Jump to content



Unknown Device (USB 3.0)


Cuore Sportivo

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Πρόσφατα συνέδεσα σε μία USB 3.0 θύρα ένα MP3 Player προκειμένου να ελέγξω τη λειτουργικότητά του. Απ'ότι δυστυχώς αποδείχτηκε, το player ήταν χαλασμένο.

Εδώ να σημειώσω πως η μητρική στο πίσω μέρος της, έχει μία Εthernet θύρα, και ακριβώς από κάτω δύο USB 3.0 υποδοχές, όπως ακριβώς φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Εγώ συνέδεσα το MP3 Player σε μία εκ των δύο USB υποδοχών που προανέφερα.

post-5733-1416075743,8863_thumb.jpg

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως από τότε που έβαλα το MP3, στο Device Manager μου εμφανίζεται ένα Unknown Device, το οποίο όπως αποδείχτηκε είναι η συγκεκριμένη USB 3.0 θύρα. Και δυστυχώς πλέον, παρατήρησα πως γενικά η συγκεκριμένη δυάδα που έχω κυκλώσει στην παραπάνω εικόνα δεν είναι λειτουργική!

Έκανα disable αλλά και uninstall από το Device Manager, αλλά δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Επανεγκατέστησα τους USB 3.0 drivers που δίνει η Gigabyte για τη συγκεκριμένη μητρική, αλλά και πάλι τίποτα...

Δυστυχώς η λύση του format μόνο λύση δεν αποτελεί μιας και δεν υπάρχει χρόνος.

Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί η συγκεκριμένη δυάδα υποδοχών;

Link to comment
Share on other sites

Κάτι γίνεται με τον driver.

δοκίμασε απο εδώ

DriverPack Solution >> Best Drivers installation Software

Μπας και βρείς driver είτε έστω να σου βρεί για πια συσκευή δε βρίσκει. Μπορεί να κάνει κάτι conflict και να μη παίζει σωστά.

Μπορεί να κάηκαν οι θύρες, μπορεί πολλά δυστυχώς και τίποτα με βεβαιότητα.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά απενεργοποίησα όλους τους USB controllers από το BIOS, έκανα κι ένα clear CMOS, και τελικά με το που μπήκα στα Windows το αναγνώρισε κανονικά.

[MENTION=1146]ison[/MENTION] η μητρική είναι η Z68 UD7 της Gigabyte.

Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας και τη βοήθειά σας!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.