Jump to content

[hwbot] SuperPi 1m Rankings

Guest hwbot

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply
1M μέχρι εδώ πιο κάτω δεν πάει tweaks δεν ξέρω οπότε εκεί, 32M σε αυτή την συχνότητα δεν βγάζει θα δω με πολ.9 ή με τις μνήμες πιο χαμηλά :(

Καλά είσαι ο μόνος που παίζει στην abit μνήμες στα 600. Για πες τι bios φοράς ρυθμίσεις ρεύματα κ.λ.π

Καλά είσαι ο μόνος που παίζει στην abit μνήμες στα 600. Για πες τι bios φοράς ρυθμίσεις ρεύματα κ.λ.π

Kαι εγω τις επαιζα στα 640 με 4 αρια τις extreem 1200 στην Abit.me to stock βιος.

Bios 14

Ballistix Pc8500 @ 600 4-4-4-4 2,6Volt τους έδωσα και 3Volt κάποια στιγμή και πήγανε κοντά στα 1334 με 5άρια αλλά δεν είναι σταθερές με τίποτα νομίζω αυτά είναι όλα αν παρέλειψα κάτι πες μου να το πω

Bios 14

Ballistix Pc8500 @ 600 4-4-4-4 2,6Volt τους έδωσα και 3Volt κάποια στιγμή και πήγανε κοντά στα 1334 με 5άρια αλλά δεν είναι σταθερές με τίποτα νομίζω αυτά είναι όλα αν παρέλειψα κάτι πες μου να το πω

2.6 και 3.0 καλη φαση , και ζουνε?

2,6 μπορούν και παίζουν κανωνικά benchαρουν σταθερά :p

3 έφαγαν μια μέρα που δεν είχα τι να κάνω για να δω πόσο πάνε και αποδείχνονται οτι ακούνε καλά στο ρεύμα ( Gmh ? Gkz ? ) δεν ξέρω δεν τις ξεσκέπασα να δω τι φοράνε απλά του έβαλα το Dominator Airflow από πάνω τους και παίζουν εδώ και καιρό με μεγάλα ρεύματα και περιμένω μπας και ψηθούν να πάρω καλύτερες :p

Bios 14

Ρευματα στην μητρικη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.