Jump to content

o/c σε Α64 3000+????235 και ανεβαινουμε:P

Nos-Dio

Recommended Posts

οπως διαβαζετε στο τιτλο θα ηθελα την βοηθια σας για στεπινγκ 3200+(Α64)

πρεπει να προσεξω κατι η αερα πατερα???

για μοβο εχω καταληξει στο chaintech nf 3-250 full extra,ειναι καλη επιλογη η να σκεφτω κατι αλλο??

περιμενω απαντησεις..:daisy:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

βασικα θα δω και το κοστος,τα εχτρας ειναι καλα

αλλα θα δειξει μαλλον αυτη θα παρω.

ΥΓ:ηρεμησε ολοι καλοι ειναι...:clap:

bye bye τωρα..θα υποβαθμιστουμε λιγο απο τα 3750 του p4 στα 450 του p3 για λιγες μερες-α αλλα δεν πειραζει...:tomato::hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

μπα, τιο εγινε επεσε κανας φουρνος, η καηκε κανας φουρνος(πρεσκοτ)?

τεσπα κοιτα ο επεξεργαστης να τελειωνει σε ΑΧ.

οχι απλα δεν ασχολουμε με το benching

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:hehe::p :P :D

thx...ελπιζω να πιασει τα 2500 με νερο...

ΑΧ η ΑΡ νος , και προσεξε να γραφει στο πλαι του κουτιου του 1 ΜΒ κασε γιατι εχουν βγει με 512κ. Απο 0404 και πανω νομιζω δυσκολα να πεσεις σε ΜΗ CG. Αλλα νομιζω με ενα Νεοκαστριωτη να πας πιο ψηλα (οι 512 Κ ειναι πιο κρυοι). 2500 δεν τον εγγυαται κανενας παντως αλλα κατα 80% θα πας

ea6gka εγώ πάλι νομίζω ότι με νερό τα 2500 είναι σύγουρα αφού εγώ που όπως ξέρεις έχω από τα ποιό παλιά Stepping Α64 3200+ και πήγα 2463 ΜΗΖ με αέρα και STOCK AMD Cooling και μάλιστα με ένα ΜΟΒΟ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ PCI/AGP Lock (ASUS K8V Deluxe)....

Σε αυτή την ταχύτητα δεν είμοθν σταθερός αλλά μπορούσα να έχω 3D BENCH ......( AQUAMARK 03 )

ναι αλλα αλλοι πηγανε 2200 και εκει στοπ. Πιστευω οτι με σιγουρια δεν μπορεις να το πεις, αλλα νομιζω οτι θα παει εκει, σιγουρο τιποτα δεν ειναι. Απλα πας με τις πιθανοτητες , καλο κομματι=μεγαλυτερες πιθανοτητες

Tα περισσότερα STOP προερχόταν ΟΧΙ από CPU αλλά από BETA MOBOs / Mνήμες.....

Βέβαια εαν δεν έχεις σύμαχο και την τύχη τίποτα δεν είναι εξ'ορισμού εφικτό.....

Μακάρι στην προκειμένη περίπτωση του φίλου μας να πάνε όλα καλά και να ξεπεράσει ακόμη και τα 2600 χωρίς προβλήματα......

Σε λίγο καιρό που θα έχω και εγώ επιτέλους νεράκι και πάλι θα δώ από πρώτο χέρι που θα φτάσει η δική μου CPU άσχετα από την παλαιότητά της.....

Νά και το παλιό AQUAMARK που είχα πάρει..... http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=875914380

παιδια thx...και αναμεινατε για την συνεχεια

οσο για τα 2600 πρεπει να σας προσγιωσω λιγο καθοτι οι μνημες αυτες δεν προκειται να πανε 260 ουτε με σφαιρες δινοντας 2.9(3.2 δεν δινω γιατι μπορει να μου πει bye bye o controller)...τωρα αναμενω απαντηση για pc4000

απο εκει και περα απο οτι καταλαβα προσεχω για AX or AP για CG,αυτο με την Λ2 δεν το καταλαβα???δηλαδη υπαρχει 3200+ με 512κβ??

για newcasle..πως το καταλαβαινω αυτο?

γενικα παντως λεω οτι τον 3200+ μονο για την παραπανω μνημη θα τον αγορασω και γενικα τωρα αμα σκασω τα λεφτα δεν παιρνω cpu με 512 cache...

επισης dag φτιαξε ενα καπακι απο ξυλο για το block εγω αυτο θα κανω και σου λεω οτι ειναι πολυ ευκολο(ρωτησα ενα φιλαρακι μαραγκο και θα γινει σενια δουλεια :) )

Αρχική απάντηση από ea6gka

υπαρχουν 3200 με 512 κ κασε. μονο οι 3400 ειναι 1 μεγα αλλα και αυτοι σε λιγο θα γινουν 512. οπως σου ειπα κοιτα στο πλαι να δεις τι γραφει πριν το παρεις

Ηδη εχουν αρχισει και κυκλοφορουν 3400+ με 512Κ , μονο οι 3700+ εχουν εγγυημενα 1ΜΒ

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 16:17]

:( Το κόστος παραγωγής τους κάνει 512κ :(

Mάλλον ΟΧΙ αφού υπάρχουν τα 1ΜΒ Cache στον κόρο .... μόνο που έχουν απενεργοποιήσει τα 512Κ.... Αν δεν κάνω λάθος....

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Mάλλον ΟΧΙ αφού υπάρχουν τα 1ΜΒ Cache στον κόρο .... μόνο που έχουν απενεργοποιήσει τα 512Κ.... Αν δεν κάνω λάθος....

Αυτο γινοταν στους αρχικους 3000+ απο καποια στιγμη και μετα εχουν κυκλοφορησει κανονικοι Newcastle

παιδια τελικα παραγγειλα απο πλαισιο την chaintech και θα την εχω αυριο,200 ευρω :(..τσιμπαει λιγο.ευτυχως που ειχα παρει προσφατα μια κτ 600 και που ξαφνικα χαλασε

(εχει βιοσ μαχ3 για αυτο) :p και θα "γλιτωσω" μια 60αρα ευροπουλα!

ο επεξεργαστης που ειχαν εκει ηταν ΑΧ σιγουρα , 414 νομιζω με 512 κασε...και φυσικα 2.2 γιγα

ξερετε που θα βρω με 1 μβ???

δεν λεω καλα τα γιγα ειδικα σε εμενα που ειχα συνηθισει σε 3500+ αλλα θελω 1μβ κασε!!

:hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.