fred Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2012 Καλησπέρα σε όλους,Ενδέχεται να προχωρήσω στην συγκεκριμένη αγορά και ύστερα από πολύ έρευνα διαπιστώνω πως πρόκειται για ένα πολύ καλό monitor (σίγουρα καλύτερο από την 5αετίας turbo-x μου)..Το 3d δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα μιας και είμαι λάτρης του 2d gaming και συγκεκριμένα του counter strike 1.6 (μη κράξετε το ξέρω είναι παιχνίδι 10αετίας!!).Οπότε τα 120hz ακούγονται πολύ δελεαστικά...1 πράμα με απασχολεί μόνο και αυτό είναι το glossy screen...Θέλω να ρωτήσω αν πχ στο δωμάτιο μου το οποίο μάλιστα δεν έχει κάποιο παράθυρο κοντά θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με ενοχλητικές αντανακλάσεις (πάντα με κάποιο απαλό αλλά απαραίτητο για τα μάτια μας φωτισμό)?Το ρωτάω γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι μία οθόνη με τέτοια χαρακτηριστικά θα μπορούσε να αντανακλά τη μούρη μου καθώς δίνω τα headshots μου ή βλέπω την ταινία μου (πάντα χωρίς ήλιο η δυνατά φώτα από πάνω , 1 απαλό φως δωματίου έχω στην άλλη άκρη).Είναι το πρώτο topic στο forum σας και περιμένω την ανταπόκριση σας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
fred Ιανουάριος 16, 2012 Author #2 Ιανουάριος 16, 2012 Mία απάντηση παιδιά? Από κάποιον με το συγκεκριμένο μοντέλο οθόνης ή με ανάλογο...Σας ευχαριστώ...
SirDiman Ιανουάριος 16, 2012 #3 Ιανουάριος 16, 2012 Αν ο φωτισμός ειναι πισω απο την οθόνη ή το φως διαχέεται καπου στο ταβάνι-τοιχο οχι δεν θα εχεις πρόβλημα. (να μην εχει αμεση ''επαφη'' με το γλομπο)Το μπατζετ ποσο ειναι ?(καλα ειναι βεβαια να πας να δεις απο κοντα οθονες, και ιδικα το glossy οπως λες)
fred Ιανουάριος 16, 2012 Author #4 Ιανουάριος 16, 2012 Για να πω την αλήθεια την έχω παραγγείλει και ενδέχεται να την έχω σε 2 μέρες , στα 300€ πήγε το μαλλί... Δυστύχως δεν μπορώ να την δω τη συγκεκριμένη από κοντά λόγω του ότι είναι σε stock (απότι έχω καταλάβει) μετά από 1 γρήγορο πέρασμα από την Ελληνική αγορά. Τώρα διατίθεται μόνο κατόπιν παραγγελίας από μεγάλα πάντως καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών..Αυτό που έκανα ήταν να διαβάσω αναλυτικά κριτικές οι οποίες ομολογώ πως ήτανε πολύ καλές..Έχω ένα φως ακριβώς πίσω από το pc πάνω σε ένα ράφι και ένα φως δαπέδου στην άλλη άκρη του δωματίου (αρκετά μακριά)..Τωρά και τη μέρα ακόμα τα παράθυρα ρε συ είναι μακριά και με τις κουρτίνες δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα...Αν κάτω από αυτές τις συνθήκες βλέπω εμένα στην οθόνη και όλα αυτά τα ultra clear panel κλπ είναι βλακείες τότε τι να πω...ΥΓ. ΤΟ φως του ήλιου οκ δεκτό να μην χτυπάει πάνω, αλλά όχι και με 1 κλασικό φως δωματίου να έχουμε πρόβλημα , αν είναι δυνατόν..ελπίζω..
SirDiman Ιανουάριος 16, 2012 #5 Ιανουάριος 16, 2012 Οχι ηρέμησε δεν ειναι και τοσο μεγάλο το πρόβλημα εκτος αν εχεις κάτι να χτυπάει απευθείας πάνω.Παντως μου φαίνεται λιγο τσιμπημένη η τιμη (με 120 heartz ομως), για παιχνιδια περισσοτερο απο οτι καταλαβα?Καλοδούλευτη οπως και να εχει
fred Ιανουάριος 16, 2012 Author #6 Ιανουάριος 16, 2012 Κοίτα είναι 3d led 23'' ,1920χ1080 full hd , 120 real heartz input και γενικά πολύ καλά χαρακτηριστικά που ίσως δικαιολογούν την τιμή αν σκεφτείς ότι είναι και η πιο φτηνή της σειράς (λόγω μεγέθους).. Ναι με ενδιαφέρει για κανά παιχνίδι έτσι χαλαρά καθώς και για το cs 1.6 που ίσως δεν γνωρίζεις αλλά τρέχει απίστευτα στα 100 heartz.. Φυσικά θα δοκιμάσω όλες τις δυνατότητες όπως επίσης και 3d blue ray ταινία που δεν έχω δει ποτέ. Η παλία μου οθόνη τρέχει 1440χ900 ΥΓ. με καθυσήχασες αρκετά πάντως μιας και η μόνη φοβία μου ήταν οι αντανακλάσεις... δουλεύουμε και κάτι μέρες για αυτά τα 300 € και ευχαριστώ για το "καλοδούλευτη" xd
takis-pa Ιανουάριος 16, 2012 #7 Ιανουάριος 16, 2012 Δεν θαχεις προβλημα.Εγω εχω πισω μου μπαλκονοπορτα και μονο με ηλιο αντανακλα ανεκτα, ουτε το προσωπο σου θα βλεπεις ουτε τιποτα.Ειναι πολυ καλη η οθονη εγω δεν μετανοιωσα που την πηρα.Απο αυτο το μονιτορ που εχεις τωρα μολις το βαλεις επανω θα παθεις πλακα.Αντε με το καλο να σουρθει.
fred Ιανουάριος 16, 2012 Author #8 Ιανουάριος 16, 2012 Πρώτα ο φίλος μου ο sirdiman και τώρα εσύ (που είσαι και κάτοχος) με βγάλατε από ένα μεγάλο άγχος.Χέρομαι που ακούω ότι είσαι πολύ ευχαριστημένος και το πιστεύω πράματι πως θα μου φανεί απίστευτη η σύγκριση με το παλιό μου μοντέλο.Δεν θα τα είχα όλα αυτά αν δεν με τρομοκρατούσανε topics που διάβασα από δω και από εκεί για τα glossy screens..Μετά από το reply σου την περιμένω πιο ανυπόμονα από ποτέ!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.