fonzi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2012 Σε μια σχολική αίθουσα φτάνει ένα utp cat5e (αρσενικό). Στην άλλη μεριά συνδέεται στο σχολικό εργαστήριο (σε switch νομίζω).Περιθώριο δεν έχει, και εγώ χρειάζομαι υπολογιστή σε 3 μέτρα απόσταση. Πιθανόν και δεύτερο.Τι μπορώ να κάνω;Είδα κάποιες λύσεις στο ιντερνετ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μου κάνουν:1) MODULAR ADAPTER 2XRJ45 F/F - ACCESSORIES - E-SHOP.GR2) EQUIP 235111 1-PORT OUTLET CAT.5E - ACCESSORIES - E-SHOP.GR3) RJ45 - ACCESSORIES - E-SHOP.GR4) EQUIP 235112 DATA BOX 2PORT CAT.5E - ACCESSORIES - E-SHOP.GR αυτό κάνει; Είναι F->2F; Τι ακριβώς εξυπηρετεί; Μπορούν να συνδεθούν 2 υπολογιστές και να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το ιντερνετ ή δεν στέκει αυτό;5) Η τελευταία μου λύση είναι να πετάξω πάνω ένα μικρό hub και καθάρισα. Σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 το πρωτο που δείχνεις είναι μια χαρά και θα κάνεις τη δουλειά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 17, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 το πρωτο που δείχνεις είναι μια χαρά και θα κάνεις τη δουλειά σουαν πάω για πρίζα θα μπλέξω; Δεν υπάρχει πρίζα που να δέχεται αρσενικό βύσμα utp; Ολες θέλουν να κόψω και να μοντάρω το καλώδιο;Αν χρειαστώ και δεύτερη σύνδεση ιντερνετ στον ίδιο χώρο, οι αντάπτορες όπως αυτός IpShop.Gr | ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗΣ 1:2 NETWORK RJ45 TEL-0036 κάνουν δουλειά ή χρειάζεται χωριστή σύνδεση σε 2 υποδοχές στο switch στο άλλο άκρο ώστε να έχουν ταυτόχρονα όλοι ιντερνετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 Ναι πρπεει να κοψειςdata splitter θες και στις 2 απολήξεις και στο switch δηλαδή.Αμά δεν θες να μπλέξεις πάρε ένα hub να τελειώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 OKκατανοητό.Συνεπώς βάζω για την ώρα το F-F ανταπτοράκι και αν αύριο χρειαστώ παραπάνω συνδέσεις βάζω σε λειτουργία ένα παλιό 8θυρο χαμπάκι που έχω και τελειώσαμε...Σωστά;Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.