zodiac Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, αντιμετωπιζω ενα προβλημα και δεν θελω να παω για αγορα καρτας ηχου ακομα..εχω asus P6T Deluxe V2 και η on board καρτα ηχου soun max με τους drivers win 7 64 bit μου παρουσιαζει κατι πολυ κουλο...μετα απο format λοιπον ενω ξεκιναει το pc με το που ανοιγω τα ηχεια creative 3500 συνδεση με οπτικη ινα, ακουω μονο παρασιτα και καθολου ηχο απο το οτιδηποτε ηχους windows , video , gaming και πρεπει να περασει κανα μισαωρο μεχρι να αρχισει να ακουγετε κανονικα ο ηχος ...ΚΟΥΦΟ αλλα οσο και αν εψαξα απελπιστικα διοτι δεν βρηκα αλλους drivers για τη συγκεκριμενη καρτα ηχου se windows 7 64 bit εβαλα καποιους drivers απο vista αλλα με ενω μπουταρε κανονικα και ακουγοταν κανονικα ο ηχος μολις περνουσε λιγη ωρα πετουσε μπλε οθονες οποτε και τους ξηλωσα..τα φωτα σας ρε παιδια...ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Αφού ήδη έκανες κάποιες δοκιμές για software ελεγξε την οπτική ίνα. Μήπως δεν κουμπώνει καλά σε μητρική ή στα ηχεία;Επίσης οι οπτικές ίνες δεν είναι σαν τα καλώδια. Δεν είναι εύκαμπτες και υπάρχει περίπτωση αν έχει καταπονηθεί να έχει γίνει ζημιά μέσα και πότε να δουλέυει και πότε όχι ανάλογα με το πως είναι τυλιγμένη ή οχι. Θα σου πρότεινα δοκιμή με δεύτερη οπτινή ίνα.Αν και χαζό. Δες μήπως στην υποδοχή το πλαστικό που ανοίγει όταν κουμπώνει η ίνα, παρατήρησε λοιπον αν τερματίζει σωστά πάνω στην υποδοχή. Υπαρχει περίπτωση να εχει μπλοκάρει το πλαστικό, να μην τερματίζει καλά και να μην λαμβάνει η οπτική ίνα όλο το φως σωστά στην υποδοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Ιανουάριος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 σε ευχαριστω..που ασχολεισαι..TO ZHTHMA EINAI οτι εβαλα και με spdif καλωδιο τα ιδια και χειροτερα!!!αυτο που δεν εχω δοκιμασει ειναι με καλωδιο μονο για τα 2 ηχεια...βεβαια δεν πιστευω οτι φταει η οπτικι ινα γιατι μετα απο αρκετη ωρα ως δια μαγειας φτιαχνει..και αυτο ειναι το κουφο!!!!με τους drivers ειναι το θεμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Ιανουάριος 18, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 καμια αλλη ιδεα..??? κανενα site με drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Μετά απο μισή ώρα επανερχεται από μόνο του ... τι βλέπεις να τρέχει σε PC το πρώτο μισάωρο; Δοκίμασε με drivers aπό site κατασκευαστή και κάνε δοκιμή και με παλιότερους αφού οι πιο πρόσφατοι μπορεί να είναι buggy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Ιανουάριος 19, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 ΑΠΟ SITE κατασκευαστη ναι αλλα δεν το ξερω εχω ψαξει ???? και δεν το βρισκω... ποιο ειναι ξερεις να μου πεις μηπως ?τωρα τι τρεχει απο κατω θα δω σημερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Ιανουάριος 19, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ειναι το γεγονος πως το ειδαν το θεμα 87 ατομα εως τωρα μονο ενα ατομο ασχοληθηκε σοβαρα..καποια αλλη γνωμη ισως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 19, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS P6T Deluxe V2Απο εδω πηρες το driver?Βαλε os για windows 7 64 bit και πηγαινε εκει που λεει audio κατεβασε αυτον και πες μας.Ειχα και εγω καποιο προβλημα με το soundmax (ειχα ακριβως την ιδια mobo) αλλα δεν θυμαμαι πως το εφτιαξα.Οσο για το σχολιο σου ..στο forum και στα forum γενικα καλο ειναι να μην απαιτεις πραγματα...ολο και καποιος θα βρεθει να σε βοηθησει αργα η γρηγορα ...αλλα δεν ειναι και υποχρεωμενος. (στο λεω φιλικα γιατι ακουστηκε κάπως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Ιανουάριος 19, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΩ κατεβασει εννοειτε και μου δημιουργει το προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 21, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 Έψαξα και εδώ:ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS M3A79-T Deluxeκαι πάλι τους ίδιους έχει, τους Beta τους δοκίμασες; γιατί στην P6T σου βγάζει 2ο, σε εμένα όχι, μόνο αυτόν.Θα σου έλεγα για καινούρια κάρτα ήχου πάντως(PCI-e) να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Edit: 99% είναι τα τελευταία motherboard της ASUS με SoundMax Soundcards.(P6T Deluxe V2 + M3A79-t deluxe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Ιανουάριος 25, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 ΘΑ το δοκιμασω το βραδακι..αλλη ερωτηση οπτικη ινα για την καρτα ηχου απο που μπορω να αγορασω εδω αθηνα ξερετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.