Jump to content

600T - GA-X79-UD5 - H100(push/pull) - Dominator

reynolds

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Ο συνδυασμός 600T - GA-X79-UD5 - H100(push/pull) - Dominator είναι εφικτός;;;

Θα βρίσκει πουθενά το σύστημα;

Οι δύο ανεμιστήρες του Η100 πάνε έξω από το κουτί, οι άλλοι δύο που είναι μέσα θα βρίσκουν στις Dominator;

Το έχει δοκιμάσει κανείς; Γνωρίζουμε τις σχετικές αποστάσεις;

Ευχαριστώ! :)

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Το φόβομουνα αυτό!

Εφόσον δεν γίνεται με αυτό το κουτί, υπάρχει κάποιο άλλο midi κουτί που να το επιτρέπει; (Βέβαια μου αρέσει 600Τ :hm:) Ή καλύτερα υπάρχει κάποια άλλη ψύξη για το LGA 2011 δίχως να βρίσκει στις μνήμες!!

ΜΗΝ "τολμήσεις" και απορρίψεις το κουτί αυτό το πανέμορφο,πλήρως λειτουργικό και πολύ καλό γενικά για τον λόγο αυτο. imo

Είναι τελείως περιττό το push pull.Πάρα πολύ μικρές διαφορές(1-2 βαθμοί) για να μην πάρεις αυτό το κουτί και δεν αξίζει.

Πάρ'το και βάλ'τα είτε σε pull τα φανς από έξω από το κουτί είτε ακόμα και σε push.

ΜΗΝ "τολμήσεις" και απορρίψεις το κουτί αυτό το πανέμορφο,πλήρως λειτουργικό και πολύ καλό γενικά για τον λόγο αυτο. imo

Είναι τελείως περιττό το push pull.Πάρα πολύ μικρές διαφορές(1-2 βαθμοί) για να μην πάρεις αυτό το κουτί και δεν αξίζει.

Πάρ'το και βάλ'τα είτε σε pull τα φανς από έξω από το κουτί είτε ακόμα και σε push.

Έχεις δίκιο μου αρέσει τρελά το κουτί!! Πολύ καλό! :T: Να τα αφήσω λες όπως είναι στη φότο του grathk; Μπορώ αυτά που είναι απέξω να τα κάνω και push; Δεν θα επηρεάσει το ολικό airflow του κουτιού;

Βάλε noctua nh-d14 se2011 απλά αθόρυβη σε σχέση με την h100 και αν δεν δώσεις ρεύματα πάνω απο 1,45V δεν θα δεις διαφορές νομίζω.

Δε θα ασχοληθώ με overclocking, μπορεί λίγο! :p Η noctua nh-d14 δε θα βρίσκει στις μνήμες, έτσι;

Aν ειναι ψηλές θα βρίσκει,πχ πανω απο τις vengeance δεν χωραει...Tι μνήμες θες να βάλεις?

Dominator

Άστα pull όπου και πάλι μια χαρά δουλειά θα κάνουν καθώς...

1ον)Είναι μονό το ψυγείο

κ

2ον)Είναι δυνατοί οι ανεμιστήρες.

Ευχαριστώ!!! :T:

ναι dominator GT δεν χωράνε για κανέναν λόγο...Τουμπανες μνημουλες ομως.

Είχα ξεκινήσει ένα θέμα εδώ στο forum για αερόψυκτη (να κάνει τη δουλειά της) για LGA 2011, να μην βρίσκει στις μνήμες, αλλά δεν βρήκαμε κάτι!! Γιαυτό και σκέφτομαι για υδρόψυκτη! Και η Η80 για παράδειγμα θα βρίσκει στις μνήμες! :hang3:

Τώρα που το σκέφτομαι μόνο με pull χωράει η Η80 στο πίσω μέρος;

Εννοείται..Δες εδώ

Swiftech MCRX20-QP-RADIATOR SERIES - PC Liquid Cooling Systems CPU Cooler VGA Water Block Heatsink Pump Radiator Heat Exchanger Kit

Θα βγαλεις το ενα bay των δισκων μπροστα και θα βαλεις ενα 12αρι η 14αρι μονό push pull

και αλλο ενα πανω η πίσω

Δεν αυξάνεται πολύ το κόστος όμως;

Ανάλογα τι θα βάλεις,σίγουρα θα ειναι παραπάνω απο την H100 το σύνολο αλλά θα εχεις και καλυτερα temps και θα εχεις περιθώρια αναβάθμισης,πχ να βάλεις και στις vga νερακι.

Μπες εδώ να πάρεις ιδέεςhttp://www.overclock.net/t/831636/official-corsair-graphite-club

Πολύ extreme καταστάσεις, δεν μπορώ να πω!! :T:

Αλλά θα μου χρειαστεί εμένα που δεν οβερκλοκάρω;

Η Η100 με pull είναι πιο κοντά σε εμένα νομίζω, αλλά με προβλημάτησε ο θόρυβος που μου είπες και το airflow!

(Δεν θέλω να επέμβω στο όμορφο αυτό κουτάκι!!) Η Η80 θα χωραέι πιστεύεις χωρίς να βρίσκει στις μνήμες; Με την Η80, αν μπορεί να μπει στο πίσω μέρος, φαντάζομαι κερδίζεις σε airflow και θα έχει λιγότερο θόρυβο, έτσι δεν είναι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.