Maverick22 Ιανουάριος 26, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Και εγώ δε καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος. Εγώ Βαγγέλη αν ήθελες 6970 και είχα χρόνο τότε που τη χρειαζόσουνα ευχαρίστως θα σε εξυπηρετούσα, μόνο που θα έπαιρνα μια βυσσινάδα αντί για καφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Ιανουάριος 26, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Δ Ε Ν ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ GAMES.ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ BENCHMARKS,ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΛΙΑΝΑ.ΘΕΛΩ ΜΙΑ GTX 470 ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ BENCHMARKS ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ GTX 470 ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΡΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 26, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 φωναζεις η ξεχασες το caps lock ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 26, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Και τι θα κερδίσεις τρέχοντας αυτά τα benchmarks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 26, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 ελα ρε Βασιλη και εσυ.....Οτι κερδιζουν και αυτοι που κανουν ocing και benching...Κατανοω οτι εχει απορια , οπως ολοι μας αλλα προσωπικα δε θα περιμενα καποιος να μου κανε αυτη την χαρη οταν ειμαι σε εναν χωρο νεο μελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Ιανουάριος 26, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Λεω να ερθει απο εδω παιδια,αν θελει το παιδι αυτο.ΤΙΠΟΤΑ δεν θα κερδισω,απλα θελω να το κανω,ετσι απλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 26, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 καλα δεν το εχεις κανει ακομα? ποσο χρονων εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 26, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 'ere you go: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Ιανουάριος 27, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 καλα δεν το εχεις κανει ακομα? ποσο χρονων εισαι?Οχι δεν το εχω κανει ακομα φιλε μου..την κυριακη κλεινω τα 22.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιανουάριος 29, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Και τι θα κερδίσεις τρέχοντας αυτά τα benchmarks ?Την απάντηση στο ερώτημα αυτό πρέπει να την ξέρεις ήδη.Τόσα bench που έτρεξες τί κέρδισες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 29, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Την απάντηση στο ερώτημα αυτό πρέπει να την ξέρεις ήδη.Τόσα bench που έτρεξες τί κέρδισες;Εγω προσωπικά μπόλικο hardware, αλλά όταν benchάρω, benchάρω με κάτι που του δίνει κάποιο νόημα ( άζωτο ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιανουάριος 29, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Εγω προσωπικά μπόλικο hardware, αλλά όταν benchάρω, benchάρω με κάτι που του δίνει κάποιο νόημα ( άζωτο ).Ε και το παιδί θα νιώσει μια ικανοποιηση και θα του φύγει η ρημάδα η περιέργεια.Αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα στην ζωη γιατί ξέρουμε ή μπορούν να μας πούνε άλλοι πως είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Ιανουάριος 29, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Εγω προσωπικά μπόλικο hardware, αλλά όταν benchάρω, benchάρω με κάτι που του δίνει κάποιο νόημα ( άζωτο ). Συγκηνηθηκα ... πολυ νοημα...τρελαθηκαν ολοι για τα bench με αζωτο, ξεσκηστηκανε ολοι να αγωραζουν POT για να δουν που θα φτασει..Ρε zpaf ξεχνα το νερακι εδω εχει θέμα το αζωτακι.. εκει θα δεις καποιο νοημα.. ασε το seb να φωναζει! Ρε τι βλεπουμε βραδιατικα...Rest my case..καλο κουραγιο φιλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 29, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Ε και το παιδί θα νιώσει μια ικανοποιηση και θα του φύγει η ρημάδα η περιέργεια.Αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα στην ζωη γιατί ξέρουμε ή μπορούν να μας πούνε άλλοι πως είναι.What's there to see ?Reviews με i7 9xx @ 4.2GHz και 470 SLI υπάρχουνε κάμποσα, καθώς και άλλα τόσα scores στις OC databases @ XS.org & ocn ( overclock.net ), δεν ξανα-ανακαλύπτεις τον τρόχο, ούτε και θα περάσει κάποιον που έπαιξε π.χ. με έναν i7-2600K @ 5.5GHz και μια water-cooled GTX580.Αν θες να "δείς" τι κάνει το OC, πως είναι κλπ, δεν χρειάζεσαι SLI, ούτε άζωτο ούτε πάγο.Παίζεις με την stock την 470 και την τελικιάζεις στο κάθε bench.Τελικιάζεις τον CPU σου.Combine. Done.Θες κι άλλο ?Βγάλε το PC το βράδυ στο μπαλκόνι χύμα και δώσε κι άλλο.Θες κι άλλο ?Βγάλε την stock της 470 και κούμπωσε πάνω μια Ultra-120 Extreme ή μια Megahalems.Βγέκα πάλι μπαλκόνι βράδυ και σκίστα όλα.Σου αρέσει ? Ωραία.Θες να βελτιώσεις τα score σου ?Ψάχνεις, διαβάζεις, δοκιμάζεις τα software tweaks.Θες κι άλλο ?Μαθαίνεις να παίζεις στα δαχτυλάκια σου το BIOS της mobo, και τα OC tools & tweaks για την κάρτα και τα bench.Θες κι άλλο ?Προχωράς την ψύξη, water-cooling στην CPU & VGA, ή phase change στην CPU & stock ή watercooled ή Ultra-120-ninja'd VGA.Θες κι άλλο ?Σου αρέσει δηλαδή αρκετά η φάση.Παίρνεις κάνιστρα κλπ, δέχεσαι τα pros & cons της φάσης και προχωράς αναλόγως.Δεν θες να ξοδευτείς για κάνιστρα κλπ, ή θες να το κάνεις μια φορά μόνο ?Ρωτάς, και κάποιο καλό παιδί προσφέρεται να βάλει τα κάνιστρα, κλπ και να γίνει η φάση.Στο τέλος της μέρας, πάλι αν σου ρίξει ματιά αυτή η ξανθιά γκομενάρα που δουλεύει στην Χ,Ψ,Ζ καφετέρια, παρατάς το οτιδήποτε, είτε είναι PC, είτε αυτοκίνητο, είτε μοντέλο ( αυτοκινητάκι,ελικοπτεράκι,αεροπλανάκι ) και πας στο νινί.That's all folks ( τουν του ρου του του του του, του του του τοοοοουυυυυ, ταν νταν! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.