kgv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2012 Θα ήθελα παρακαλώ αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει, δεν ξέρω καλά από τεχνικά χαρακτηρίστηκα υπολογιστή,τα χαρακτηριστηκα είναι… case 450 watt<>motherboard- intel dg 41 wv chip set<>c.p.u.-Intel E6600 dual core<>ram 4gb ddr3 1330 kingston<>vga ενσωματωμενη.δεν είμαι απετιτικος στα παιχνίδια αλλά θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος μια κάρτα γραφικών να αγοράσω έως 50 ευρω,π.χ. o γιος μου παιζει το gta san andreas και το έχω σε χαμηλά γραφικα για να παιζει,αν υπαρχει κατι βρε παιδια γραψτε παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Ιανουάριος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 καμια μεταχειρισμενη 4850,8800 σε αυτα τα λεφτα,αν ανεβεις λιγο ακομα πας για κατι καλυτερο σε μεταχειρισμενη 5750,5770 γυρω στο 80αρι,κ ανετα τις σηκωνει κ το τροφοδοτικο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 Καλή προσφορούλα σε καινούρια νομίζω είναι ηMSI 6770 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.grαλλά ξεφεύγει πολύ από τα 50€.Κατά τα άλλα όπως λέει και ο από.. πάνω μια καλή μεταχειρισμένη θα ήταν η μόνη επιλογή μέχρι τα 50€. Οτιδήποτε καινούριο δεν αξίζει σε τιμές κάτω των 50-60€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 Με 50€ δεν μπορεις να παρεις καλη καινουρια καρτα γραφικων.Αξιζει να κοιτας για μεταχειρισμενη 4850. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgv Ιανουάριος 20, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 ευχαριστο παιδια για το ενδιαφερον.απλα βλεπω τιμες και αρχιζουν απο 40ευρο δεν ξερω τις δυνατότητες της καρτασ αυτης?αλλα οπως ειπα και πριν δεν ψαχνω και να παιζouμε τα καινουρια games.εστω ασ παιξει και ο μπαμπας(εγω)το scarface....που ειμαι κολλημένος με την ταινια,απλα παιχνιδια βρε παιδια.κατα τα αλλα δεν ξερω και τι καρτα υποστηρίζει ο το μηχάνημα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Ιανουάριος 20, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 καλυτερα κρατα την Onboard καρτα παρα να δωσεις 40 ευρω κ να παρεις κατι που ξεκινανε με 40 ευρω στα μαγαζια διαφορα δεν θα δεις ζορια μπορει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 20, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 με 50 ευρω και 4870 βρησκεις τοσο ειναι η νορμαλ τιμη της η 4850 40ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgv Ιανουάριος 22, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 ευηαριστο παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgv Ιανουάριος 23, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 καπια στηγμη θα μαθω...τωρα το πλοβλημα μου ειναι οτι μου εδωσε ενας φιλοσ μου μια geforse(καρτα γραφικων)και τα βισματα αυτα τησ καρτας με του υπολογιστη διαφερουν...διλαδη,τησ καρτασ εχει τρεις τρεις πλακε εισοδους!και του pc ειναι δυο μια μικρη και μια μεγαλη,τι κανω!!!προχοραω?η οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Ιανουάριος 23, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 εκει που κουμπωνει το καλωδιο πανω στην καρτα ειναι το προβλημα σου η η εκει που κουμπωνει η καρτα πανω στη μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 24, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 καπια στηγμη θα μαθω...τωρα το πλοβλημα μου ειναι οτι μου εδωσε ενας φιλοσ μου μια geforse(καρτα γραφικων)και τα βισματα αυτα τησ καρτας με του υπολογιστη διαφερουν...διλαδη,τησ καρτασ εχει τρεις τρεις πλακε εισοδους!και του pc ειναι δυο μια μικρη και μια μεγαλη,τι κανω!!!προχοραω?η οχι Οτιδήποτε δεν ταιριάζει απόλυτα απλά δεν το... σπρώχνεις να μπει διότι θα τα κάψεις όλα. Αυτό γενικά αφού μπορεί να μην ταιριάζει στην περίπτωση που προσπαθείς να περιγράψεις. Η μητρική σου έχει PCI Express υποδοχή. Αν ο φίλος σου σου έδωσε παλιά κάρτα AGP απλά του την επιστρέφεις. Σου είναι άχρηστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgv Ιανουάριος 26, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 να εισαι καλα φιλε μου,με τησ φωτο το καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgv Ιανουάριος 26, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 και κατι αλο που ηθελα να ρωτισω,Ένας φίλος μου δίνει μια κάρτα geforse 8600gt και η μητρική μου είναι intel dg 41 wv και 450 watt το τροφοδοτικό κάνει η κάρτα η θα έχω πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 26, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Μια χαρά θα είσαι και σε σχέση με την ενσωματωμένη θα δεις τρελή διαφορά (και ας μην είναι τίποτα σπουδαίο η 8600). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.