YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2004 Περα απο τους Τygon, ποια αλλα λαστιχα προτεινετε για ρακορ 1/2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Τα ClearFlex και τα Danger-den (τα οποία νομίζω είναι rebadged clearflex).Αυτό που παρατήρησα σε μένα, είναι ότι τα μεν tygon είναι ελάχιστα καλύτερα στις κλειστές καμπύλες, τα δε clearflex όμως δεν έχουν θολώσει. Εφόσον όμως χρησιμοποιήσεις τα coolsleeves δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Επίσης είναι και λίγο φθηνότερα τα ClearFlex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Τα βρισκεις αυτα εδω ? Θα επαιρνα Tygon αλλα η τιμη τους ειναι καπως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Μπα.. λάστιχο της προκοπής δεν έχω βρει Ελλάδα. Ακόμα και τα tygon που βρίσκεις εδώ δεν είναι τα "καλά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 προσωπικα επειδη τα διαφανα δεν μου λενε τιποτα χρησιμοποιω τα πρασινα της eheimδεν ειναι ακριβα(2 ευρω νομιζω) και ειναι αρκετα ευλιγιστα και μαλακά...το μονο που χανεις ειναι το διαφανο(αυτα ειναι ανοιχτο πρασινο-βλεπεις απεναντι οχι σαν του κηπου)παντως αν βαλεις διαφανα το πιθανοτερο ειναι να γινουν καφε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Τα Eheim τα είχα χρησιμοποιήσει, για τα χρήματα που ζητάνε είναι αρκετά καλά. Το αρνητικό είναι ότι είναι πράσινα και το δεύτερον ότι ξεχνάς τις καμπύλες γιατί τσακίζουν για πλάκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 οχι δεν τσακιζουν για πλακα,εκτος και αν εννοεις καμπυλες τα Uπαντως την καμπυλη που χρειαζεται μεταξυ επεξεργαστη και καρτας(μπλοκ) την αντεχουν ανεταγια τσιπσετ οχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Eγω μεχρι τωρα ειχα τα Tygon, αλλα επειδη ξεκιναω ενα facelift, θα χρειαστω κανα 2 μετρα ακομα. Οι Eheim με τα coolsleeves αραγε θα τσακιζουν λιγότερο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio για τσιπσετ οχι... το Τygon με coolsleeves δεν τσακιζει.....Εκανα δοκιμαστικά χτες με ενα κομματακι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 δυστυχως τωρα δεν μπορω να ποσταρω φωτοτο βραδακι θα σου ποσταρω μια για να σε κατατοπισω λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos το Τygon με coolsleeves δεν τσακιζει.....Εκανα δοκιμαστικά χτες με ενα κομματακι ! δεν ξερω πρεπει να το δοκιμασεις λογικα με μεγαλυτερο μηκος δεν θα εχεις προβλημα..δεν ξερω wait για φωτο..cya.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Επειδη εκανα δοκιμες με τα coolsleeves εχουμε και λεμε! 1. Οι eheim με coolsleeves τσακιζουν στα δυσκολα. Μαζευουν και τα coolsleeves μενουν αταραχα. 2. Τα clearflex-dangerden με coolsleeves ειναι απιστευτα και αντεχουν τα απειρα και εχουν και αρκετα πιο λιγα λεφτα απο τα tygon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Η εξωτερική διαμετρός των Danger-den ειναι μικρότερη των Tygon ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Απο οτι ξερω ειναι ακριβως τα ιδια σε διαστασεις. Τα eheim εχουν πιο μικρη εξωτερικη διαμετρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Οταν εβαλα τα coolsleeves, δεν μπορεσα να εχω τετοιο κενο αναμεσα τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Θελει τεχνη το περασμα! Εμενα με παιδεψαν λιγο μεχρι να το πετυχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Λίγο ; E, εισαι αρτίστας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 ΒΤW, απο που πηρες τα DangerDen ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Λίγο ; E, εισαι αρτίστας... :flex: Αρχική απάντηση από YDinopoulos ΒΤW, απο που πηρες τα DangerDen ? Απο www.over-clock.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 6, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Θελει τεχνη το περασμα! Εμενα με παιδεψαν λιγο μεχρι να το πετυχω! Εγώ δεν τα έχω βάλει ακόμα γιατί βαρέμαι να το λύσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.