Jump to content

Σωλήνες για WaterCooling

YDinopoulos

Recommended Posts

Τα clearflex ειναι παρα πολυ καλα και φτηνα λαστιχα και σε συνδυασμο με τα coolsleeves ειναι παρα πολυ δυσκολο να τσακισουν...

clearflex ισως φερει συντομα η checkmate...επισης coolsleeves εχει φερει σε μπλε χρωμα το hacshop...Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλος συνδυασμος αυτα τα δυο...

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 14:45]

XEXE για τα coolsleeves και το hac το ξερουμε απο πρωτο χερι αφου ολοι απο εκει τα πηραμε με ομαδικη παραγγελια!

:o :o ειχα διαβασει στην αρχη του ποστ της ομαδικης κατι για παραγγελεια απο εξωτερικο αλλα στην συνεχεια δεν το διαβασα ολο...:o

anyway..ενημερωτικα το ειπα για καποιον που δεν το ηξερε..:getlost:

Καμια ιδεα που θα βρουμε σωληνες καλους για τα συστηματα asetec που εχουμε?

το προβλημα ειναι οτι αυτα εχουν εξωτερικη διαμετρο 1/2 και πρεπει να ειναι και λιγο σκληρα για να μαγκωνουν στα ρακορ της asetec.

Αυτα που εχει η checkmate δεν κανουν (tygon κλπ) απο οτι μου ειπαν εχουν εσωτερικη 1/2.

Αρχική απάντηση από ταραμας [07-07-2004 03:51]

Καμια ιδεα που θα βρουμε σωληνες καλους για τα συστηματα asetec που εχουμε?

το προβλημα ειναι οτι αυτα εχουν εξωτερικη διαμετρο 1/2 και πρεπει να ειναι και λιγο σκληρα για να μαγκωνουν στα ρακορ της asetec.

Αυτα που εχει η checkmate δεν κανουν (tygon κλπ) απο οτι μου ειπαν εχουν εσωτερικη 1/2.

1/2 `` εξωτερικη διαμετρο εχουν οι περισσοτεροι σωληνες με 3/8`` εσωτερικη.

Αρχική απάντηση από Βασιλης [07-07-2004 11:46]

eχει στην checkmate k clearflex k tygon!:turn:

Ποσο τα εχει στην checkmate τα clearflex και ποσο τα tygon;

επισης γνωριζει κανεις ποσο εχει το black ice extreme η checkmate;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.