Lakisss Ιανουάριος 22, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Και παλι ομως δεν ξερω "πως" ειναι τα ηχεια σου αλλα ουτε και τον παλιο δικαναλο ενισχυτη. Για την ιστορία : Πάσχω από ενισχυτή βασικά...κάποια στιγμή θα επενδύσω σε έναν σοβαρό δικάναλο. Παίζουν βέβαια και με αυτόν που έχω αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 22, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 εξακολουθω να μην ξερω...ΠΕρα απο το οτι δεν προκειται να δω ποιον ενισχυτη εχεις (μοντελο θελω βασικα) ..δε ξερω τα ηχεια σου.(οχι οτι ξερω αλλα ηχεια..αλλα οκ).Το project plexy το ειχα δει (σε thread) ..αλλα η ιδεα ενος ηχειου(μεγαφωνου) σε πλεξυ δε μου καθεται καλα ...Νομιζω υπολειπεται σε αφρωδες υλικο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 22, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 thanks [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] για την απάντηση, (περί xonar ST + module), απλά και στο thread μου με λίγα λόγια μου προτείνεις να παω και εγώ σε αυτήν ε;[MENTION=12866]Narzul[/MENTION] κάνε μια δοκιμή την supreme X-fi με την ASUS DS στο άλλο σου PC, ίσως σου αρέσει περισσότερο ο ήχος της DS από την X-fi. (χαμένη δε πάει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 22, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Will do το σαββατο που θα παω στο αλλο σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 22, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Εχω μια απορια. (ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS Maximus IV Extreme)Η μαυρη θυρα που βρισκεται ακριβως κατω απ τη θυρα που βαζουμε την καρτα γραφικων , ειναι λογικα η pci-e που μπορω να βαλω την καρτα ηχου.Κατι το οποιο ειναι αδυνατον , μιας και η καρτα γραφικων μου ποιανει 3 σλοτ.Το αλλο μαυρο σλοτ , που ειναι τερμα κατω στη μητρικη , τι ειναι?Δλδ αν τελικα παρω παρω καρτα pci-e , που στο καλο μπαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 22, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 σε όποιο slot θες μπαίνει, δεν υπάρχει θέμα. (1χ είναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 22, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Σε οποιαδήποτε PCI-Express θύρα μπορείς να βάλεις την ήχου.gah, got ninja'd for a second or two Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 22, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Αρα μπορω να τη βαλω στη πιο χαμηλη κοκκινη.Η τερμα χαμηλη μαυρη , για ποιο πραγμα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 23, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 η τερμα κατω ειναι pci-e x4......η μικρουλα πανω χ1 ...και οι κοκκινες χ16.Την βαζεις οπου σε βολεψει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 23, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Αρα μπορω να τη βαλω στη πιο χαμηλη κοκκινη.Η τερμα χαμηλη μαυρη , για ποιο πραγμα ειναι? Η κάτω κάτω είναι PCI-Express 2.0 4x slot ( και εκεί μπαίνει και παίζει μια χαρά η κάρτα ). Η πάνω πάνω είναι PCI-Express 2.0 1x slot ( αν δεν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι τις απαιτήσεις της DX, παίζει και εκεί ) [ damn tabs & NTG ninja ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 23, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Επειδή ενδιαφέρομαι και γω για κάρτα ήχου που θα ενισχύσει τα Edifier S330D και κάτι Altec Lansing ακουστικά που έχω, η xonar st (εννοείται stx...) θεωρείται ότι είναι η καλύτερη ; διαφορές με d2x; Από auzentech έχετε ακούσει κάτι για ισοδύναμα-νέα μοντέλα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 30, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Λοιπον ας μοιραστω κι εγω την εμπειρια μου , μιας και εριξα λιγα χρηματα και τεσταρα μονος μου καποια πραγματα.Αγορασα την asus xonar ds.Εκανα τεστ ακουγοντας καποια συγκεκριμενα τραγουδια , στην καρτα ηχου της μητρικης (και δοκιμασα και τα ηχεια τα magnat σε σχεση με τα pioneer cs 7070 που ειχα απο παλια , αλλα αυτο ειναι ασχετο με το τοπικ) , , μετα εβαλα την xonar και ξανακουσα τα ιδια τραγουδια προσπαθωντας να βρω καποια ακουστικη διαφορα.Εννοειτε πως δεν ημουν μονος μου.Μαζι με 2 φιλους για να βγουν καλυτερα συμπερασματα.Το συμπερασμα που βγηκε ηταν , οτι σε στερεοφωνικο ηχο , δεν εντοπισαμε καμια , μα καμια διαφορα.Τωρα αν εφταιγαν τα 3 ζευγαρια αυτιων μας ή η συγκεκριμενη xonar δεν το γνωριζω , αλλα μιλαμε για No difference at all.Αυτα...[MENTION=5271]sstav[/MENTION] για ηχεια 5,1 (ή και 2,1) αξιζει , γιατι οδηγει απιστευτα καλυτερα το subwoofer.Απο κει που με την Onboard απλα μουγκριζε , με την xonar ξεχωριζες τους παλμους. Τεραστια διαφορα ,την προτεινω ανεπιφυλακτα.Αλλα για ηχο στερεο - ειναι πεταμενα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 30, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Λοιπον ας μοιραστω κι εγω την εμπειρια μου , μιας και εριξα λιγα χρηματα και τεσταρα μονος μου καποια πραγματα.Αγορασα την asus xonar ds.Εκανα τεστ ακουγοντας καποια συγκεκριμενα τραγουδια , στην καρτα ηχου της μητρικης (και δοκιμασα και τα ηχεια τα magnat σε σχεση με τα pioneer cs 7070 που ειχα απο παλια , αλλα αυτο ειναι ασχετο με το τοπικ) , , μετα εβαλα την xonar και ξανακουσα τα ιδια τραγουδια προσπαθωντας να βρω καποια ακουστικη διαφορα.Εννοειτε πως δεν ημουν μονος μου.Μαζι με 2 φιλους για να βγουν καλυτερα συμπερασματα.Το συμπερασμα που βγηκε ηταν , οτι σε στερεοφωνικο ηχο , δεν εντοπισαμε καμια , μα καμια διαφορα.Τωρα αν εφταιγαν τα 3 ζευγαρια αυτιων μας ή η συγκεκριμενη xonar δεν το γνωριζω , αλλα μιλαμε για No difference at all.Αυτα...[MENTION=5271]sstav[/MENTION] για ηχεια 5,1 (ή και 2,1) αξιζει , γιατι οδηγει απιστευτα καλυτερα το subwoofer.Απο κει που με την Onboard απλα μουγκριζε , με την xonar ξεχωριζες τους παλμους. Τεραστια διαφορα ,την προτεινω ανεπιφυλακτα.Αλλα για ηχο στερεο - ειναι πεταμενα λεφτα.o sstav μιλαει για την STX εσυ για την DS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 30, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Σκεφτομαι να παω κ γω για καρτα ηχου..οχι πολλα πραματα..τα ηχεια ειναι τα G 51.Λεω να παω σε Xonar dg(μαλλον σε αυτη) η ds..συμφωνα με τα λεγομενα σου narzul αξιζει σε τετοιο set up ε...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 30, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 o sstav μιλαει για την STX εσυ για την DS....Tην ds τεσταρα , για ds μπορω να μιλησω και να εκφερω γνωμη.Αφηνω , αλλους να μιλανε για καρτες που ποτε δε δοκιμασαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.