Jump to content

Test Drive: Ferrari

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Oχι δεν εχει σχεση με τη σειρα Test Drive.

Η δημιουργος των NFS : Shift και του επερχομενου Project CARS ετοιμαζει αλλο ενα racing παιγνιον.

Το Test Drive: Ferrari που μπαινετε στη θεση του οδηγου της ιταλικης υπεριφιρμας σε παλια και νεα μοντελα της!

Τουλαχιστον το βιντεο ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nlE08rR7UxU]Test Drive: Ferrari - Premier trailer - YouTube[/ame]

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

αντε να δουμε..

sim σιγα μην ειναι.Δε φαινεται εξαλλου

κανα semi arcade θα ειναι και θα ξενερωσω.

Χμ δεν μπορώ να πω ότι μου γέμισε το μάτι!

Αλλά εντάξει ας βγεί πρώτα και το θάβουμε μετά!:tomato:

ο ρε μάνα μου :eek: αντε να δούμε να βγεί στο pc κάνα παιχνίδι με ferrari

αν και ντάξει καλλά όλα αυτά αλλά θα ήθελα και το gtr 2012 να κάνουμε καμιά κόντρα:big_boss:

Ενδιαφερον.....

Αν εξαιρεσεις οτι ο τυπας στο βιντεο ειναι κουλος, οντως ειναι εντυπωσιακο :)

Ας είναι τουλάχιστον όσο sim-like είναι το Shift εφόσον δεν φαίνεται να το πάνε για πιο καθαρά sim game.

Άντε να οδηγήσουμε και κάνα φεραρικό γιατί πήξαμε στο paggani και στο reventon...:tomato:

Στο videaki μια χαρα sim φαινεται τουλαχιστον στο στριψιμο και στις διορθωσεις.Φευγει το κωλαρακι για την πλακα

E και για δε το λένε NFS Ferrari unleashed να πάει σετάκι με το Porsche?

Παντως δε βγαίνουν και πολλά games με αμαξάκια όποτε κατα 99% θα το παίξω :p

Αν εξαιρεσεις οτι μου ειναι υπερ-μισητη η μαρκα μαλλον θα ασχοληθω λιγο μαζι του οταν βγει...

ασε επαιζα χθες rfactor...

τι παιχνιδαρα.

ηθελα να ξερα δε μπορουν να ενσωματωσουν τον κωδικα του χειρισμου με γραφικα σαν το ferrari ας πουμε ;

παραπονο το εχω να δω simulation παιχνιδι με καλα γραφικα

Υπαρχει παντως και στο steam το race07 με ενα σωρο expansions σε πολυ χαμηλη τιμη... Σε multi που το παιζω λεει!

ε λιγο πολυ τα ιδια γραφικα εχει και το race07.

παντως ειδα βιντεακια απο rfactor2

πολυ ωραια φαινονται

αλλα αρκετα off topic βγηκαμε :p

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.