Jump to content

Seagate 750gb 7200.11

GaMeMaSTeR

Recommended Posts

Σήμερα ο δίσκος έκανε 3 φόρες ένα τικ-τικ-τικ. Κοίταξα στο sentinel και μου έβγαλε αυτό που φαίνεται παρακάτω. Ο δίσκος βρίσκεται πάνω σ ένα corsair hx650w στο ίδιο καλώδιο μαζί με άλλο ένα 500αρι δίσκο και ένα ssd. Άρχισε να τα φτήνει και αυτός;;;(3ος μέσα σ ένα μήνα;;)

post-4199-1416075757,1839_thumb.png

post-4199-1416075757,4437_thumb.png

Παρε ότι αρχεια έχεις από μέσα και κράτα τον σε καραντίνα τον δίσκο ...

αν σου ξανακάνει τικ-τικ και ξανανέβουν τα spin-retry στειλ'τον rma αν έχεις ακόμα εγγύηση

Τώρα έχει αρχίσει και κάνει πιο συχνά τικ τικ αλλά δεν ανεβαίνουν τα retry.. είναι ο δίσκος που κατεβάζει το utorrent... τελικά το utorrent σκοτώνει τους δίσκους αβέρτα!

Υ.Γ. Ούτε ένα λάθος δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε... αμέσως κόκκινη κάρτα...

Δεν σου εβγαλε διευθύνσεις κατευθείαν ? Περίεργο, νομίζω με την μια σου έλεγε ποιες χώρες έχεις επιλογή, γιατι κάθε εργοστάσιο είναι υπευθυνο για συγκεκριμένες χώρες. και περαν αυτου έπρεπε να σου δώσει την πλήρη διεθυνση και το τι πρεπει να γραψεις στο δέμα.

Συνήθως σε καμια γερμανία , αυστρία κάτι τέτοιο στέλνουμε από ελλάδα. Ψάξε λίγο στο rma στο site.

Δεν σου εβγαλε διευθύνσεις κατευθείαν ? Περίεργο, νομίζω με την μια σου έλεγε ποιες χώρες έχεις επιλογή, γιατι κάθε εργοστάσιο είναι υπευθυνο για συγκεκριμένες χώρες. και περαν αυτου έπρεπε να σου δώσει την πλήρη διεθυνση και το τι πρεπει να γραψεις στο δέμα.

Συνήθως σε καμια γερμανία , αυστρία κάτι τέτοιο στέλνουμε από ελλάδα. Ψάξε λίγο στο rma στο site.

Μου ζήτησε να διαλέξω όπου θέλω. Διάλεξα Ολλανδία που είναι τα κεντρικά.. Τώρα θα ψάξω για μεταφορική να δω ποιά έχει καλές τιμές...

telika to utorrent skotwnei tous diskous averta....

Κοιτα, αυτο ισχυει εν μερει, αλλα και εσυ αδερφακι μου δεν εχεις ακουσει τι γινεται με το firmware της 7200.11 σειρας, εδω και 4 σχεδον χρονια; :slap:

Ποιο firmware εχεις περασμενο εσυ ;

Κοιτα, αυτο ισχυει εν μερει, αλλα και εσυ αδερφακι μου δεν εχεις ακουσει τι γινεται με το firmware της 7200.11 σειρας, εδω και 4 σχεδον χρονια; :slap:

Ποιο firmware εχεις περασμενο εσυ ;

Εμένα από την αρχή είχε το SD1A περασμένο.. Ξέρω τι παίζει με τους 7200.11 αλλά ο δικός μου ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει... Είναι από την τελευταία φουρνιά με το καλό firmware... :p:P:P:P

Άνοιξα το κουτί για να βγάλω τον 750αρη και να τον στήλω στη Seagate, τον αποσύνδεσα, τον εβγαλα, ανοίγω το pc και δεν βλέπει τον 500άρη που είχα πάνω. Ότι και να κάνω δεν τον βλέπει. Το sentinel έλεγε πως είναι 100%!! :/ Ο δίσκος γυρίζει πάντως... Έλεος πια...

:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.