petasis Φεβρουάριος 4, 2012 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Καλησπερα παιδια , καθως και εγω ψινω το 600τ σκεφτομαι για noctua nh-d14 και εχω g.skill ripjaws X 8gb2x4 θα χωραει? για h100 δεν λεει ,και μιας και το h80 πισω δεν χωραει με 2 ανεμιστηρες... μονη λυση noctua.Το πιο πιθανό... Το κουτί είναι από τα πιο πλατιά που έχω δει ποτέ...Αυτή η βάση που έχω, δεν το χωράει (δυστυχώς): Q-Connect Βάση CPU - Βάσεις - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Φεβρουάριος 5, 2012 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Βασικα τωρα που το ξαναβλεπω το h80(αυτη στην φωτο ειναι η h70 αλλα ιδιο μεγεθος πρεπει να εχουν) αρα χωραει πισω αν δεν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Φεβρουάριος 8, 2012 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 τελικα χωραει αυτο το κουτι E-ATX μητρικες?γιατι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για την αγορα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petasis Φεβρουάριος 8, 2012 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 τελικα χωραει αυτο το κουτι E-ATX μητρικες?γιατι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για την αγορα του...Φυσικά: http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/600t-ga-x79-ud5-h100-push-pull-104559-2.html#post1063189302Μια χαρά την χώρεσε, επειδή έχει μεγάλο χώρο για διαχείριση καλωδίων. Καλύπτει περίπου το μισό άνοιγμα, αλλά αυτό που μένει είναι υπερ-αρκετό για να περάσουν τα καλώδια (ακόμα και η τροφοδοσία της μητρικής). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Φεβρουάριος 9, 2012 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Ευχαριστω !!απο οτι ειδα και εγω χωραει E-ATX μητρικες και μαλιστα η Asus Maximus IV Extreme-Zτου παει πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.