anhelito Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2004 Αυτή τη στιγμή έχω έναν Athlon XP 2600+ που τον έχω πάει στα 2300mhz με 1.844volt τάση, η μνήμη δουλέυει με 2.7volt. Από θερμοκρασίες είμαι 48 idle κ 52 full load μετρημένες με σένσορα. Η μητρικη(AN7) δείχνει 5 βαθμούς πιό κάτω σε σχέση με το aerogate. Το θέμα είναι πώς θα το αφήσω σε αυτό το επίπεδο το σύστημα μου κ ρωτάω αν είναι επικίνδυνο έτσι όπως έχουν τα πράγματα. Καλά δεν σκοπεύω να πεθάνω με το συγκεκριμένο πι-σι αλλά να τη βγάλει καμία 4άρα χρόνια το ανώτερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 4 χρονια? highlander θελεις να το κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:28] 4 χρονια? highlander θελεις να το κανεις? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka 4 χρονια? highlander θελεις να το κανεις? ε ναι ηταν πολυ καλο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Δεν έχεις και πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες, φονικές εννοώ. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 δηλαδή δεν είναι φονική η τάση του επεξεργαστή? Θα ζήσει λιγάκι ακόμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 αν είναι να ζήσει "2 χρόνια κ βάλε" τότε είναι καλά. Βασικά είμαι άτυχως με τις εγγυήσεις. Όλα χαλάνε λίγο μετά αφότου έχει λήξει. Βουντού μου κάνει το Πλαίσιο?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka 4 χρονια? highlander θελεις να το κανεις? :hehe: Στόχος σου πρέπει να είναι να τα φτύσει εντός εγγύησης Και ξανά... :hehe: Στο θέμα: Εφ'οσον οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά, τότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα "φονικής" τάσης. Υπο φυσιολογικές συνθήκες, τον ένα χρόνο θα τον αντέξει σίγουρα. Οι υπόλοιποι τρεις χρόνοι, εξαρτώνται από σένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 από θερμοκρασίες είμαι καλά. Κ όλα αυτά με τις ζέστες. Όταν έρθουν τα κρύα θα πέσει κ άλλο η θερμοκρασία. Οπότε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θα ζήσει κάμποσο ο αθλονάκος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 outlaw, ωραία φιλοσοφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Ιούλιος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Απο όταν πήρα τον barton μου (2800+) τον έχω στα 2,06 με 2,1V (το χειμώνα 11,5χ220 και το καλοκαίρι 11χ225) και συνεχίζει ακάθεκτος (φτου, φτου να μην τον ματιασω) επομένως δεν νομίζω να έχεις κάποιο ιδιάιτερο πρόβλημα με τον δικό σου.. 1,85 δεν είναι τίποτα μπροστά στα 2,1. Δώσε δώσε πάει κι άλλο!!! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από A-L-I-V-E Απο όταν πήρα τον barton μου (2800+) τον έχω στα 2,06 με 2,1V (το χειμώνα 11,5χ220 και το καλοκαίρι 11χ225) και συνεχίζει ακάθεκτος (φτου, φτου να μην τον ματιασω) επομένως δεν νομίζω να έχεις κάποιο ιδιάιτερο πρόβλημα με τον δικό σου.. 1,85 δεν είναι τίποτα μπροστά στα 2,1. Δώσε δώσε πάει κι άλλο!!! :devil: Με τι θερμοκρασιες εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 10, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 θα έδινα πολλά βόλτα ακόμα, αλλά η μνήμη είναι της πλάκας. Πάνω απο 200 δεν ανεβαίνει. Από θερμοκρασίες δεν έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.