στο BIOS κάνε Enable και τις δύο επιλογές για την iGPU ( Render Standby & iGPU Multi-Monitor ) & try again Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 25, 2012 Author #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Τα ίδια! Αν επιλέξω στο initiate graphic adapter την igpu το σύστημα ξεκινά απο την hdmi,αλλα κολλάει στην εκκίνηση! Μηπως χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση στα windows; Η τελικα εχει πρόβλημα η CPU; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 25, 2012 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Δοκίμασε να δώσεις 1.1V στο PCH και δες τι θα κάνει.( Τον driver της nVIDIA πέρνα ΠΡΩΤΟΥ βάλεις το Lucid Virtu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 26, 2012 Author #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Τίποτα,τα ίδια!(Με αυτή τη σειρά περνάω τους drivers.)Είπα να τα ξεκαθαρίσω ακόμα περισσότερο τα πράγματα και εκανα το εξής: Σε καινούργια εγκατάσταση win επέλεξα στο initiate graphic adapter την igpu.Το συστημα δουλευε κανονικα χωρίς drivers.Πέρασα του chipset και της igpu τους drivers και ξανά τα ίδια...Μήπως να βγάλω τελείως την VGA που έχω επάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 26, 2012 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Βγάλε από πάνω την VGA, και δούλεψε την ενσωματωμένη GPU να δούμε τι γίνεται.Κάνε ένα-δυο encoding με το Badaboom ( το νεότερο υποστηρίζει QuickSync ) και βάλε και κανά game σε 720p ( 1280x720 ) low-medium details και τρέξε λίγο να δεις αν παίζει ή κολλήσει ή σκάσουνε μύτη artifacts, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 26, 2012 Author #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Δοκίμασα μονο την igpu... και μπουταρει μονο σε safe mode!!! Στα windows χρειάζεται να κάνω τίποτα; Καμία ρύθμιση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 26, 2012 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.Σε υποθετική νέα εγκατάσταση, μπαίνεις κανονικότατα δίχως drivers, περνάς drivers, reboot, ok.Πάμε για hardware issue από ότι φαίνεται ( γνήσια το δισκάκι των Windows φαντάζομαι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 26, 2012 Author #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Απο ότι διάβασα στο net παίζει να είναι corrupt η εχει προβλημα συμβατοτητας το bios καθώς δεν είμαι ο μόνος που εχει αυτήν τη μαύρη οθόνη. Το θέμα είναι,την κάνω rma η την κρατάω και περιμένω καινούριο bios,που απο ότι λένε θα βγει σύντομα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 26, 2012 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Περίμενε λίγο για νέο BIOS ( θα δω και εγω μπας και έχουμε κανά beta ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 26, 2012 Author #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Αυτο λέω και εγω γιατι και καινουρια να έρθει ίσως εχει τα ίδια προβλήματα.Μην κάνω και rma άδικα! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2012 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 Θα με βαλεις στην διαδικασια να το τσεκαρω και εγω στην δικια μου τωρα lol (ιδια mobo εχουμε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.