wesker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Κάνω μια εργασία για το μεταπτυχιακό μου, ένα marketing plan συγκεκριμένα, και επειδή ως εφαρμοφή στρατηγικής έχω βάλει την διαφήμιση, μηπως ξέρει να μου πει καποιος:1) Πόσο κοστίζει η διαφήμιση μέσω banner σε ενα site2) Πόσο κοστίζει μια ραδιοφωνική διαφήμισηΕυχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 Νομιζω ειναι λιγο ασαφης η ερωτηση σου.Εξαρταται απο ποιον θες να διαφημιστεις,ποτε και πως.Πχ αλλη τιμη εχει ενα σποτ 15 δευτερολεπτων στο FM Καρδιτσα στις 4μιση ωρα τα μεσανυχτα της δευτερας,και αλλη τιμη ενα σποτ 30 δευτερολεπτων στον real fm στο διαλειμμα της εκπομπης του Χατζηνικολαου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 21, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 πάρε στο ρίαλ εφ εμ τη Δευτέρα 1-2 το μεσημέρι να ρωτήσεις για το banner, 300€/μήνα ζητάνε σε τοπικό -της Κεφαλονιάς- σάιτ, για banner στο header. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 21, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 Νομιζω ειναι λιγο ασαφης η ερωτηση σου.Εξαρταται απο ποιον θες να διαφημιστεις,ποτε και πως.Πχ αλλη τιμη εχει ενα σποτ 15 δευτερολεπτων στο FM Καρδιτσα στις 4μιση ωρα τα μεσανυχτα της δευτερας,και αλλη τιμη ενα σποτ 30 δευτερολεπτων στον real fm στο διαλειμμα της εκπομπης του Χατζηνικολαου.Ναι το ξέρω γιατι ειναι λίγο θεωρητική η ερώτηση. Με ενδιαφέρει μια μέση τιμη, κατά προσέγγιση για να δώσω στην εργασία μια όσο το δυνατόν μια τιμή πιο κοντά στην πραγματικότητα. Οπότε για να το κανω λίγο πιο συγκεκριμένο θα με ενδιαφερε πχ 30 δευτερόλεπτα, σε ωρες αιχμής, δηλαδή απόγευμα προς βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιανουάριος 21, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 [MENTION=4839]wesker[/MENTION] Σε αντίθεση με την τηλεόραση στο ραδιόφωνο ώρα αιχμής θεωρείται από 9-2 και όχι το απόγευμα (6-12). Στο ραδιόφωνο η απογευματινή είναι αρκετά φτηνότερη από την πρωινή ζώνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 κοίτα το κόστος των μπάνερ ξεκινάει περίπου από 300E τον μηνα και η εταιρία μου σε κάποια site μεγάλα που βάζει στην ρωσία πληρώνει έως και 15.000E τον μηνα(βεβαια αυτές οι τιμές ενώ μπορεί σε κάποιον να φανούν τεράστιες, ενδεικτικά η επαγγελματική διαφημιστική καμπανια που έχω πάνω μου, ο μέσος ορος του κόστους υλοποίησης που αναλαμβάνει το τμήμα μου μονο είναι περίπου 16 μύρια E από τα οποια ~10 μύρια είναι οι επαγγελματικοι κατάλογοι των πρακτόρων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.