Jump to content

αγορα home cinema

stetsan

Recommended Posts

καλησπερα παιδια θελω να αγορασω ενα ραδιοενισχυτη που να παιζει και ταινιες και να εχει usb.αν μπορειτε να μου προτεινετε και καποια ηχεια κατα προτιμηση 2.1,οσον αφορα το κοστοσ μεχρι 300 - 350 euro.ευχαριστω εκ των προτερων..(ΥΓ ο χωροσ ειναι περιπου 50 τετραγωνικα και θα σθνδεθει σε 42 led

LG HT903TA | Skroutz.gr 360€ από skroutz μόνο καφέ δεν κάνουν. Παίζουν τα πάντα - έχουν όλες τις υποδοχές. Προσωπικά έχω το επόμενο μοντέλλο με λίγο διαφορετικά ηχεία και wifi για σύνδεση στο οικιακό δίκτυο. Αυτά παραπάνω θα σε καλύψουν και με το παραπάνω. Πιθανώς κάποιος να προτείνει και κάτι πιο οικονομικό σε 2.1 αλλά με το ποσό που διαθέτεις προσωπικά θα κοίταγα την λύση 5.1

Εγω θα κοιταγα κατι τετοιο Teufel Impaq® 300 Blu-Ray 2.1

Οπου εχεις και blu ray, + οτι μπορεις αργοτερα να αγορασεις ενα ενισχυτη και να προσθεσεις κεντρικο, 2 μεγαλα ηχεια και τα μικρα που εχει τωρα να τα εχεις για surround.

To budget σου ομως ειναι σχετικα μικρο για τον χωρο που θες να γεμισεις και να εχεις τις ευκολιες που ζητας. :fun:

Εγω θα κοιταγα κατι τετοιο Teufel Impaq® 300 Blu-Ray 2.1

Οπου εχεις και blu ray, + οτι μπορεις αργοτερα να αγορασεις ενα ενισχυτη και να προσθεσεις κεντρικο, 2 μεγαλα ηχεια και τα μικρα που εχει τωρα να τα εχεις για surround.

To budget σου ομως ειναι σχετικα μικρο για τον χωρο που θες να γεμισεις και να εχεις τις ευκολιες που ζητας. :fun:

ευχαριστω για την απαντηση καταρχας!!μπορεισ φιλε μου να μοθ προτεινεισ εναν ραδιοενισχυτη χωρισ ηχεια και αν ειναι ξεχωριστα μετα να αγορασω νκαποια ηχεια για να ελεγξω καλυτρερα εγω τι να κανω και να μην παω σε ετοιμο συστημα.παντωσ και να μην παιζει dvd δεν με πολυπειραζει.

ευχαριστω για την απαντηση καταρχας!!μπορεισ φιλε μου να μοθ προτεινεισ εναν ραδιοενισχυτη χωρισ ηχεια και αν ειναι ξεχωριστα μετα να αγορασω νκαποια ηχεια για να ελεγξω καλυτρερα εγω τι να κανω και να μην παω σε ετοιμο συστημα.παντωσ και να μην παιζει dvd δεν με πολυπειραζει.

Κοιταξε, αποσο γνωριζω οι ραδιοενισχυτες δεν παιζουν video απο usb κτλπ. εκτος αν ειναι κανενας high end.

Επειδη ειμουν στο ιδιο σταδιο με εσενα κοιταγα τους pioneer και συγκεκριμενα τον VSX-521 .

Το ηχειο εχει να κανει με το τι θες, το πως θες να το ακους γιατι απο ηχειο σε ηχειο αλλαζει το πραμα!

Π.χ θες μεγαλα, μικρα. Αναλογως τον χωρο σου ερχονται και οι αναγκες. :T:

Κοιταξε, αποσο γνωριζω οι ραδιοενισχυτες δεν παιζουν video απο usb κτλπ. εκτος αν ειναι κανενας high end.

Επειδη ειμουν στο ιδιο σταδιο με εσενα κοιταγα τους pioneer και συγκεκριμενα τον VSX-521 .

Το ηχειο εχει να κανει με το τι θες, το πως θες να το ακους γιατι απο ηχειο σε ηχειο αλλαζει το πραμα!

Π.χ θες μεγαλα, μικρα. Αναλογως τον χωρο σου ερχονται και οι αναγκες. :T:

ευχαριστω φιλε αρχικα ξεκιναω απο αυτον και το ψαχνω στην συνεχεια για ηχεια

παιδιά διάβασα το θέμα και θα ήθελα να ρωτήσω.αξίζει να στηθεί ένα καλό surround σε σπίτι το οποίο δεν είναι δικό σου?θέλω να πω,είμαι στο ενοίκιο και σκέφτομαι για surround ωραία?ο χώρος που το θέλω είναι χ τετραγωνικά,αν μετακομίσω και ο χώρος που θα πάω είναι μικρότερος ή μεγαλύτερος κατά χ τετραγωνικά,δεν θα χάσω/κερδίσω(?) απόδοση?

φιλε μου να ξερεις τετοια συστηματα δεν τα παιρνουμε συνεχεια για αυτο θα πρεπει να προνοησεις να παρεισ κατι σωστο για να σε καλυψει και μελλοντικα.παρε κατι αρχικα με 2 ηχεια αλλα ο ενισχυτησ να σηκωνει και 5 ετσι ωστε αμα πας σε μεγαλυτερο σπιτι να μπορεσεις να κολλησεις και περισσοτερα.

εγω πηγα στο audioshow και με εξθπηρετησαν αψογα τα παιδια και θα σου πουν τι χρειαζεσαι και οχι τι πρεπει να σου πουλησουν για να βγαλουν eurosss

το πόσα ηχεία χρειάζετε ο χώρος και το πόσα watt θα πρέπει περίπου να είναι πως θα το μάθω?η μήπως τα watt από εκεί και πέρα είναι για το πόσο δυνατά θες να ακούς?

anyway ο χώρος με προβλιματίζει περισσότερο!

το πόσα ηχεία χρειάζετε ο χώρος και το πόσα watt θα πρέπει περίπου να είναι πως θα το μάθω?η μήπως τα watt από εκεί και πέρα είναι για το πόσο δυνατά θες να ακούς?

anyway ο χώρος με προβλιματίζει περισσότερο!

κοιταξε φιλε αν εισαι σε εναν χωρο 15-20 τετραγωνικα τα 2 ηχεια ειναι μια χαρα,αν πασ σε λιγο μεγαλυτερο χωρο ανεβα και αλλο στα ηχεια.ειναι και υποκειμενικο ολο αυτο και με τι θεσ να συμβιβαστεις αλλα και με το μπατζετ που θεσ να παιξεις.αρχικα παρε εναν ενισχυτη απλο χωρισ πολλεσ φανφαρεσ και κοιτα απλα να μπορει να παρει και 5 ηχεια,απο εκει και περα κρινεις στο μελλον αναλογα με τον χωρο σου...

ευχαριστώ φίλε.κάτι μάλλον τελευταίο,έχω ενιαίο χώρο σαλόνι κουζίνα,όλο μαζί πρέπει να είναι περίπου 25 τετραγωνικά.αν βάλω τα ηχεία στο 1,2 και στο 3 το woofer είναι οκ?

91010742.jpg

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις το εξής :

Να πάρεις έναν καλό ενισχυτή και μπροστινά ηχεία,

που να υποστηρίζει όλα τα τελευταία format ήχου, οπότε να είσαι καλυμμένος για κάποια χρόνια .

Καλύτερο αποτέλεσμα, έχω την εντύπωση,θα έχεις αν τα βάλεις στην κανονική τους θέση.

Αναλόγως το budget παίρνεις και τα κατάλληλα ηχεία.

Άλλιώς μπορείς να πάς σε ένα έτοιμο hc 5.1, όπως αυτά της lg και της samsung.

Δε ξερω κατα ποσο θα προσαρμοστεις με 2(2.1) ηχεια να εχεις τον ηχο πισω σου...και την εικονα μπροστα.

Το woofer το βαζεις οπου θες..(στη θεση 1 πχ καλα ειναι ή στην αδεια γωνια που δεν εχεις τιποτα αριστρα της τηλεορασης) και τα πρωτα δυο ηχεια δεξια και αριστερα της τηλεορασης.

από φίλους που το έχω δει (βέβαια με 5.1) ήταν ωραία φάση να έρχεται ο ήχος από πίσω!

και πάνω εδώ θέλω να ρωτήσω,πόση διαφορά έχει ένα 2.1 σύστημα απο το να ακούς απο την τηλεόραση η απο το στεροφονικό με 2 απλούς δορυφόρους που να παίζουν και τα μπάσα και τα πρίμα και όλα?

Άν η tv σου έχει καλά ηχεία, και μιλάς για σύστημα με απλά με δύο ηχεία χωρίς woofer

δεν θα έχει διαφορά.

Εδώ μιλάμε όμως για ενισχυτή, και 2.1 για αρχή μέχρι να βρείς λεφτά να το κάνεις 5.1

Είναι σαν να λέμε ότι η onboard κάρτες ήχου των μητρικών δεν έχουν διαφορά με τις pci.

Όσο για το άλλο, με ήχο μόνο από πίσω, δε νομίζω να έχεις καλό αποτέλεσμα, το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.