fonzi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2012 Σε μια σχολική αίθουσα φτάνει ένα utp cat5e (αρσενικό). Στην άλλη μεριά συνδέεται στο σχολικό εργαστήριο (σε switch νομίζω).Περιθώριο δεν έχει, και εγώ χρειάζομαι υπολογιστή σε 3 μέτρα απόσταση. Πιθανόν και δεύτερο.Τι μπορώ να κάνω;Είδα κάποιες λύσεις στο ιντερνετ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μου κάνουν:1) MODULAR ADAPTER 2XRJ45 F/F - ACCESSORIES - E-SHOP.GR2) EQUIP 235111 1-PORT OUTLET CAT.5E - ACCESSORIES - E-SHOP.GR3) RJ45 - ACCESSORIES - E-SHOP.GR4) EQUIP 235112 DATA BOX 2PORT CAT.5E - ACCESSORIES - E-SHOP.GR αυτό κάνει; Είναι F->2F; Τι ακριβώς εξυπηρετεί; Μπορούν να συνδεθούν 2 υπολογιστές και να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το ιντερνετ ή δεν στέκει αυτό;5) Η τελευταία μου λύση είναι να πετάξω πάνω ένα μικρό hub και καθάρισα. Σωστά;
dellman Ιανουάριος 17, 2012 #2 Ιανουάριος 17, 2012 το πρωτο που δείχνεις είναι μια χαρά και θα κάνεις τη δουλειά σου
fonzi Ιανουάριος 17, 2012 Author #3 Ιανουάριος 17, 2012 το πρωτο που δείχνεις είναι μια χαρά και θα κάνεις τη δουλειά σουαν πάω για πρίζα θα μπλέξω; Δεν υπάρχει πρίζα που να δέχεται αρσενικό βύσμα utp; Ολες θέλουν να κόψω και να μοντάρω το καλώδιο;Αν χρειαστώ και δεύτερη σύνδεση ιντερνετ στον ίδιο χώρο, οι αντάπτορες όπως αυτός IpShop.Gr | ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗΣ 1:2 NETWORK RJ45 TEL-0036 κάνουν δουλειά ή χρειάζεται χωριστή σύνδεση σε 2 υποδοχές στο switch στο άλλο άκρο ώστε να έχουν ταυτόχρονα όλοι ιντερνετ;
dellman Ιανουάριος 17, 2012 #4 Ιανουάριος 17, 2012 Ναι πρπεει να κοψειςdata splitter θες και στις 2 απολήξεις και στο switch δηλαδή.Αμά δεν θες να μπλέξεις πάρε ένα hub να τελειώνεις
fonzi Ιανουάριος 17, 2012 Author #5 Ιανουάριος 17, 2012 OKκατανοητό.Συνεπώς βάζω για την ώρα το F-F ανταπτοράκι και αν αύριο χρειαστώ παραπάνω συνδέσεις βάζω σε λειτουργία ένα παλιό 8θυρο χαμπάκι που έχω και τελειώσαμε...Σωστά;Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.