gipinio1337 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2012 Καλή Χρονιά σε όλους!!! Θα ήθελα τα φώτα σας για τη συγκεκριμένη οθόνη: Λεπτομέρειες της οθόνης Dell UltraSharp U2312HM 23" με LED | Dell Greece Η παλιά μου (μια LG 22" TFT, 5000:1, 2ms, 1680χ1050 - μοντέλο δεν θυμάμαι) αρχίζει να καίει τα pixel οπότε είναι καιρός για αλλαγή. Το μόνο που με προβληματίζει για την DELL είναι το Response time της (8ms). Θα μου κάνει "ghosting" (καλά το λέω?); Θα δω διαφορά σε σχέση με αυτήν που έχω τώρα στο χρόνο απόκρισης; Να αναφέρω πως προορίζεται κυρίως για gaming. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Κάνε μια αναζήτηση στο forum με U2312, U2311, U2310.Θα δεις ότι είναι όλοι πολύ ευχαριστημένοι από κάθε άποψη.Για να πας σε κάτι ανάλογο, αλλά καλύτερο, θα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον τα διπλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Ιανουάριος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Όταν λες κάτι ανάλογο...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 23" με αντίστοιχα ή καλύτερα χαρακτηριστικά. Είτε αυτά είναι το response, είτε τα χρώματα, είτε το contrast, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Ιανουάριος 16, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Δεν κολάω στα νούμερα αλλά φοβάμαι μην διαλύεται η ποιότητα της εικόνας μόνο και μόνο από το RT. Η απαίτησή μου είναι να έχω μια αξιοπρεπή απεικόνιση στα games χωρίς input lag. Πάω να δω για τα μοντέλα που μου είπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred Ιανουάριος 16, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Αν μπορείτε παιδιά δώστε και μερικές απαντήσεις στο δικό μου topic http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/samsung-s23a700d-104566.html Δεν θέλω να spammarw το ενδιαφέρον θέμα που έχεις ανοίξει απλά να παροτρύνω ώστε να πάρω καμία απάντηση ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 16, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Δεν κολάω στα νούμερα αλλά φοβάμαι μην διαλύεται η ποιότητα της εικόνας μόνο και μόνο από το RT. Η απαίτησή μου είναι να έχω μια αξιοπρεπή απεικόνιση στα games χωρίς input lag.Πάω να δω για τα μοντέλα που μου είπες Μην κοιτατε το response time γιατι η παλια μου 8αρα (5 ετιας) ειναι καλυτερη απο αυτην της υπογραφης (2ms gtg παντα), η οποια να μην σου πω ποσο ghosting εχει. Για εμενα αξιζει να παρεις τη dell δεν θα βρεις κατι αξιολογο σε αυτα τα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Ιανουάριος 16, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Το θέμα είναι ότι δεν σκαμπάζω καθόλου από οθόνες και το όλο σκηνικό (response times etc) μου έρχεται κάπως περίεργα. Φοβάμαι μήπως κάνω πατάτα και αντί να πάω σε κάτι καλύτερο/ίσο πάω σε κάτι χειρότερο... Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια όλων σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 16, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Η συγκεκριμενη ειναι παρα πολυ καλη, σιγουρα καλυτερη απο αυτην που εχεις τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Ιανουάριος 16, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 OK. Κάτι τελευταίο...οι παρακάτω λένε τίποτα; Καλύτερες - Χειρότερες; LG E2441V-BN LED Monitor 24'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr LG IPS231P-BN LED Monitor 23'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr SAMSUNG SYNCMASTER S24A350H 24'' LED - - E-SHOP.GR Επίσης διάβασα το thread σχετικά με την Απομυθοποίηση των τεχνικών χαρακτηριστικών των οθονών. Η απορία μου παραμένει: Θα δω διαφορά μεταξύ των διαφορετικών RT ή τίποτα το αντιληπτό με γυμνό μάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 16, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 OK. Κάτι τελευταίο...οι παρακάτω λένε τίποτα; Καλύτερες - Χειρότερες;LG E2441V-BN LED Monitor 24'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr LG IPS231P-BN LED Monitor 23'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr SAMSUNG SYNCMASTER S24A350H 24'' LED - - E-SHOP.GR Επίσης διάβασα το thread σχετικά με την Απομυθοποίηση των τεχνικών χαρακτηριστικών των οθονών. Η απορία μου παραμένει: Θα δω διαφορά μεταξύ των διαφορετικών RT ή τίποτα το αντιληπτό με γυμνό μάτι; μόνο η lg είναι συγκρίσιμη σε χαρακτηριστικά....αλλά κατά την άποψή μου πάνε σε dell u2312hm ...υπάρχει και η (αχρείαστη να'ναι) εγγύηση της dell Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipinio1337 Ιανουάριος 16, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Κατέληξα στην DELL μετά από γνώμες και κάτι review που είδα!!!Ευχαριστώ! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.