Jump to content

TheLab Official Contest Loser Award

Lakisss

Recommended Posts

TheLab Official Contest Loser Award

Αισίως διανύω φέτος τον τρίτο μόλις χρόνο στην παρέα του TheLab, και έχω συμμετάσχει ήδη σε τρεις

Χριστουγεννιάτικους διαγωνισμούς ανεπιτυχώς.

Παρατηρώντας κάθε χρόνο το thread του διαγωνισμού βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται....

Post λυπητερά....άνθρωποι χτυπημένοι από την μοίρα(:p), παιδιά που για αυτούς ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει....

Ως πότε τα Χριστούγεννα θα είναι ημέρες δυστυχίας για πολλούς διαγωνιζόμενους?:p

Φτάνει πια!:shout:

Για όλους αυτούς λοιπόν τους κατατρεγμένους/πονεμένους/γκαντέμηδες, έρχομαι να θεσπίσω τον:

.

.

.

.

.

9a1u5.jpg

Τώρα πια και ο Loser έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!:hehe:

Δεν κέρδισες στον επίσημο διαγωνισμό του Lab? Μην σκας...εγώ είμαι εδώ για σένα!:T:

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής:

1)Να έχεις συμμετάσχει σε τουλάχιστον πέντε (5) διαγωνισμούς στο παρελθόν

2)Να μην έχεις κερδίσει κάτι ποτέ

3)Να κάνεις τρία (3) κλαψιάρικα post στο thread του διαγωνισμού και δύο (2) στο ΠΟΘ

Οι Losers θα μπαίνουν στον δικό τους διαγωνισμό, και ο νικητής θα βγαίνει μετά από κλήρωση. (μήπως και γελάσει το χειλάκι τους.:p)

Φέτος ο νικητής που εγκαινιάζει τον θεσμό είναι πραγματικά εκτός συναγωνισμού...:hehe:

Χτυπημένος απ' την μοίρα σε αμέτρητους διαγωνισμούς, ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα του πίσω!

Νικητής στο ξεκίνημα του θεσμού είναι ο [MENTION=596]greekfragma[/MENTION]!:T:

Ο νικητής θα παραλάβει εντός ημερών το award του, φτιαγμένο απ' τα χεράκια μου:

8BXk4.jpg

Επίσης ως αναμνηστικό του κάνω προσωπικά αυτό το συμβολικό δώρο:

([MENTION=596]greekfragma[/MENTION] ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο:))

51mYa.jpg

Οι Losers που τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ας δηλώσουν το παρόν, ώστε να τους λάβουμε υπόψιν για του χρόνου.

Παρακαλώ θα ήθελα να υποδεχθείτε τον φετινό νικητή [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] με την δέουσα τιμή που του αρμόζει! (καζούρα εννοώ:hehe:)

Ευχαριστώ.:)

(κάποιο λάκο έχει η φάβα...ιαη αμ ε χαντρεντ περσεντ σουρ αμπαουτ ιτ.) :p

και δικαιολογημενα μιας και...

η καρτα πεταει χρυσα artifacts απ'το post κιολας

κι ο δισκος περιεχει τα απαντα private amateur του pedobear

τα οποια ομως ειναι πλεον corrupt και παιζει μονο ο ηχος

(κάποιο λάκο έχει η φάβα...ιαη αμ ε χαντρεντ περσεντ σουρ αμπαουτ ιτ.) :p

Είναι αλήθεια...εντός εβδομάδας παραλαμβάνεις.:)

Διευθετώ το θέμα να στο φέρει νεαρά κορασίδα.:D

Είναι αλήθεια...εντός εβδομάδας παραλαμβάνεις.:)

Διευθετώ το θέμα να στο φέρει νεαρά κορασίδα.:D

ας έρθει και με άδεια χέρια η κορασίδα να γεμίσει τα δικά μου....:hehe:

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ :p

πραγματικά πολύ καλό thread! μπράβο παιδιά :clap:

εγώ προσφέρω στους νικητές (με σειρά):

1.3870X2

2.3870X2

3.4870X2

4.4870X2

Υπόψιν ότι η 1η 3870Χ2 δουλεύει, η 2η για τον 2ο νικητή πετάει BOSDs κάποιες φορές, η 3η στον 3ο νικητή μετά από λίγο πετάει artifacts, και τέλος η 4η δεν κάνει Posts και αν κάνει ποτέ boot πετάει artifacts πάει στον @Nephiλiμ

Ευχαριστώ Ευχαριστώ Ευχαριστώ :dance3:

Οι υπόλοιποι 3 θα εκλεγούν μετά από κλήρωση. :p

Νικ αψογος φυσικα και σαν ιδεα αλλα και σαν εκτελεση :T:

και προτεινω ο θεσμος να καθιερωθει!

αν και προβλεπω οτι θα τον παρει μονοτερμα ο Φραγμας και θα γεμισει ραφια ολακερα με χρυσα contest loser awards...

Νικ αψογος φυσικα και σαν ιδεα αλλα και σαν εκτελεση :T:

και προτεινω ο θεσμος να καθιερωθει!

Ευχαριστώ!:)

Εννοείται θέλω να καθιερωθεί ο θεσμός...να γίνεται κλήρωση όπως στον κανονικό διαγωνισμό.

Epic thread.

Να 'σαι καλά ρε Λάκη :D

Γέλασα μέσα στην μιζέρια μου που πρωί-μεσημέρι-βράδυ μόνο toast τρώω και με ρυθμούς χελώνας.

Ευχαριστώ!:)

Άντε...που ξέρεις? σε λίγα χρόνια μπορεί να συμμετέχεις και 'συ εδώ!:p

Έχω κερδίσει σε μερικούς διαγωνισμούς εταιριών ( κυρίως φαγητών μιας και είμαι φαγάνας :p ), οπότε δεν έχω "απωθημένα" επί αυτού.

Λίγη τύχη σε άλλα μέρη της ζωής θα ήθελα αυτή την εποχή πάντως αν σας περισσεύει λίγη :p

Εμεις που εχουμε αποκλειστει αυθαιρετα ,καταχρηστικα και με μακιαβελικες διαδικασιες απο τους διαγωνισμους επειδη ειμαστε λεει ΔΟ μπορουμε να συμμετασχουμε σε αυτον τον υπο-διαγωνισμο,η κι απο δω τρωμε ακυρο????????

Έχω κερδίσει σε μερικούς διαγωνισμούς εταιριών ( κυρίως φαγητών μιας και είμαι φαγάνας :p ), οπότε δεν έχω "απωθημένα" επί αυτού.

Να βάλουμε του χρόνου δώρο και μια ετήσια συνδρομή σε καρμπονάρες?:D

Εμεις που εχουμε αποκλειστει αυθαιρετα ,καταχρηστικα και με μακιαβελικες διαδικασιες απο τους διαγωνισμους επειδη ειμαστε λεει ΔΟ μπορουμε να συμμετασχουμε σε αυτον τον υπο-διαγωνισμο,η κι απο δω τρωμε ακυρο????????

Μόνο που χαρακτήρισες τον super διαγωνισμό μου ''υπο-διαγωνισμο'' αποκλείεσαι!:p

Βασικα ειναι αδικο μιας κ μονιμα κερδισμενος θα ειναι ο φραγμας....

Φέτος το πήρε τιμητικά όντας ο άρχων του θεσμού. Του χρόνου κλήρωση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.