Jump to content

Ψάχνω μέχρι 22'' οθόνη με 8-bit ips

reynolds

Recommended Posts

προσωπικα laptop με καμενη μητρικη, μου το εφτιαξαν σε λιγοτερο απο 24 ωρες. στον τραπεζι του σπιτιου. ειχαμε ραντεβου να ερθει ο τεχνικος και ηταν εκει. + οτι με πηραν να με ρωτησουν αν ειμαι ευχαριστημενος απο τον τεχνικο.

η αλήθεια είναι ότι το prad.de ξύνει τα "δέντρα" του εδώ και καιρό, έχει σταματήσει να βγάζει τόσα review όσα έβγαζε κάποτε.

Να ξέρεις πάντως ότι η eizo είναι ανώτερη σε ηλεκτρονικά στο εσωτερικό της (με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται), έτσι [MENTION=173]Wizard![/MENTION] ; + έχεις περισσότερες επιλογές σε menu και features για να τη ρυθμίσεις που δεν τα έχουν πολλοί.

H dell απλά βάζει ένα πάνελ, γράφει μια φίρμα, και βάζει τιμή. (το κάνει και η LG βέβαια αυτό) απλά η dell κάνει κάποιες βελτιώσεις.

Σε σειρά πάει LG -> dell -> Eizo από το καλό στο καλύτερο.

Πήγαινε (αν μένεις Αθήνα) στην Eizo και δες την από κοντά, δεν χάνεις τίποτα, θα την έχουν και θα δεις και μεγαλύτερα μοντέλα. Από εκεί θα κρίνεις τι σου κάνει.

Υ.Γ. ΧΜ, ένα review στο Lab για την EV2335W θα αύξανε τα views :dance3: η αν κάναμε παρουσιάσεις και σε monitors.

Πιστεύω και η Dell και η Eizo είναι εξίσου αξιόπιστες!! :T:

Δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα, αλλά θα επικοινωνήσω μαζί τους!

Πιο κοντά στην Eizo είμαι! Όσο αφορά το support δε νομίζω να διαφέρουν και πολύ!

Η Eizo δίνει εγγύηση για 0 καμμένα pixels κτλ...

Θα μιλήσω βέβαια και μαζί τους για να τα επιβεβαιώσω όλα αυτά!! :)

το review για την eizo θα είναι διαθέσιμο στις 12.03.2012 (Eizo EV2335W-GB) από το prad.de, αν δε τη βιάζεσαι περίμενε να το διαβάσεις.

H ASUS έχει πολύ κοντά την τιμή της eizo (μόλις 60Ευρώ) αλλά δεν μου γεμίσαν το μάτι αρκετά μοντέλα της εταιρίας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.