Jump to content

Σωλήνες για WaterCooling

YDinopoulos

Recommended Posts

Τα ClearFlex και τα Danger-den (τα οποία νομίζω είναι rebadged clearflex).

Αυτό που παρατήρησα σε μένα, είναι ότι τα μεν tygon είναι ελάχιστα καλύτερα στις κλειστές καμπύλες, τα δε clearflex όμως δεν έχουν θολώσει. Εφόσον όμως χρησιμοποιήσεις τα coolsleeves δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Επίσης είναι και λίγο φθηνότερα τα ClearFlex.

προσωπικα επειδη τα διαφανα δεν μου λενε τιποτα χρησιμοποιω τα πρασινα της eheim

δεν ειναι ακριβα(2 ευρω νομιζω) και ειναι αρκετα ευλιγιστα και μαλακά...

το μονο που χανεις ειναι το διαφανο(αυτα ειναι ανοιχτο πρασινο-βλεπεις απεναντι οχι σαν του κηπου)

παντως αν βαλεις διαφανα το πιθανοτερο ειναι να γινουν καφε!

Τα Eheim τα είχα χρησιμοποιήσει, για τα χρήματα που ζητάνε είναι αρκετά καλά. Το αρνητικό είναι ότι είναι πράσινα και το δεύτερον ότι ξεχνάς τις καμπύλες γιατί τσακίζουν για πλάκα.

οχι δεν τσακιζουν για πλακα,εκτος και αν εννοεις καμπυλες τα U

παντως την καμπυλη που χρειαζεται μεταξυ επεξεργαστη και καρτας(μπλοκ) την αντεχουν ανετα

για τσιπσετ οχι...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

το Τygon με coolsleeves δεν τσακιζει.....Εκανα δοκιμαστικά χτες με ενα κομματακι !

δεν ξερω πρεπει να το δοκιμασεις

λογικα με μεγαλυτερο μηκος δεν θα εχεις προβλημα..

δεν ξερω wait για φωτο..

cya..

Επειδη εκανα δοκιμες με τα coolsleeves εχουμε και λεμε!

1. Οι eheim με coolsleeves τσακιζουν στα δυσκολα. Μαζευουν και τα coolsleeves μενουν αταραχα.

2. Τα clearflex-dangerden με coolsleeves ειναι απιστευτα και αντεχουν τα απειρα και εχουν και αρκετα πιο λιγα λεφτα απο τα tygon!

post-92-1416071076,1347_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.