Jump to content

Test Drive: Ferrari

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δεν πανε να μ@μηθουνε λεω εγω..

Μας το πανε και απο αναβολη σε αναβολη...

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] αν το mod ειναι για το shift 1 μπορεις να δωσεις ενα link ειτε εδω ειτε σε πμ?

Ευχαριστω.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Δεν πανε να μ@μηθουνε λεω εγω..

Μας το πανε και απο αναβολη σε αναβολη...

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] αν το mod ειναι για το shift 1 μπορεις να δωσεις ενα link ειτε εδω ειτε σε πμ?

Ευχαριστω.

Overhaul 2 release and support thread - NoGripRacing Forums

• 2 weeks later...

Το έβαλα.Απογοητευμένος είμαι περισσότερο.Δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον.Και περισσότερο arcade είναι.Δεν έχει καπνούς και καμένο λάστιχο.Τα γραφικά είναι καλά αλλά και πάλι όχι κάτι το ιδιαίτερο.Το μόνο προτέρημα του είναι ότι είναι ελαφρύ.Αλλά πάνω κάτω οι αγώνες είναι μονότονοι.Το παίζω στο hard και χωρίς βοηθήματα και δεν έχω σχεδόν καθόλου ανταγωνισμό.Περίμενα κάτι περισσότερο.

Το έβαλα.Απογοητευμένος είμαι περισσότερο.Δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον.Και περισσότερο arcade είναι.Δεν έχει καπνούς και καμένο λάστιχο.Τα γραφικά είναι καλά αλλά και πάλι όχι κάτι το ιδιαίτερο.Το μόνο προτέρημα του είναι ότι είναι ελαφρύ.Αλλά πάνω κάτω οι αγώνες είναι μονότονοι.Το παίζω στο hard και χωρίς βοηθήματα και δεν έχω σχεδόν καθόλου ανταγωνισμό.Περίμενα κάτι περισσότερο.

Παρόμοιο χειρισμό/ρεαλισμό με το Shift 1 ή θυμίζει NFS Most Wanted, κλπ ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.