reynolds Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Ο συνδυασμός 600T - GA-X79-UD5 - H100(push/pull) - Dominator είναι εφικτός;;; Θα βρίσκει πουθενά το σύστημα; Οι δύο ανεμιστήρες του Η100 πάνε έξω από το κουτί, οι άλλοι δύο που είναι μέσα θα βρίσκουν στις Dominator; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Γνωρίζουμε τις σχετικές αποστάσεις; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Δεν χωράει με τα φανς μέσα στο κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 15, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Το φόβομουνα αυτό! Εφόσον δεν γίνεται με αυτό το κουτί, υπάρχει κάποιο άλλο midi κουτί που να το επιτρέπει; (Βέβαια μου αρέσει 600Τ ) Ή καλύτερα υπάρχει κάποια άλλη ψύξη για το LGA 2011 δίχως να βρίσκει στις μνήμες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 ΜΗΝ "τολμήσεις" και απορρίψεις το κουτί αυτό το πανέμορφο,πλήρως λειτουργικό και πολύ καλό γενικά για τον λόγο αυτο. imoΕίναι τελείως περιττό το push pull.Πάρα πολύ μικρές διαφορές(1-2 βαθμοί) για να μην πάρεις αυτό το κουτί και δεν αξίζει.Πάρ'το και βάλ'τα είτε σε pull τα φανς από έξω από το κουτί είτε ακόμα και σε push. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 15, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Βάλε noctua nh-d14 se2011 απλά αθόρυβη σε σχέση με την h100 και αν δεν δώσεις ρεύματα πάνω απο 1,45V δεν θα δεις διαφορές νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 15, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 ΜΗΝ "τολμήσεις" και απορρίψεις το κουτί αυτό το πανέμορφο,πλήρως λειτουργικό και πολύ καλό γενικά για τον λόγο αυτο. imoΕίναι τελείως περιττό το push pull.Πάρα πολύ μικρές διαφορές(1-2 βαθμοί) για να μην πάρεις αυτό το κουτί και δεν αξίζει. Πάρ'το και βάλ'τα είτε σε pull τα φανς από έξω από το κουτί είτε ακόμα και σε push. Έχεις δίκιο μου αρέσει τρελά το κουτί!! Πολύ καλό! Να τα αφήσω λες όπως είναι στη φότο του grathk; Μπορώ αυτά που είναι απέξω να τα κάνω και push; Δεν θα επηρεάσει το ολικό airflow του κουτιού; Βάλε noctua nh-d14 se2011 απλά αθόρυβη σε σχέση με την h100 και αν δεν δώσεις ρεύματα πάνω απο 1,45V δεν θα δεις διαφορές νομίζω. Δε θα ασχοληθώ με overclocking, μπορεί λίγο! Η noctua nh-d14 δε θα βρίσκει στις μνήμες, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 15, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Aν ειναι ψηλές θα βρίσκει,πχ πανω απο τις vengeance δεν χωραει...Tι μνήμες θες να βάλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 15, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Άστα pull όπου και πάλι μια χαρά δουλειά θα κάνουν καθώς...1ον)Είναι μονό το ψυγείοκ2ον)Είναι δυνατοί οι ανεμιστήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 15, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Απλα επειδή θα ειναι πανω στην σίτα θα κάνουν φασαρία και θα εχουν χαμηλότερο airflow.Φυσικά μπορεις να κόψεις την σίτα και λύνονται αυτα τα 2 θέματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 15, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Aν ειναι ψηλές θα βρίσκει,πχ πανω απο τις vengeance δεν χωραει...Tι μνήμες θες να βάλεις? Dominator Άστα pull όπου και πάλι μια χαρά δουλειά θα κάνουν καθώς...1ον)Είναι μονό το ψυγείο κ 2ον)Είναι δυνατοί οι ανεμιστήρες. Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 15, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 ναι dominator /(GT) δεν χωράνε για κανέναν λόγο...Τουμπανες μνημουλες ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 ναι dominator GT δεν χωράνε για κανέναν λόγο...Τουμπανες μνημουλες ομως.Είχα ξεκινήσει ένα θέμα εδώ στο forum για αερόψυκτη (να κάνει τη δουλειά της) για LGA 2011, να μην βρίσκει στις μνήμες, αλλά δεν βρήκαμε κάτι!! Γιαυτό και σκέφτομαι για υδρόψυκτη! Και η Η80 για παράδειγμα θα βρίσκει στις μνήμες! :hang3: Τώρα που το σκέφτομαι μόνο με pull χωράει η Η80 στο πίσω μέρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 16, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Κοιτα μπορεις να βαλεις και 2 ψυγεια μονα μπροστα κ πίσω και θα εχεις και καλύτερα temps απο Η100.Αρκει να ειναι χοντρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Κοιτα μπορεις να βαλεις και 2 ψυγεια μονα μπροστα κ πίσω και θα εχεις και καλύτερα temps απο Η100.Αρκει να ειναι χοντρα..Εννοείς όχι έτοιμο πράγμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 16, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Εννοείται..Δες εδώ http://www.swiftech.com/MCRX20-QP-RADIATOR-SERIES.aspx Θα βγαλεις το ενα bay των δισκων μπροστα και θα βαλεις ενα 12αρι η 14αρι μονό push pull και αλλο ενα πανω η πίσω ή κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Εννοείται..Δες εδώSwiftech MCRX20-QP-RADIATOR SERIES - PC Liquid Cooling Systems CPU Cooler VGA Water Block Heatsink Pump Radiator Heat Exchanger KitΘα βγαλεις το ενα bay των δισκων μπροστα και θα βαλεις ενα 12αρι η 14αρι μονό push pullκαι αλλο ενα πανω η πίσωΔεν αυξάνεται πολύ το κόστος όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 16, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Ανάλογα τι θα βάλεις,σίγουρα θα ειναι παραπάνω απο την H100 το σύνολο αλλά θα εχεις και καλυτερα temps και θα εχεις περιθώρια αναβάθμισης,πχ να βάλεις και στις vga νερακι.Μπες εδώ να πάρεις ιδέεςhttp://www.overclock.net/t/831636/official-corsair-graphite-club Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 16, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Το κόστος να ξέρεις θα είναι τουλάχιστον διπλάσιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 16, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Πολύ extreme καταστάσεις, δεν μπορώ να πω!! Αλλά θα μου χρειαστεί εμένα που δεν οβερκλοκάρω; Η Η100 με pull είναι πιο κοντά σε εμένα νομίζω, αλλά με προβλημάτησε ο θόρυβος που μου είπες και το airflow! (Δεν θέλω να επέμβω στο όμορφο αυτό κουτάκι!!) Η Η80 θα χωραέι πιστεύεις χωρίς να βρίσκει στις μνήμες; Με την Η80, αν μπορεί να μπει στο πίσω μέρος, φαντάζομαι κερδίζεις σε airflow και θα έχει λιγότερο θόρυβο, έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 16, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Δεν ξερω αν χωραει πίσω η H80 ,μπροστα κατω πρεπει να χωραει παντως.Βασικά και πίσω πρεπει να χωράει τωρα που το βλέπω καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.