Jump to content

θα ζήσει το πι-σι μου??????

anhelito

Recommended Posts

Αυτή τη στιγμή έχω έναν Athlon XP 2600+ που τον έχω πάει στα 2300mhz με 1.844volt τάση, η μνήμη δουλέυει με 2.7volt. Από θερμοκρασίες είμαι 48 idle κ 52 full load μετρημένες με σένσορα. Η μητρικη(AN7) δείχνει 5 βαθμούς πιό κάτω σε σχέση με το aerogate. Το θέμα είναι πώς θα το αφήσω σε αυτό το επίπεδο το σύστημα μου κ ρωτάω αν είναι επικίνδυνο έτσι όπως έχουν τα πράγματα. Καλά δεν σκοπεύω να πεθάνω με το συγκεκριμένο πι-σι αλλά να τη βγάλει καμία 4άρα χρόνια το ανώτερω.

Αρχική απάντηση από ea6gka

4 χρονια? highlander θελεις να το κανεις?

:hehe: :hehe: :hehe:

Στόχος σου πρέπει να είναι να τα φτύσει εντός εγγύησης

Και ξανά...

:hehe: :hehe: :hehe:

Στο θέμα: Εφ'οσον οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά, τότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα "φονικής" τάσης. Υπο φυσιολογικές συνθήκες, τον ένα χρόνο θα τον αντέξει σίγουρα. :p

Οι υπόλοιποι τρεις χρόνοι, εξαρτώνται από σένα.

από θερμοκρασίες είμαι καλά. Κ όλα αυτά με τις ζέστες. Όταν έρθουν τα κρύα θα πέσει κ άλλο η θερμοκρασία. Οπότε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θα ζήσει κάμποσο ο αθλονάκος μου

Απο όταν πήρα τον barton μου (2800+) τον έχω στα 2,06 με 2,1V (το χειμώνα 11,5χ220 και το καλοκαίρι 11χ225) και συνεχίζει ακάθεκτος (φτου, φτου να μην τον ματιασω) επομένως δεν νομίζω να έχεις κάποιο ιδιάιτερο πρόβλημα με τον δικό σου.. 1,85 δεν είναι τίποτα μπροστά στα 2,1. Δώσε δώσε πάει κι άλλο!!! :devil:

Αρχική απάντηση από A-L-I-V-E

Απο όταν πήρα τον barton μου (2800+) τον έχω στα 2,06 με 2,1V (το χειμώνα 11,5χ220 και το καλοκαίρι 11χ225) και συνεχίζει ακάθεκτος (φτου, φτου να μην τον ματιασω) επομένως δεν νομίζω να έχεις κάποιο ιδιάιτερο πρόβλημα με τον δικό σου.. 1,85 δεν είναι τίποτα μπροστά στα 2,1. Δώσε δώσε πάει κι άλλο!!! :devil:

Με τι θερμοκρασιες εισαι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.