gbak Ιανουάριος 16, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Πολύ extreme καταστάσεις, δεν μπορώ να πω!! Αλλά θα μου χρειαστεί εμένα που δεν οβερκλοκάρω; δεν υπαρχει λογος να πας σε αυτα τα μαραφετια,ειδικα αμα δεν κανεις oc,ακομα και να κανεις oc σε νορμαλ επιπεδα,μια "καλη" αεροψυκτρα θα σε καλυψει και με το παραπανω,και σαφως πιο λιγος θορυβος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Δεν ξερω αν χωραει πίσω η H80 ,μπροστα κατω πρεπει να χωραει παντως.Βασικά και πίσω πρεπει να χωράει τωρα που το βλέπω καλύτερα Αν το βάλω μπροστά θα φτάνουν τα σωληνάκια; Σε push/pull ή όπως είπαμε με Η100 μόνο σε pull; Πάλι μπορεί να μπει το ένα ανεμιστηράκι έξω; Και σε θέμα θορύβου και airflow κερδίζεις σε σχέση με H100; Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 δεν υπαρχει λογος να πας σε αυτα τα μαραφετια,ειδικα αμα δεν κανεις oc,ακομα και να κανεις oc σε νορμαλ επιπεδα,μια "καλη" αεροψυκτρα θα σε καλυψει και με το παραπανω,και σαφως πιο λιγος θορυβος..Συμφωνώ, αλλά υπάρχει "καλή" αερόψυκτρα και να μην βρίσκει στις καημένες μνήμες;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 16, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Μεσα όλη η Η80 μπροστα. 40cm πρεπει να ειναι το μήκος της σωλήνας παιζει να ειναι τσίτες. Κοιτα αν δεν εχεις παρει ακομα μνήμες διάλεξε ενα άλλο κιτάκι και πήγαινε σε αερα αφου δεν σε νοιάζει και να κλοκάρεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 16, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 30cm ειναι τελικα..πίσω η πάνω μόνο..Να τετοια θέματα δεν παίζουν με custom λύσεις,κοβεις και βάζεις οση σωλήνα θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Οι μνήμες είναι το μόνο που έχω από αυτά που αναφέρω στο τίτλο του θέματος!! Η Η80 επάνω είναι της ίδιας λογικής με Η100! Πίσω φαντάζομαι μόνο με pull και ανεμιστήρα έξω και αν χωράει, γιατί η μητρική είναι με 8 slots!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 16, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 ....Αν εισαι αθήνα μίλα με [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] να σου το μοντάρει με κοπή πάνω σίτας να μπει ωραία η Η100. Η80 fits ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 16, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Εννοείται..Δες εδώSwiftech MCRX20-QP-RADIATOR SERIES - PC Liquid Cooling Systems CPU Cooler VGA Water Block Heatsink Pump Radiator Heat Exchanger Kit Θα βγαλεις το ενα bay των δισκων μπροστα και θα βαλεις ενα 12αρι η 14αρι μονό push pull και αλλο ενα πανω η πίσω ή κατι τετοιο ασχημη λουπα εκανε ο τυπος παντως. Και εγω ποτε δεν θα εβαζα το PSU ετσι με νερο στην καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 ....Αν εισαι αθήνα μίλα με @Κοπρίτης να σου το μοντάρει με κοπή πάνω σίτας να μπει ωραία η Η100. Η80 fits ;p Σε ευχαριστώ φίλε!!! Πολύ πιο ωραίο με το Η80! Μήπως ξέρει κάποιος τις διαστάσεις του Η80 και αν τελικά θα βρει στις μνήμες; Η μητρική είναι με 8 slots!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Ιανουάριος 16, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Σε ευχαριστώ φίλε!!! Πολύ πιο ωραίο με το Η80! Μήπως ξέρει κάποιος τις διαστάσεις του Η80 και αν τελικά θα βρει στις μνήμες; Η μητρική είναι με 8 slots!! στη τελευταία φωτο δεν ειναι το h80 (είναι λεπτό ψυγείο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 στη τελευταία φωτο δεν ειναι το h80 (είναι λεπτό ψυγείο). Είσαι πολύ παρατηρητικός costasckn! Τώρα που το ξανά κοιτάω για το Η60 μου φαίνεται!! Δεν έχω πρόβλημα να βάλω Η60 αρκεί να μη βρίσκει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Κοιτάζοντας τη GA-X79-UD5 στο internet, περίπου 6,5 εκατοστά πρέπει να είναι η απόσταση από το πίσω μέρος του κουτιού μέχρι την πρώτο slot μνήμης που συναντάει! Η Η60 από το site της corsair έχει:ψυγείο 27mm και αν θέλω push/pull 2x25 mm=50mm. επομένως σύνολο 7,7cm! Αν γίνεται να βγάλω το ένα ανεμιστήρακι έξω, θα έχω μέσα 5,2 cm<6,5 cm, άρα θα χωράει το μαραφέτι!! Μπορεί κάποιος που έχει αυτή τη μητρική να μου πει την ακριβή απόσταση;;Από ότι τσέκαρα από corsair και το Η80 χωράει αν βγει το ένα ανεμιστηράκι έξω και η απόσταση είναι όντως 6,5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 16, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 :dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Τελικά 5 εκατοστά είναι η ακριβής απόσταση!! Μία λύση ίσως ήταν τα ανεμιστηράκια scythe slim!! Δε ξέρω βέβαια σε απόδοση και θόρυβο πώς πανε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petasis Ιανουάριος 25, 2012 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Να ρωτήσω αν η Gigabyte X79-UD5 χωρά στο 600Τ;Γιατί το κουτί δεν αναφέρει υποστήριξη για Ε-ΑΤΧ μητρικές.Και αν κατάλαβα καλά, το Η100 δεν χωρά στο κουτί, παρά μόνο με τους ανεμιστήρες στο πάνω μέρος, και την σήτα στο πάνω μέρος του κουτιού να λείπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 25, 2012 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Να ρωτήσω αν η Gigabyte X79-UD5 χωρά στο 600Τ;Γιατί το κουτί δεν αναφέρει υποστήριξη για Ε-ΑΤΧ μητρικές.Αυτή την απορία την έχω και εγώ!! Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει!! Και αν κατάλαβα καλά, το Η100 δεν χωρά στο κουτί, παρά μόνο με τους ανεμιστήρες στο πάνω μέρος, και την σήτα στο πάνω μέρος του κουτιού να λείπει...Από ότι έχω καταλάβει έτσι γίνεται!! Λες να βρίσκει η σήτα στους ανεμιστήρες;; Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!! Φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα γιατί υποτίθεται έχει προνοήσει η Corsair να μπαίνει η Η100 στο 600Τ!! Καλύτερα όμως να μας απαντήσει κάποιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petasis Φεβρουάριος 4, 2012 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Τελικά αγόρασα την Gigabyte X79-UD5 και το 600Τ, και η μητρική χωράει κανονικά.Είναι αρκετά ευρύχωρο το κουτί, και ουσιαστικά η EATX εκτείνεται 2 εκατοστά από την δεξιά πλευρά της μητρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Φεβρουάριος 4, 2012 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Τελικά αγόρασα την Gigabyte X79-UD5 και το 600Τ, και η μητρική χωράει κανονικά.Είναι αρκετά ευρύχωρο το κουτί, και ουσιαστικά η EATX εκτείνεται 2 εκατοστά από την δεξιά πλευρά της μητρικής. Με γεια σου petasis!! Την Η100 δοκίμασες αν χωράει, χωρίς να βγάλεις τη σήτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Φεβρουάριος 4, 2012 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Καλησπερα παιδια , καθως και εγω ψινω το 600τ σκεφτομαι για noctua nh-d14 και εχω g.skill ripjaws X 8gb2x4 θα χωραει? για h100 δεν λεει ,και μιας και το h80 πισω δεν χωραει με 2 ανεμιστηρες... μονη λυση noctua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petasis Φεβρουάριος 4, 2012 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Με γεια σου petasis!! Την Η100 δοκίμασες αν χωράει, χωρίς να βγάλεις τη σήτα; Δεν αγόρασα την Η100, αλλά ούτως ή άλλως αυτή χωράει στο κουτί εκ κατασκευής της. Το ψυγείο μπαίνει στο κάτω μέρος (μέσα στο κουτί), και οι 2 ανεμιστήρες μπαίνουν έξω από το κουτί, μεταξύ του πάνω μέρους του κουτιού, και τις σίτας. Blog - Installing the Hydro Series H100 in the Graphite Series 600T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.