aristos87 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2004 Υπάρχει συσκευή που να τοπθετείς μια κάρτα PCI και να την βγάζει σε USB? Οπως υπάρχουν αντοίστιχα για IDE συσκευές??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Ναι υπαρχει! Εχω μια και καθεται στο συρταρι! Asus κιολας! Εχει παντως το πλαισιο! Δεν ειναι πολυ ακριβες! Υπαρχουν και firewire! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Αν κατάλαβα καλά, ζητάς ένα κουτί στο οποίο να βάζεις μία pci κάρτα, ήχου πχ, και να σου βγάζει usb ?Υπάρχει τέτοιο πράγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούλιος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Αυτό που ακριβώς περιγράφει ο RootX!!! Υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Ουπς λαθος καταλαβα!Τετοιο που ζητας δεν ξερω αν υπαρχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki_D Ιούλιος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Δηλαδή μια εξωτερική συσκευή που να παίρνει pci κάρτες? Δεν πρέπει να υπάρχει απ΄όσο ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 εγω εχω δει για σκληρους που τους κανουν usb...λογικα ολο κ καπου πρεπει να υπαρχει αυτο που ψαχνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Δεν βλεπω τον λογο για να υπαρχει κατι τετοιο και κατασκευαστικα θα ηταν πολυ δυσκολο να φτιαχτει ενω θα υπηρχε και μεγαλη δυσκολια στους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.