Jump to content

Tι αλλο να κανω?

paschalia

Recommended Posts

Μετα το επιτυχημενο κολλημα τρογιαν χτες ,εκατσα και διεγραψα ολα τα κουκις και τα temporary internet files και μετα απο καθε διαγραφη στο καπακι και ενα σκαναρισμα για virus.

Καθε φορα το scan status βρισκει 0 infected files αλλα οταν παταω close το παραθυρο του σκαναρισματος μου βγαζει οτι infected files still exist ..

Παω ξανα στα temporary files klp klp ,τα σβηνω ξανα ολα -ειχαν μαζευτει πολλα- και ξανα σκαναρισμα και ξανα το ιδιο αποτελεσμα.

Στο τελος και αφου στα temporary files υπαρχουν 0 στοιχεια κανω αλλο ενα σκαναρισμα -σιγουρη οτι παπαλα το προβλημα με τα infected files...αλλα για αλλη μια φορα οταν παω να κλεισω το παραθυρο μου βγαζει οτι infected files still exist !

Που αλλου να κοιταξω και τι αλλο να κανω για να μη βγαζει αυτο το μυνηματακι πια οταν παω να κλεισω το παραθυρο του σκαναρισματος?

κρατα οσα αρχεια απο τον δισκο σου χρειαζονται σε cd ή σε εναν 2ο σκληρο και καντου ενα format...ειναι ωραια μετα το format(η αγαπημενη μου εντολη ειναι...)..ολα θα εχουν φτιαξει...

Αν έχεις XP απενεργοποίησε το system restore και μετά κάνε τα υπόλοιπα και βέβαια αν σου λέει το όνομα του virus δες μήπως έχει κάποιο συγκεκριμένο εργαλείο για να το βγάλεις.

Φορματ χρειαζεται σιγουρα αλλα αυτη την στιγμη δεν ειναι οτι δυνατον να γινει -χωρια οτι δεν ξερω να την κανω μονη μου :(.

Δεν εχω xp exw win 98.

Αυτο εδω τι ακριβως ειναι? --> www.lavasoft.de

Πως μπορω να δω αν εχουν μεινει καταλοιπα του τρογιαν και ποιος τρογιαν ειναι?

Δεν εχω Νορτον ,εχω Μακαφυ .

Και το παλαβο ειναι -εν μερει - εδω.

Οταν μου εδειξε οτι τον εξολοθρευσα εψαξα να τον βρω στο μακαφυ αλλα δεν υπαρχει πουθενα!

Δεν θα επρεπε να υπαρχει καπου? εστω και εξουδετερωμενος.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από paschalia [06-07-2004 12:40]

Μετα το επιτυχημενο κολλημα τρογιαν χτες ,εκατσα και διεγραψα ολα τα κουκις και τα temporary internet files και μετα απο καθε διαγραφη στο καπακι και ενα σκαναρισμα για virus.

Καθε φορα το scan status βρισκει 0 infected files αλλα οταν παταω close το παραθυρο του σκαναρισματος μου βγαζει οτι infected files still exist ..

Παω ξανα στα temporary files klp klp ,τα σβηνω ξανα ολα -ειχαν μαζευτει πολλα- και ξανα σκαναρισμα και ξανα το ιδιο αποτελεσμα.

Στο τελος και αφου στα temporary files υπαρχουν 0 στοιχεια κανω αλλο ενα σκαναρισμα -σιγουρη οτι παπαλα το προβλημα με τα infected files...αλλα για αλλη μια φορα οταν παω να κλεισω το παραθυρο μου βγαζει οτι infected files still exist !

Που αλλου να κοιταξω και τι αλλο να κανω για να μη βγαζει αυτο το μυνηματακι πια οταν παω να κλεισω το παραθυρο του σκαναρισματος?

Προφανώς θα εχει κάτσει μέσα στο system και μπορει να εχει και καταχώρηση στη registry.Δoκίμασε το lava που ειπαν τα παιδιά και ένα registry cleaner.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.