Jump to content

PS3 σύνδεση στο internet

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Το PS3, απ' ότι έχω δει, έχει μία ethernet και μία wi-fi κάρτα. Πώς το συνδέουμε στο internet?

Δε χρειάζεται κι ένα keyboard? Απ' ότι έχω δει, έχει και μία USB. Μήπως εκεί συνδέουμε το keyboard και το χειριζόμαστε σαν να 'ναι pc?

Τί γίνεται; Χρειάζομαι επειγόντως μία βοήθεια !!

Με όποιον από τους 2 τρόπους θες.

Με το καλώδιο ethernet είναι αρκετά απλό , συνδέεις μπαίνεις ρυθμίσεις δικτύου στο PS3 και τρέχεις τον wizard

Μέσω Wifi ανοίγεις στο ρούτερ σου το WiFi βάζεις και εναν κωδικό WPA/WPA2. Πηγαίνεις στο PS3 στις ρυθμίσεις δικτύου, ψάχνεις και αφού βρεί το δίκτυο σου το βάζεις με τον αυτόματο οδήγό ρυθμίσεων οπότε το μόνο που σου ζητάει είναι τον κωδίκό του WiFi.

Όσο για το πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται και μπορείς να δουλέψεις με το χειριστηρίο , δεν ξέρω προσωπικά δεν το βολεύομαι ομώς με το εικονικό και το χειριστήριο , διότι δεν μπορείς να γράψεις κείμενο αρκετά γρήγορα και καταλήγεις να θες να βαρέσεις το κεφάλι σου στον τοίχο..... :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.