Jump to content

Πρόβλημα με τη σελίδα του hacshop

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Ανέκαθεν είχα προβλήματα με τη σελίδα του ΗΑC shop. Το κυριώτερο πρόβλημα είναι οτι αργεί υπερβολικά να φορτώσει και ας έχω ADSL. Το πρόβλημα υφίσταται και σε IE και σε Mozilla. Επίσης άλλο πρόβλημα είναι οτι καμιά φορά δεν "πατιούνται" τα "πλήκτρα" που υπάρχουν στα αριστερά της κεντρικής σελίδας. Επίσης αν έχω ανοίξει ένα υπομενού βλέπω κανονικά τα "κουμπιά" εκτώς αν βάλω τον κέρσορα πάνω από κάποιο "κουμπί" του υπομενού. Τότε βλέπω αντί για "κουμπί" το σηματάκι οτι δεν υπάρχει η εικόνα και δεν μπορώ επίσης να το "πατήσω". Τι γίνεται ρε παιδιά; Γενικό είναι το πρόβλημα ή να αρχίσω να ψάχνομαι;

Υ.Γ.: Τα παραπάνω προβλήματα δεν συμβαίνουν πάντα αλλά μερικές φορές...

Η σελίδα είναι ασύμβατη με mozilla, κακώς κατά την γνώμη μου. Σε εμένα δεν δουλεύει το menu με τον mozilla. Επιπλέον και σε εμένα αργούν πολύ οι φωτογραφίες του menu (απόρια κακού σχεδιασμού) αφού μάλλον υποπτεύομαι ότι τις στέλνουν απο την βάση ή μέσω κώδικα και συνεπώς αργούν, ειδικά αν έχουν και αργό server

Και εγώ μόνο με mozilla έχω πρόβλημα. Με ΙΕ κανένα.

Πάντως όσο και να προσπαθούν τα παιδιά στο HAC εγώ τον mozilla δεν τον αλλάζω!!!!! :)

( πράγματι κακώς. Πολλές φορές κοιτάω άλλες σελίδες καταστημάτων και όταν έρχεται η στιγμή να πατήσω το link του HAC απλά το προσπερνάω διότι .... ΙΕ ? Nope.... )

Αλλά όμορφη σελιδούλα κατά τα άλλα...

Καλησπέρα, παιδιά το είδα και αυτό στη ζωή μου !!!

Το site του hacshop αργούσε να φορτώσει σε σύνδεση 10MBits (στη σχολή-οχι υπολογιστικό)

Τώρα τελευταία το βελτιώσανε λίγο μπορω να το φορτώσω σε 3 λεπτα στο σπίτι (ISDN64)

Παραμένει το πρόβλημα με εναλλακτηκούς browsers (εχω δοκιμάσει mozilla, mozilla-firefox και opera 7.5)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.