Jump to content

Κόστος διαφήμισης

wesker

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Κάνω μια εργασία για το μεταπτυχιακό μου, ένα marketing plan συγκεκριμένα, και επειδή ως εφαρμοφή στρατηγικής έχω βάλει την διαφήμιση, μηπως ξέρει να μου πει καποιος:

1) Πόσο κοστίζει η διαφήμιση μέσω banner σε ενα site

2) Πόσο κοστίζει μια ραδιοφωνική διαφήμιση

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Νομιζω ειναι λιγο ασαφης η ερωτηση σου.Εξαρταται απο ποιον θες να διαφημιστεις,ποτε και πως.Πχ αλλη τιμη εχει ενα σποτ 15 δευτερολεπτων στο FM Καρδιτσα στις 4μιση ωρα τα μεσανυχτα της δευτερας,και αλλη τιμη ενα σποτ 30 δευτερολεπτων στον real fm στο διαλειμμα της εκπομπης του Χατζηνικολαου.

Νομιζω ειναι λιγο ασαφης η ερωτηση σου.Εξαρταται απο ποιον θες να διαφημιστεις,ποτε και πως.Πχ αλλη τιμη εχει ενα σποτ 15 δευτερολεπτων στο FM Καρδιτσα στις 4μιση ωρα τα μεσανυχτα της δευτερας,και αλλη τιμη ενα σποτ 30 δευτερολεπτων στον real fm στο διαλειμμα της εκπομπης του Χατζηνικολαου.

Ναι το ξέρω γιατι ειναι λίγο θεωρητική η ερώτηση. Με ενδιαφέρει μια μέση τιμη, κατά προσέγγιση για να δώσω στην εργασία μια όσο το δυνατόν μια τιμή πιο κοντά στην πραγματικότητα. Οπότε για να το κανω λίγο πιο συγκεκριμένο θα με ενδιαφερε πχ 30 δευτερόλεπτα, σε ωρες αιχμής, δηλαδή απόγευμα προς βραδυ.

[MENTION=4839]wesker[/MENTION] Σε αντίθεση με την τηλεόραση στο ραδιόφωνο ώρα αιχμής θεωρείται από 9-2 και όχι το απόγευμα (6-12). Στο ραδιόφωνο η απογευματινή είναι αρκετά φτηνότερη από την πρωινή ζώνη.

κοίτα το κόστος των μπάνερ ξεκινάει περίπου από 300E τον μηνα και η εταιρία μου σε κάποια site μεγάλα που βάζει στην ρωσία πληρώνει έως και 15.000E τον μηνα

(βεβαια αυτές οι τιμές ενώ μπορεί σε κάποιον να φανούν τεράστιες, ενδεικτικά η επαγγελματική διαφημιστική καμπανια που έχω πάνω μου, ο μέσος ορος του κόστους υλοποίησης που αναλαμβάνει το τμήμα μου μονο είναι περίπου 16 μύρια E από τα οποια ~10 μύρια είναι οι επαγγελματικοι κατάλογοι των πρακτόρων)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.