Jump to content

Dual SIM κινητό

filthy_dwarf

Recommended Posts

Ψάχνομαι για dual sim κινητό γιατί έχω πάντα δύο μαζί μου. Θέλω πρώτον να είναι active και όχι stand by και θα ήθελα στην μία γραμμή να είναι αθόρυβο ή έστω σε συγκεκριμένο αριθμό να μην ακούγεται. Ο ένας αριθμός είναι μόνο για την κοπελιά μου και επειδή στέλνουμε sms συνέχεια δεν θέλω να ακούγετε. Αυτό δυστυχώς δεν κατάφερα να το βρω απο google οπότε θα ήθελα να μου πει κάποιος με Dual SIM κινητό αν έχει κάποιο που τα κάνει. ευχαριστώ

Ψάχνομαι για dual sim κινητό γιατί έχω πάντα δύο μαζί μου. Θέλω πρώτον να είναι active και όχι stand by και θα ήθελα στην μία γραμμή να είναι αθόρυβο ή έστω σε συγκεκριμένο αριθμό να μην ακούγεται. Ο ένας αριθμός είναι μόνο για την κοπελιά μου και επειδή στέλνουμε sms συνέχεια δεν θέλω να ακούγετε. Αυτό δυστυχώς δεν κατάφερα να το βρω απο google οπότε θα ήθελα να μου πει κάποιος με Dual SIM κινητό αν έχει κάποιο που τα κάνει. ευχαριστώ

Αν τα manuals των κινητών υπάρχουν online εκεί θα βρεις την απάντηση στο ερώτημά σου. Βρες κάποιο κινητό που φαίνεται να σου κάνει και ψάξε το manual.

Ένας ξάδερφός μου πήρε το Nokia 101 και από ότι μου έδειχνε και μου έλεγε είχε και τα δύο σήματα των δύο εταιριών που ήταν συνδεδεμένο στην οθόνη και ήταν κι οι δύο κάρτες ενεργές.

Το είχα ψάξει αυτό κυρίως για κλήσεις και όχι για μηνύματα. Θέλω διαφορετικό ήχο και για τα 2 νούμερά μου και να είναι active και τα 2 και οικονομικό αφού είναι το 2ο κινητό μου.

Κατέληξα στο Samsung B5722 και για φίλο πήραμε το B7722 που ήθελε wifi/camera κλπ και να το χρεισιμοποιεί ως κύριο κινητό.

Ένα θα σου πώ. Απλά τέλειο για τα λεφτά του. Μπαταρία 3-4 μέρες χαλαρά.

Κάνει αυτά που θες. Έχει προφίλ και στο κάθε προφιλ ρυθμίζεις ήχο κλήσης & ήχο μυνημάτων για κάθε γραμμή.

Προσοχή κυκλοφορεί και το πιο καινούργιο samsung σαν το 5722 λίγο πιο φτηνό αλλά έχει ένα προβληματάκι. Όταν μιλάς και σε πάρουν στην δεύτερη γραμμή δείχνει το κινητό κλειστό. (Την πάτησε γνωστή και το έμαθα).

Ψάξου για reviews και στο internet όμως. Εγώ πήγα εκ του ασφαλούς και πήρα το συγκεκριμένο κινητό πέρσι γιατί διάβασα αρκετά στο internet για το 7722 κυρίως και για το 5722.

• 3 weeks later...
Για τους επόμενους:

Σε android δεν έχει βγει ακόμα συσκευή που να είναι ενεργές και οι δύο SIM.

Θυμάμαι πως στο πλαίσιο το καλοκαίρι μου είχαν πει πως θα βγει ένα alcatel με android (ειχα δει και το διαφημιστικό) και δυο SIM. Λογικά έχει βγει τώρα.

edit:

http://www.alcatelonetouch.com/ph/products/andorid_smartphones/ot-918.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.