Jump to content

Lian Li PC 75 Αποριες

tasosmos

Recommended Posts

Μπορει καποιος να μου πει χαρακτηριστικα του PC 75 ;

Συγκεκριμενα με ενδιαφερουν πιο πολυ τα εξης:

-Ποσες τρυπες και για τι μεγεθους ανεμιστηρια εχει ;

-Εχει αφαιρουμενη βαση για μητρική;

-Εχει τροφοδοτικό και αν ναι ποιο;

-Τι ευκολιες εχει για την εγκατασταση drives;

-εκτος απο το παραθυρι στο πλαι εχει καποια αλλη διαφορα απο το PC 70;

Επισης θα ηθελα μερικες φωτο του εσωτερικου αν υπαρχουν.

Τελος απο αποψη χωρου στο εσωτερικο θα προτεινατε αυτο ή το 7896A της Addtronics;

ΥΓ: αν εχει τροφοδοτικο τοτε υπαρχει εκδοση χωρις και ποσο κοστιζει;

Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια σχετικα ειναι ευπροσδεκτη.

Γεια χαρά,

για ακριβείς πληροφορίες καλύτερα να τσεκάρεις το site της lian-li.

- 6 θέσεις για 8αρια ανεμιστήρια, και 3 για 4αρια αν θυμάμαι καλά. Οι 2 εμπρόσθιοι 8αρηδες περιλαμβάνονται.

- δεν έχει αφαιρούμενη βάση για μητρική

- δεν έχει τροφοδοτικό

- τι εννοείς ευκολίες? 6χ5.25, 3χ3.25 και εσωτερικά θέσεις για 4 δίσκους αν θυμάμαι καλά

- δεν έχει άλλη διαφορά.

''Ευκολιες'' εννοω αν εχει αφαιρουμενη βαση για σκληρους, slide-in για τα 5.25`` ,αν εχει θεση για σκληρο στο πατωμα πισω απο τους ανεμιστηρες ωστε να ψυχεται καλυτερα.

ΓιαγκΤ μηπως μπορεις να ελεγξεις τη διευθυνση που εδωσες; δοκιμασα 3 φορες αλλα δεν μπορω να μπω . μου βγαζει ενα μηνυμα για επαναδρομολογηση αλλα δεν κανει τιποτα.

• 2 weeks later...

Lipon exo to Lian Li PC75 kai exi slide in gia tous sklirous opou dexete 6 HDD eki akoma 3x3,5 slots kai 6x5 1/4 slots. exi 6 thesis gia anemistiria 4 piso kai 2 mprosta opou iparxoun 4 fan egatestimenoi idi. mono piso pano den exi fans. Diafora den exi apo to PC 70 kamia peri apo to parathiro. Akoma den exi kai aferoumeni vasi gai to mobo elpizo na se kalipsa :rolleyes:

Thanks Deathstar βρηκα ηδη τις πληροφοριες που ηθελα. Τελικα αποφασισα οτι δεν μου κανει. Βλεπεις 4 χρονια ειχα αφαιρουμενη βαση Μ/Β, σκληρο στο πατωμα πισω απο 2 ανεμιστηρες της προσοψης και αλλα τετοια ``καλα`` επομενως το Lian δεν με καλυπτει (ειμαι κακομαθημενος βλεπεις). Μαλλον θα παρω κανα Addtronics οταν ερθει το Σεπτεμβριο.Εχει ολες τις ευκολιες που ζηταω κι ακομα περισσοτερες και εχει περιπου τη μιση τιμη.Το μονο αρνητικο του ειναι οτι ειναι αρκετα (εως πολυ) βαρυ αλλα αυτο δεν με ενοχλει ιδαιτερα. Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες σου.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.