x@nD3R Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2004 Γεια παιδιά.Μπορείτε να μου προτείνετε motherboard καλή μέχρι 130 ? Σκέφτηκα την ASUS P4R800V DELUXEEdo Είναι καλή? Επίσης θα έχω επεξεργαστή Celeron 2800 και θέλω να μου πείτε αν λέει τίποτα για overclock. Τέλος έχω τον ανεμιστήρα ZALMAN Λέει τίποτα? Πόσο μπορεί να κατέβει η θερμοκρασία? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 1oν καλως ηρθες στο εργαστηρι!!!:daisy: 2ον γραφουμε μονο με ελληνικους χαρακτηρες κ οχι greeklish,γι'αυτο κανε εντιτ κ διορθωσε το ποστ σου στα ελληνικα σε παρακαλω!3ον οι celeron δεν φημιζονται κ πολυ για o/c(καλυτερα θα ηταν,αν εχεις μεγαλη οικονομικη ανεση να πηγαινες σε Pentium η Amd οι οποιοι ειναι καλυτεροι σε o/c)4ον η ψυκτρα που διαλεξες ειναι μια απλη-κανονικων επιδοσεων ψυκτρα,αλλα υπαρχουν κ πολυ καλυτερες(slk,volcano)μην περιμενεις κ τεραστιες πτωσεις θερμοκρασιας ομως....αν θες να δεις μεγαλυτερες διαφορες περνα σε κανενα υδροψυκτο συστημα....5ον για μητρικες κοιτα κ εδω αν θες να δεις σχεδον ολη την γκαμα σε ΑSUS http://www.mgmanager.gr/reply.asp?action=searchΦιλικαΒασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Bασίλη ευχαριστώ. Πόσο μπορώ να κατεβάσω τις θερμοκρασίες με air cooling? Θέλω 40-45 βαθμούς θερμοκρασία. Που μπορώ να βρω ψυκτράκια για τις μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 WWW.HACSHOP.GRWWW.CHECKMATE.GRWWW.OVER-CLOCK.CO.UKWWW.OVERCLOCKERS.CO.UKWWW.COOLPC.COMEλπίζω να βοήθησα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Το συγκεκριμενο μοντελο της asus εχει και ενσωματομενh vga (9100 igp). Προοριζεται για office use και οχι για oc, οπως επισης και ο celeron. Παρ'ολα αυτα...Αν επιλεξεις ιντελ προτιμησε mobo με chipset 865/875. Αν επιλεξεις Athlon , σιγουρα n-force . Σχετικα με cpu προτιμησε κατα σειρα κοστους: 1. Athlon Xp2. Athlon 643. Pentium4 Κοιταξε τις τιμες στα sites που σου δωσαν τα παιδια παραπανω και δες τι απο αυτα σε συμφερει οικονομικα. Οι θερμοκρασιες που ζητας ειναι εφικτες με μια καλη αεροψυξη αλλα αν θες extreme oc προτιμησε το νερακι. Α! Και καλως ηρθες στην παρεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Ευχαριστώ παιδιά. Σε P4 θα καταλήξω.saxon_747 μπορείς να μου πείς πού βρήκες Zalman Fan Speed Controller και Zalman F1? Έχω τροφοδοτικό 300w. Τι αντέχει από ανεμιστήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Κοιτα εδω για Fan Speed Controller (κατω κατω) ,κ για περιεργα ανεμιστιρια......www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=subcategory&item=3 .....δεν ειναι αναγκη να ειναι zalman το Fan Speed Controller!Ειναι ολα συμβατα μεταξυ τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 To ζαλμαν το πηρα απο πλαισιο, γυρο στα 25 αν θυμαμαι καλα. Θα προτεινα εφοσων ασχοληθεις με o/c να αλλαξεις και τροφοδοτικο με ενα μεγαλυτερο και επωνυμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Κάτι τελευταίο παιδιά. Τελικά θα πάρω celeron 2700. Μου είπαν ότι ειναι locked και ότι δεν μπορώ να τον κάνω overclock. Δεν θα κάνω το τρελό verclock αλλά πόσο μπορώ να τον φτάσω?. 3200 μπορώ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 όοοοχι σέλερον... γιατί να το κάνεις αυτό? σέρνεται (aka serneron)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 7, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Voudas λές να περιμένω ένα μήνα να πάρω P4 2.8 northwood? δεν παίζει πολύ χρήμα. Έχω 200 ευρώ και θέλω motherboard kai cpu. Έχεις να προτείνεις κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 να αποφύγεις με κάθε θυσία τον σέλερον. αν είναι βρες και 2.6 northwood. o σέλερον είναι απάτη... κόψε από αλλού εν ανάγκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 7, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Voudas Τι λές για ALBATRON motherboard για AMD? Βρήκα τον 2600+ και την ALBATRON KX18D PRO 2 σύνολο 192 ευρώ. Τί λές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 7, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Μπορεί κανείς να μου προτείνει motherboard για ΑΜD 2700?? Η ΑLBATRON KX18D PRO 2 λέει τίποτα για o/c? Θα είναι σταθερό? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Μια χαρα ειναι. Εχω τον παραπανω συνδιασμο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ο 2600 εχει παει μεχρι 2500ΜΗζ με αερα (12*208)) και 1,85V. Η μητρικη εχει ρυθμισεις για τα παντα. Μπορεις να δεις και την Abit nf7s ως εναλλακτικη λυση αν θες κατι δοκιμασμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 7, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 saxon_747 ok! Θα πάω αύριο να πάρω την ALBATRON και τον 2700! Θα έχω προσωρινό πρόβλημα μνήμης. Έχω 256mb ddr sta 133mhz. Περιμένω καιρό kingston 2x512 400mhz. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 7, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Αν δεν σε ενδιαφερουν τα extras της ΑLBATRON KX18D PRO 2 μπορεις να πας σε κατι πιο φτηνο οπως η ASUS A7N8X-X και η ALBATRON KX18D PRO και για CPU πηγαινε στον 2500+ καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 7, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 unstoppable γιατί να πάω στον 2500? τι έξτρα έχει η pro 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 7, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Τελικά αποφάσισα ALBATRON KX18D PRO kai AMD 3000+ BOX. Tί λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 7, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από x@nD3R unstoppable γιατί να πάω στον 2500? τι έξτρα έχει η pro 2? Eχει sata raid extra, δεν θυμαμαι τι αλλο εχει, κοιτα στο site της albatron αλλα γενικα αν δεν εχεις σκοπο να τα χρησιμοποιησεις δεν υπαρχει λογος να μην παρεις καποιο πιο φτηνο μοντελο. Σχετικα με τον 2500+ απλα απο αποψη o/c ειναι το ιδιο με τα μεγαλυτερα μοντελα και ειναι πιο φτηνος αρα ειναι η καλυτερη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.