Jump to content

Πρόβλημα σε iPhone 3Gs

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

Ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει η μπαταρία και το τηλέφωνο δεν αντιδρούσε στην σύνδεση με υπολογιστή ή με την πρίζα.

Αγοράζω ένα Dock Connector OEM από ένα κινέζο, και το αλλάζω.

Φόρτισε κανονικά αλλά αφού το χρησιμοποίησα την επόμενη πάλι δεν φόρτιζε και επιπλέον σταμάτησε να δουλεύει το Home Button.

Αγοράζω άλλο Dock Connector από εγγλέζο (της μάνας του) αλλά πάλι δεν. Υποψιάζομαι ότι κάηκε κάποια ασφάλεια στην μητρική αλλά άντε να την βρεις!

Υπάρχει κάποιο μαγαζί Αθήνα Πειραιά που να μπορεί να το φτιάξει με λογικό κόστος;

ΥΓ Δεν βιάζομε. Έχω ένα Samsung ( ελαττωματικό : P ) και κάνω την δουλειά μου

Ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει η μπαταρία και το τηλέφωνο δεν αντιδρούσε στην σύνδεση με υπολογιστή ή με την πρίζα.

Αγοράζω ένα Dock Connector OEM από ένα κινέζο, και το αλλάζω.

Φόρτισε κανονικά αλλά αφού το χρησιμοποίησα την επόμενη πάλι δεν φόρτιζε και επιπλέον σταμάτησε να δουλεύει το Home Button.

Αγοράζω άλλο Dock Connector από εγγλέζο (της μάνας του) αλλά πάλι δεν. Υποψιάζομαι ότι κάηκε κάποια ασφάλεια στην μητρική αλλά άντε να την βρεις!

Υπάρχει κάποιο μαγαζί Αθήνα Πειραιά που να μπορεί να το φτιάξει με λογικό κόστος;

ΥΓ Δεν βιάζομε. Έχω ένα Samsung ( ελαττωματικό : P ) και κάνω την δουλειά μου

Kαλημερα

δες εδω

Επισκευή iPhone, Service iPhone, Αλλαγή Σπασμένη Οθόνης iPhone στην Ελλάδα

απο τι γραφει το site προσφαιρουν δωρεαν διαγνωση και εκτιμηση του κουστους

Ελπιζω να σου ειναι χρησιμο :)

μάλλον μπαταρία τα έπαιξε και δεν είναι εύκολη υπόθεση να την αλλάξεις μόνος σου.

Δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι μπαταρία αφού το κινητό φόρτισε την πρώτη φορά κανονικά, και κράτησε η μπαταρία αρκετό διάστημα

τότε μια λύση υπάρχει, άνοιξε το (αν πιάνουν τα χέρια σου) και δες για τίποτα υγρασία η loose connectors μέσα (έχει αρκετούς).

Πάντως μην την αποκλείεις εντελώς την περίπτωση της μπαταρίας.

Το πήγα στο . Επισκευή iPhone, Service iPhone, Αλλαγή Σπασμένη Οθόνης iPhone στην Ελλάδα

Το ανοίγει και μου λέει χάλασε ο κονεκτορας της μητρικής.

Του λέω το κινέζικο το χάλασε; Και Βγάζω το κομμάτι στον πάγκο. Όπως το κοιτάμε φαίνεται να λείπουν ποδαράκια. Ούτε μια ματιά δεν του είχα ρίξει μέχρι τότε!!

Κάνει μια με το κατσαβίδι και τραβάει τα ποδαράκια του κινέζικου από την μητρική.

Μια χαρά δουλεύει τώρα. : )

Δεν ήθελε να μου πάρει χρήματα και δέχτηκε 5€ μετά από επιμονή

Μου άρεσε το μαγαζί, γιατί είναι ενιαίος χώρος η υποδοχή και το εργαστήριο.

Όχι κρυφά εργαστήρια που εξαφανίζετε το τηλέφωνο

Το πήγα στο . Επισκευή iPhone, Service iPhone, Αλλαγή Σπασμένη Οθόνης iPhone στην Ελλάδα

Το ανοίγει και μου λέει χάλασε ο κονεκτορας της μητρικής.

Του λέω το κινέζικο το χάλασε; Και Βγάζω το κομμάτι στον πάγκο. Όπως το κοιτάμε φαίνεται να λείπουν ποδαράκια. Ούτε μια ματιά δεν του είχα ρίξει μέχρι τότε!!

Κάνει μια με το κατσαβίδι και τραβάει τα ποδαράκια του κινέζικου από την μητρική.

Μια χαρά δουλεύει τώρα. : )

Δεν ήθελε να μου πάρει χρήματα και δέχτηκε 5€ μετά από επιμονή

Μου άρεσε το μαγαζί, γιατί είναι ενιαίος χώρος η υποδοχή και το εργαστήριο.

Όχι κρυφά εργαστήρια που εξαφανίζετε το τηλέφωνο

Ωραια χαιρομαι που το κανεις

αρα εκτος απο το iphonelab

και το iphonerepair ειναι εξισου καλο μαγαζι για επισκευες iphone

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.