Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2004 Ανέκαθεν είχα προβλήματα με τη σελίδα του ΗΑC shop. Το κυριώτερο πρόβλημα είναι οτι αργεί υπερβολικά να φορτώσει και ας έχω ADSL. Το πρόβλημα υφίσταται και σε IE και σε Mozilla. Επίσης άλλο πρόβλημα είναι οτι καμιά φορά δεν "πατιούνται" τα "πλήκτρα" που υπάρχουν στα αριστερά της κεντρικής σελίδας. Επίσης αν έχω ανοίξει ένα υπομενού βλέπω κανονικά τα "κουμπιά" εκτώς αν βάλω τον κέρσορα πάνω από κάποιο "κουμπί" του υπομενού. Τότε βλέπω αντί για "κουμπί" το σηματάκι οτι δεν υπάρχει η εικόνα και δεν μπορώ επίσης να το "πατήσω". Τι γίνεται ρε παιδιά; Γενικό είναι το πρόβλημα ή να αρχίσω να ψάχνομαι; Υ.Γ.: Τα παραπάνω προβλήματα δεν συμβαίνουν πάντα αλλά μερικές φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Η σελίδα είναι ασύμβατη με mozilla, κακώς κατά την γνώμη μου. Σε εμένα δεν δουλεύει το menu με τον mozilla. Επιπλέον και σε εμένα αργούν πολύ οι φωτογραφίες του menu (απόρια κακού σχεδιασμού) αφού μάλλον υποπτεύομαι ότι τις στέλνουν απο την βάση ή μέσω κώδικα και συνεπώς αργούν, ειδικά αν έχουν και αργό server Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Και εγώ μόνο με mozilla έχω πρόβλημα. Με ΙΕ κανένα. Πάντως όσο και να προσπαθούν τα παιδιά στο HAC εγώ τον mozilla δεν τον αλλάζω!!!!! ( πράγματι κακώς. Πολλές φορές κοιτάω άλλες σελίδες καταστημάτων και όταν έρχεται η στιγμή να πατήσω το link του HAC απλά το προσπερνάω διότι .... ΙΕ ? Nope.... ) Αλλά όμορφη σελιδούλα κατά τα άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 εγω οτι και αν εχω δοκιμασει και ie kai alla σερνετε ελεινα!!!!τωρα ειμαι στο νετ καφε κατεβαζω απο εδω με 300κ+ και παλι σερνεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Τωρα που δοκιμαζα εχει βελτιωθει η ταχυτητα τους πολυ σε σχεση με παλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 7, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Εγώ πάντως άκουγα για τον Mozilla και τελικά τον έβαλα. Ωραίος αν και πιστεύω οτι πιο γρήγορα φόρτωνε ο IE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pani9500 Ιούλιος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Σε εμένα κολλάει η σελίδα όταν είναι ανοικτό το internet security, αλλά όταν το κλείνω τρέχει μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Ιούλιος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Καλησπέρα, παιδιά το είδα και αυτό στη ζωή μου !!!Το site του hacshop αργούσε να φορτώσει σε σύνδεση 10MBits (στη σχολή-οχι υπολογιστικό)Τώρα τελευταία το βελτιώσανε λίγο μπορω να το φορτώσω σε 3 λεπτα στο σπίτι (ISDN64)Παραμένει το πρόβλημα με εναλλακτηκούς browsers (εχω δοκιμάσει mozilla, mozilla-firefox και opera 7.5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.