Jump to content

[hwbot] SuperPi 1m Rankings

Guest hwbot

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 594
  • Created
  • Last Reply

έχω μια ιδέα οτι πρέπει να του γ#@$σα τα ράμματα μέχρι 1.5 του έδωσα και έτρεξα Pi θα ζήσει :p ?

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=358265

μεχρι εκέι τον πήγα :( ή η Abit μου κάνει χαζά ή αυτός είναι μπανάνα αλλά ζητάει πολύ ρεύμα και ο GV με έχει κάνει και έχω χεστεί

πάνε οι καιροί που τα έριχνε στο κεφάλι 1.6-1.7V και έδινες fsb μετά :)

με μικρές τάσης έχει κάνει post και 4750Mhz αλλά θέλει πολύ ρεύμα μετά για να μπει win....

firstrunpd4.jpg

• 3 weeks later...

Fsb 600 air + 32m δύσκολο.. αλλά ένα 585-590*7,5 το έχει.. Θέλει ψάξιμο το θέμα ακόμα.. 1 ωρίτσα την δούλεψα και βγήκε αυτό. Για να δούμε αύριο.. :)

με λιγότερο ρεύμα δεν παίζει ? είναι λίγο τσιμπημένο για αυτά τα Mhz ή είναι ιδέα μου τώρα που έμπλεξα με τα 45άρια :/

1.61 V έδινα εγώ για 4Ghz σε έναν Ε6600

η Abit μου κάνει χαζά ή αυτός είναι μπανάνα αλλά ζητάει πολύ ρεύμα και ο GV με έχει κάνει και έχω χεστεί

πάνε οι καιροί που τα έριχνε στο κεφάλι 1.6-1.7V και έδινες fsb μετά :)

με μικρές τάσης έχει κάνει post και 4750Mhz αλλά θέλει πολύ ρεύμα μετά για να μπει win....

Τα ίδια και σε μενα.. Λογικα πρεπει να ειναι ετσι αυτος ο επεξεργαστης. Θελει πανω απο 1,5 για να κλοκαρει καλα. Φαντασου πως μου εφυγαν τα μαλλια που πηγα στον 8500 μετα τον 650... :p

Ιδου τα δικα μου: Λετε σε xp να επεφτα κατω απο 10 η να μην το προσπαθησω?

[ATTACH]3124[/ATTACH]

post-952-1414343141,5607_thumb.jpg

Τα ίδια και σε μενα.. Λογικα πρεπει να ειναι ετσι αυτος ο επεξεργαστης. Θελει πανω απο 1,5 για να κλοκαρει καλα. Φαντασου πως μου εφυγαν τα μαλλια που πηγα στον 8500 μετα τον 650... :p

Ιδου τα δικα μου: Λετε σε xp να επεφτα κατω απο 10 η να μην το προσπαθησω?

[ATTACH]3502[/ATTACH]

επρεπε να τα εχεις ηδη..:D

http://img146.imageshack.us/my.php?image=4518rz3.jpg

Ντάξει ρε συ Γιώργο... το παλικάρι είναι με Vista, 4GB (χάλια timings), χωρίς max mem(ασχετο αν δεν βοηθάει πολύ στο 1m) και χωρίς tweaks φαντάζομαι...μην τον αποπαίρνεις.

:D:D

Ντάξει ρε συ Γιώργο... το παλικάρι είναι με Vista, 4GB (χάλια timings), χωρίς max mem(ασχετο αν δεν βοηθάει πολύ στο 1m) και χωρίς tweaks φαντάζομαι...μην τον αποπαίρνεις.

:D:D

Kαι δεν με λες Obi?:D

Τι ειναι καλυτερο?Μνημες στα 500 με 5αρια ή μνημες με 600 με 5αρια και ελαχιστα ποιο πανω την CPU?Και ποσα ms θα κερδισει απο τα Tweaks..στο 1Μ?:p:p

OOOYYYAAA

Y.Γ

Δεν αποπειρα κανεναν..απλα ποσταρα το Μin για τα sub 10 που συμβενει στο συστημα μου.Για να συγκρινει το παλικαρι..:)

Και δε με λες Georgevasil τι είναι καλύτερο trfc 26 η trfc 50 φεύγα που προφανώς θα έχει το παλικάρι...Aυτό υπονόησα αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες...Στο 1m η ταχύτητα των μνημών ελάχιστα παίζει ρόλο...είναι στεγνά ΜΗz...Έτσι έχω καταλήξει.

Δεν είπα οτι αποπείρες κανέναν με περίεργο τρόπο...

Αυτά

:)

Και δε με λες Georgevasil τι είναι καλύτερο trfc 26 η trfc 50 φεύγα που προφανώς θα έχει το παλικάρι...Aυτό υπονόησα αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες...Στο 1m η ταχύτητα των μνημών ελάχιστα παίζει ρόλο...είναι στεγνά ΜΗz...Έτσι έχω καταλήξει.

Δεν είπα οτι αποπείρες κανέναν με περίεργο τρόπο...

Αυτά

:)

OK!Μαζι σου για το ΤRFC...:)

Δεν ειχα ποτε τις μνημες μου στα 600 για να μπορω να συγκρινω,αλλα ειχα την εντυπωση οτι το 1066 Strap (4:5) ειναι ποιο γρηγορο απο το 1333 (1:1).

εγώ έχω αυτό τώρα, όταν βρώ χρόνο θα προσπαθύσω ένα σαν του _Chris_ να δούμε αν θα πάει κάτω απο τα 10

post-574-1414343141,7417_thumb.jpeg

Βλέπεις Γιώργο οτι παίζουν πολλά ρόλο;

Δες το SS του Vatos:

Σχεδόν 600 με 4-4-4-4

2GB(καλό trfc)

Aλλά Vista...

Όσο αυτό για τoν διαιρέτη έχει να κάνει πολύ μεγάλο ρόλο τόσο με την μητρική όσo και με το Bios.Εσύ έχεις ΑΒΙΤ ο Chris P5K...

η διαφωνία σας ποια είναι αν μπορεί να πέσει κάτω από 10 σε Vista ? λογικά αν κλείσω το Aero και τα Thems και κάνω και tweaks (που δεν ξέρω κανένα ) και 20Mhz πάνω θα φτάσει 10 ακριβός αν δεν πέσει κάτω από 10

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.