Borg Ιανουάριος 23, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 beat me if u can (Test) ASIC Quality of GeForce GPUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 23, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 (Test) ASIC Quality of GeForce GPUs Update (2012.01.23): the ASIC quality detection is probably based on the GPU voltage. Here what AMD’s Dave Baumann says: Actually, it does the opposite! We scale the voltage based on leakage, so the higher leakage parts use lower voltage and the lower leakage parts use a higher voltage – what this is does narrow the entire TDP range of the product. Everything is qualified at worst case anyway; all the TDP calcs and the fan settings are completed on the wors case for the product range. Τωρα ειναι που μπερδευτηκα εντελως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbilos Ιανουάριος 27, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 Ορίστε και το δικό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
archongr Ιανουάριος 28, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 εμενα γιατι μου λεει οτι δεν υποστηριζει τις καρτες μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Ιανουάριος 28, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 εμενα γιατι μου λεει οτι δεν υποστηριζει τις καρτες μου? επειδή δεν τις υποστηρίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisos Ιανουάριος 29, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 ΟΚ and now what? Έχω ASIC πιστοποίηση οπότε μπορώ να την πουλήσω Χαζομαρούλες για να περνάμε την ώρα μας ευχάριστα και δήθεν δημιουργικά στα forums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Ιανουάριος 29, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 http://img513.imageshack.us/img513/9097/jkhm.pngκαι ενα απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 19, 2012 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Πρίν: lol Μετά: double lol Download TechPowerUp GPU-Z v0.5.9 | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Φεβρουάριος 19, 2012 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 19, 2012 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 beat me if u can (Test) ASIC Quality of GeForce GPUs Αργησα λιγο να το δω , αλλα... Νταξ borg , πετα τη. Γελαει ο κοσμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 19, 2012 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 beat me if u can (Test) ASIC Quality of GeForce GPUs ποιος θέλει να την δοκιμάσει σε ln2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 20, 2012 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Φεβρουάριος 22, 2012 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Ξανά δοκιμάστε ορισμένοι με την διορθωμένη έκδοση 0.5.9. Εμένα η κάρτα μου έδειχνε εντελώς σπασμένη ( 60% ) και ετοιμάζουν για μαζικές μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση κατ΄αγνώστων και γνωστών για εξαπάτηση άνευ προηγούμενου... Με το που έβαλα την 0.5.9, σκαρφάλωσε στο 70 τοις εκατό... Ήπια και λίγο ξυδάκι και ηρέμησα. Θα ήθελα να δω τα χαραπάτια που πουλάει το Πλαίσιο ( Sapphire 7950 ) τι ποιότητα έχουν γιατί έχω τα χρήματα και είμαι έτοιμος για εξόρμηση, αλλά να πάρει η ευχή, διστάζω... Δεν είχα ποτέ AMD. Και αυτοί εκεί στη Nvidia δεν έχουν το Θεό τους... Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Μιας μόνο κάρτας η απόδοση ( 670 ti ) θα μου έλυνε τα χέρια και θ΄αποφάσιζα τι να κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 22, 2012 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Ξανά δοκιμάστε ορισμένοι με την διορθωμένη έκδοση 0.5.9.Εμένα η κάρτα μου έδειχνε εντελώς σπασμένη ( 60% ) και ετοιμάζουν για μαζικές μηνύσεις για εξαπάτηση άνευ προηγούμενου... Με το που έβαλα την 0.5.9, σκαρφάλωσε στο 70 τοις εκατό... Ήπια και λίγο ξυδάκι και ηρέμησα. Θα ήθελα να δω τα χαραπάτια που πουλάει το Πλαίσιο ( 7950 ) τι ποιότητα έχουν γιατί έχω τα χρήματα και είμαι έτοιμος για εξόρμηση, αλλά να πάρει η ευχή, διστάζω... Δεν είχα ποτέ AMD. Και αυτοί εκεί στη Nvidia δεν έχουν το Θεό τους... Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Μιας μόνο κάρτας η απόδοση ( 670 ti ) θα μου έλυνε τα χέρια και θ΄αποφάσιζα τι να κάνω... Δεν έχει να λέει τίποτα το ASIC πάρε την κάρτουλα που θέλεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 2, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.