firekiller Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2012 Καλησπέρα συμφορουμίτες, είχα σταματίσει να παίζω το εν λόγο παιγνίδι μέχρι που ξεκίνησαν κάποιοι φίλοι κι αποφασίσαμε να φτιάξουμε νέο server. Πόσοι απο σας είναι μέσα?Κι επίσης καλό θα ταν να μου γράψετε τα rates που θα θέλατε Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Σκεφτεσαι να νοικιάσεις server και γραμμές ή απ'το σπίτι?Γιατι απο Ελλαδα λιγο δύσκολο με τοσο χαμηλά upload που δίνουν οι ISP.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 ωχ...κοίτα, καλό είναι να έχεις ψηλά rates, αλλά όχι εξωφρενικά ψηλά γιατί τότε θα γίνεις pvp server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιανουάριος 18, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Τον πρώτο μήνα απο το σπίτι μου για να δούμε πως πάεικι έπειτα θα ανεβεί σε κανονικό server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Πως είναι τώρα η όλη φάση στους official που είναι και free περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 ωχ...κοίτα, καλό είναι να έχεις ψηλά rates, αλλά όχι εξωφρενικά ψηλά γιατί τότε θα γίνεις pvp server. άσε τα ωχ και βγάλε το κίτρινο σετάκι από τη ντουλάπα πάω να φέρω τον adenakiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Ρε σεις ο official ειναι free και ανεβαίνεις asap. Gear σου δίνει free η NcSoft. Το δοκίμασα λίγο σαν καμένος που είμαι. Σε 2 ώρες πας 30 lvl Σε καμία εβδομάδα 70+. Δεν αξίζουν οι prive πλεον. Έχουν αδειάσει όλοι, αφού όλος ο κόσμος πήγε official Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 22, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Ναι αλλά πόσο γρήγορα κάνεις +16 στον official? ε;;; Spoil? craft? απαπαπαπαπά... Ποτέ ξανά....:hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.