Jump to content

M5A99X EVO προβληματακι

Orgios

Recommended Posts

Παρακάτω παραθετω το post που εκανα στο φορουμ της asus και δεν πήρα καμια απαντηση ακομα :getlost::getlost::getlost:

το PC είναι της υπογραφης. Την προηγουμενη εβδομαδα θυμιζω είχαμε ασχοληθει με το καμενο Gigabyte board μου...

My pc wont post the first time I power it on (first time each day) Vga_Led will be red .

If I shut the power and power on again everything works fine, even if I reboot or shutdown/power up after lets say 30 minutes.

What could be causing this?

Εαν πριν την πρώτη εκκίνηση , κλείσεις τον διακόπτη του τροφοδοτικού ,περιμένεις 1-2 λεπτά, τον ξανανοίξεις , και πατήσεις το Power on το pc ανάβει με την μία ή πάλι θέλει reset?

Το ότι σου ανάβει το vga_led απλά λέει ότι κόλλησε στην κάρτα γραφικών ,αλλά δεν είναι στάνταρ αυτο. Το πρόβλημα σου μπορεί να είναι τροφοδοσία και συγκεκριμενα αδυναμία του τροφοδοτικού να ανταπεξελθει στην πρώτη εκκίνηση που όλοι οι πυκνωτές του υπολογιστή είναι αφόρτιστοι.

Εκανα διαφορα τεστ, το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα τεστ μια και μου κολλαει μόνο την πρώτη φορα και μετα συνηθιζει :dance3:

Θα δοκιμασω και με αυτον τον τροπο και θα σου πω, παντως ουτε εγω νομιζω οτι είναι η κάρτα γραφικων αφου δείχνει να αντεχει σε πολλες και συνεχομενες ώρες bf3 (την οποια την έχω σε στοκ ταχυτητες btw)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.