Jump to content



Windows xp και sp προβληματα


Nasos1416003258

Recommended Posts

Προσφατα επεσε στα χερια μου σφραγισμενο cd με τα windows xp pro, version 2002, δηλαδη η πρωτη εκδοση. Αποφασισα να το βαλω σε ενα pc που ειχα λοιπον.

Ολα καλα με την εγκατασταση και ολα οκ και με την ενεργοποιηση.

Οταν πατησα να κανει updates με πεταξε σε μια σελιδα που λιγο πολυ ελεγε οτι αυτη η εκδοση εχει σταματισει να υποστηριζεται και πρεπει να κανω install το sp3 για να εχω updates. Τα sp1a και sp2 εχουν σταματισει να υποστηριζονται επισης.

Τελοσπαντον κατεβαζω το Sp3. Παω να το τρεξω και μου βγαζει μυνημα οτι πρεπει να εχω τουλαχιστον sp1a εγκατεστημενο για να περασω το Sp3. Απο την σελιδα της microsoft το αρχειο sp1a για ελληνικα δεν υπαρχει σε iso μορφη ολοκληρο αλλα μονο ενα εκτελεσιμο μικρο αρχειο το οποιο μονο του κατεβαζει απο την microsoft τα αρχεια που χρειαζεται οταν το τρεξεις. Ελα ομως που το σημειο απο το οποιο προσπαθει να κατεβασει τα αρχεια ειναι down. Οποτε δεν γινεται να γινει εγκατασταση του sp1a. Και το sp2 χρειαζεται το Sp1a για να το περασεις.

Υπαρχει καποια λυση?

Εαν βρω πχ ενα windows xp pro sp3 με τις γνωστες και μη παρανομες μεθοδους ή ας πουμε δανειστω ενα αυθεντικο απο φιλο, κανω reinstall και περασω τους δικους μου κωδικους θα ειμαι οκ?

Link to comment
Share on other sites

Δυστηχως ειναι ελληνικη εκδοση και δεν υπαρχει καπου ανεβασμενη.

Να συμπληρωσω και ενα ακομα περιεργο προβλημα. Αν δοκιμασω να κανω Install το sp2 το οποιο δεν χρειαζεται sp1a για να μπει μου βγαζει corrupt αρχειο κατα την αποσυμπιεση. Ειναι δυνατον αυτο απο αρχειο κατεβασμενο απο την microsoft?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.