Jump to content

Βοήθεια για επιλογή Ψήκτρας για i7 950

Se7eN

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά :beer: .

Πρόσφατα είχα κάποιο πρόβλημα με τον επεξεργαστή μου (εαν θέλετε να ρίξετε μια ματιά θα το βρείτε εδώ http://www.thelab.gr/intel-epeksergastes/i7-950-provlima-me-thermokrasies-104581.html )

και θέλω να αλλάξω ψήκτρα, και εχω λοιπών πολλές επιλογές και χρειάζομαι βοήθεια:hm: , ΟΚ μπαίνω στο ψητό,

Τα λεφτά που διαθέτω είναι γύρω στα 25-40 ευρώ η εάν χρειαστεί και είμαστε σίγουροι 100% για κάποια καλή ψήκτρα θα καταφέρω ( με χίλια ζόρια με αυτά που έκανε ο γιωργάκης ) να τα δώσω, για το καλό του PC . :p

Λοιπών αυτά που έχω βρει και μου έχουν προτείνει μέχρι στιγμής (φίλοι και άτομα απο το site εδώ) τα λινκαρω εδώ

Στά 27 ευρω, εχω ακούσει πολυ καλά λόγια... αλλά έχω της αμφιβολίες μου μιας που θέλω κατι σίγουρα αποτελεσματικό και δοκιμασμένο

COOLERMASTER HYPER TX3 EVO - - E-SHOP.GR

Ανεβαίνουμε δύστυχος στα 47 με αυτήν εδώ

SCYTHE MUGEN 3 - - E-SHOP.GR

αλλά για κάποιων λόγω πιστεύω οτι τα αξίζει.. απ'οτι μπορώ να δω τουλάχιστον γιατί δεν έχω και πολύ πείρα σε ψήκτρες.

ΟΚ, αυτά απο τιμές που μπορώ να δώσω και "τώρα" που λεμέ... εάν όμως έχετε και εσείς αμφιβολίες τοτε να σας δείξω τα θηρία που βρήκα εκεί έξω και να μου πειτε γνώμες εάν είναι να κάνω οικονομίες να σιγουρέψω την ψύξη μου...

Ξεκινάω με αυτήν εδώ!!!

Corsair CPU Cooler Air Series A70 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3) - Ψύκτρες - plaisio.gr

Μέτα αυτή εδώ για κάποιων λόγω με έχει κάνει να νιώσω σίγουρος για την θερμοκρασία μου πλέων μέσα στον υπολογιστή χωρίς καν να τιν έχω δοκιμάσει... δύστυχος όμως δεν πρέπει να χωράει καν μέσα στο κουτί μου.. :slap:*

Noctua NH-D14 | Skroutz.gr

το κουτί μου από φωτογραφίες του google

Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης

και για το τέλος, αφήνω κάτι το οποίο χωράει στο κουτί μου... είναι θηρίο... κοστίζει πολλά :hang3:, αλλά πιστεύω θα συμφωνήσετε ότι είναι Θ-Η-Ρ-Ι-Ο και δεν θα κωλώσει ούτε στα Overclock των Overclock είναι αυτή εδώ,

CoolerMaster, COOLER MASTER V8, Σύστημα ψύξης Επεξεργαστή, Συστήματα Ψύξης, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

Όλες η άποψης δεκτές, διορθώστε με οπού έχω κάνει λάθος η τα έχω πει λάθος, αλλά τώρα ξεκίνησα να μπαίνω στο κλήμα του hardware :)

Περιμένω απαντήσεις και συμβουλές και φυσικά πολλές, πολλές άποψης!! :smoke:

Η μητρική μου είναι η ASUS P6T SE

και απ'οτι μέτρησα έχω χώρο σχεδόν 13x14x15 πολύ χονδρικά θα κάνω πάλι ένα check-up και θα ενημερώσω το thread

Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω!!!

1)Γιατί βάζεις σε κάθε σύνδεσμο spoiler???Δε χρειάζεται.

2)Η cooler master που λες θηρίο,μη νομίζεις,δεν είναι!ΟΙ noctua και η prolimatech megahalems αλλά και η scythe mugen 3 είναι καλύτερες!

3)Μην παίρνεις εκθεσιακά κομμάτια.Μπορεί να είναι είτε ελλειπή είτε δε ξέρω και γω τι!

4)Κοίτα και στις πωλήσεις για καμιά μεταχειρισμένη μιας και μπορείς να βρεις μια πολύ καλή(κάποια από τις κορυφέες) σε πολύ καλή τιμή!

5)Η mugen 3 από το e-shop άμα δεις δεν υπάρχει διαθέσιμη.Οπότε στην παραθέτω παρακάτω στο skroutz.

6)Για μένα άμα βρεις στα λεφτά σου σε μεταχειρισμένη πήγαινε είτε στην prolimatch megahalems είτε στην noctua d14 αλλιώς στην mugen 3 ή corsair Α70.

7)Η ιδέα να πήγαινες σε κανα Η60 ή Η80 πως σου φαίνεται???Επειδή μπορεί να βρεις μεταχειρισμένο κάποιο από αυτά!

Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω!!!

1)Γιατί βάζεις σε κάθε σύνδεσμο spoiler???Δε χρειάζεται.

2)Η cooler master που λες θηρίο,μη νομίζεις,δεν είναι!ΟΙ noctua και η prolimatech megahalems αλλά και η scythe mugen 3 είναι καλύτερες!

3)Μην παίρνεις εκθεσιακά κομμάτια.Μπορεί να είναι είτε ελλειπή είτε δε ξέρω και γω τι!

4)Κοίτα και στις πωλήσεις για καμιά μεταχειρισμένη μιας και μπορείς να βρεις μια πολύ καλή(κάποια από τις κορυφέες) σε πολύ καλή τιμή!

5)Η mugen 3 από το e-shop άμα δεις δεν υπάρχει διαθέσιμη.Οπότε στην παραθέτω παρακάτω στο skroutz.

6)Για μένα άμα βρεις στα λεφτά σου σε μεταχειρισμένη πήγαινε είτε στην prolimatch megahalems είτε στην noctua d14 αλλιώς στην mugen 3 ή corsair Α70.

7)Η ιδέα να πήγαινες σε κανα Η60 ή Η80 πως σου φαίνεται???Επειδή μπορεί να βρεις μεταχειρισμένο κάποιο από αυτά!

Ευχαριστώ για την απάντηση για αρχή, βάζω spoiler για να μην γίνει ενα μπάχαλο με τους υπερσυνδεσμους, έχω σκεφτεί και την υδροψυξη, ειδικά την Η80... αλλα δεν ξερω πως θα μπορέσω να βρω μεταχειρισμένη, εαν έχουμε κάποιον ο οποίος πουλάει , ας μου στείλει μηνυμα σε PM :)

(Μέχρι στιγμής γέρνω προς την Murgen 3..) :...:

Με μια πρωτη ματια βλεπω εναν 129 ανεμιστηρα στο πισω μερος του κουτιου.

Οποτε εχεις καπου στα 14 cm περιθοριο για να βαλεις καποια ψυκτρα....

Tσεκαρε στο site της την ψυκτρα που θες τι διαστασεις εχει και θα εισαι κομπλε νομιζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.