whitewolf Αύγουστος 26, 2004 #101 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 παγωμενη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 26, 2004 #102 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Μπραβο John !!! Ευγε ! Τα καταφερες... Εντελει τι ακριβως εκανες ωστε να πετυχεις το επιθυμιτο αποτελεσμα ?? Ποιες οι τελευταιες αλλαγες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 26, 2004 #103 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 15:58] γ@μησετα... εχω μεινει αφραγκος... Οκ..! Στελνουμε προκ/λες και εμβασματα για την συνεχιση των projects :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 26, 2004 #104 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από whitewolf [Σήμερα, στις 15:58] παγωμενη? Εμ ! -40 εφτασε ο ανθρωπος..! ζεστη θα μας δωσει ?? Θα ηταν και εντελως αναρμοστο εκ μερους του δλδ..! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Αύγουστος 26, 2004 Author #105 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αχιλλεα, ακομα δεν εχω κοψει τον τριχοειδη αλλα αν ειναι πιο μεγαλος θα κατεβαζει πιο πολυ θερμοκρασια. Αν τον κοψω δεν θα κατεβαζει τοσο πολυ αλλα θα κατεβαζει πιο γρηγορα. ε?Τωρα φτιαχνω ενα αλλο evap-res πιο απλο ωστε να ξερω οτι δουλευει. Αν εχω αυτες τις θερμοκρασιες ειμαι υπερευχαριστημενος.Κατι αλλο που θελω την εμπειρια σας. Ο κομπρεσορας μετα απο κανα 20λεπτο ειναι ΠΟΛΥ ζεστος.Καυτος θα ελεγα. Να κανω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 26, 2004 #106 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Για πιο γρηγορα δεν ξερω.. και δεν το νομιζω. Οσο πιο μακρυς ειναι, τοσο επιτυγχανει χαμηλοτερες θερμοκρασιες οταν δεν ειπαρχει φορτιο, αλλα σε load δεν κραταει καλα, δεν αντεχει σε αρκετα watt. Αν ειναι πιο κοντος, τοτε δεν κατεβαινει τοσο πολυ σε idle αλλα κραταει πολυ καλυτερα σε load.. Αν το κομπρεσερ ειναι σε ανοιχτη κατασκευη, δλδ οχι σε κλειστο κουτι (τοτε χρειανονται ανεμιστηρες) δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα. Ετσι κανουνε αυτα..! καινε και ζεματανε ! Καπου διαβαζα χθες οτι το θερμικο τους ειναι ρυθμισμενο στους 170 C ...! Απο εκει και υστερα τα σχολια ειναι περιττα..! δλδ ενα καλο cascade το χειμωνα θα ναι οτι πρεπει για σομπιτσα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Αύγουστος 27, 2004 Author #107 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 οκ. τωρα ομως που τελειωσα βαριεμαι...Τι να κανω...Εχω ακομα καμμια 20αρια μερες μεχρι να φυγω. Κατι θα βρω να κανω μεχρι τοτε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 27, 2004 #108 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Τι να πω.. ειναι ενα θεμα κι αυτο.. Ελα να φτια ξεις και τπτ δικα μου που βαριεμαι..! :) Α,,! Επισεις εχω πολλα εργαλεια χυμα που χρειαζονται συγυρισμα...~ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 27, 2004 #109 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Μπράβο βρε Γιαννόψαρε ( ) Το παρακολουθούσα από την αρχή αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω επί του θέματος για να σε βοηθήσω. Εύγε πάντως, κορυφαία και πάνω από όλα καθαρή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Αύγουστος 27, 2004 Author #110 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 thx guys. Eπιμενω οτι με τρωει το χερι μου παντως :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Αύγουστος 28, 2004 Author #111 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Tο πα οτι με ετρωγε το χερι μου. Ετσι εχουμε JohnFishy's chiler (version 1.2). Μονη αλλαγη το evaporator. Το εβαλα σε σωληνα με διαφορετικη σπειρα και εχουμε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 28, 2004 #112 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 αντε ! 7,5 C + ?? Πολυ καλο.. Για πες.. ποια η διαφορα του νεου evap ? πως ειναι οι σπειρες του δλδ ?? Ειναι αυτο που ειχες φτιαξει αρχικα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Αύγουστος 28, 2004 Author #113 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Oχι δεν εβαλα το παλιο γιατι λεω οτι μιας και δουλεψε καλα με ενα ας το αφησω ετσι. Απλα μεγαλωσα λιγο τη σπειρα και μικρυνα τη διαμετρο. Εκοψα τον τριχοειδη λιγακι και το εβαλα σε αυτο το στρογγυλο χαλκινο reservoir. Oμως να πω κατι. Το θερμομετρο δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευει σωστα. Πριν μου εδειξε -47 αλλα οταν το δοκιμασα τωρα μου εδειχνε μεχρι -36. Αυριο θα βρω ενα καλο θερμομετρο και θα ποσταρω αν υπηρχε κανα προβλημα. Ακομα ετοιμαζω και ενα κουτακι να μπει μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Αύγουστος 28, 2004 Author #114 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Λοιπον. Πρεπει να υπαρχει λαθος με το θερμομετρακι. Ετσι οπως το μετραω πρεπει να ειναι -39 με -40 η θερμοκρασια. Αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 28, 2004 #115 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από JohnFish [Χθες, στις 20:48] Λοιπον. Πρεπει να υπαρχει λαθος με το θερμομετρακι. Ετσι οπως το μετραω πρεπει να ειναι -39 με -40 η θερμοκρασια. Αυτα. Θές να έρθεις(Ηλιούπολη) να πάρεις το δικό μου γιά κανα δυό τρεις μέρες να ξέρεις και τι σου γίνεται........Ακριβείας +/- 0.1% από -200*C έως +400*C ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 28, 2004 #116 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Γιώργο δωσε επιλεον πληροφοριες για το που μπορουμε να βρουμε κανα καλο θερμομετρακι pls ~ ! Απο Σεπτεμβρη θα ξεκινησουν μεγαλης ...εκτασεως κατασκευες και πρεπει να ειμαστε καλα οργανομενοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 28, 2004 #117 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Θές να έρθεις(Ηλιούπολη) να πάρεις το δικό μου γιά κανα δυό τρεις μέρες να ξέρεις και τι σου γίνεται........Ακριβείας +/- 0.1% από -200*C έως +400*C ........ EΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :giveup: :giveup: Λυπήσου μας ............. μα καλα τι μετρας στα - 200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 28, 2004 #118 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 00:36] EΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :giveup: :giveup: Λυπήσου μας ............. μα καλα τι μετρας στα - 200? είμαι σίγουρος ότι το -200 δε του φτάνει..:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 28, 2004 #119 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 00:36] EΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :giveup: :giveup: Λυπήσου μας ............. μα καλα τι μετρας στα - 200? ΤΙΠΟΤΑ..........Απλά μέχρι εκεί πάει........ΤΙ να κάνω τώρα?........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 28, 2004 #120 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Axilleass [Σήμερα, στις 00:34] Γιώργο δωσε επιλεον πληροφοριες για το που μπορουμε να βρουμε κανα καλο θερμομετρακι pls ~ ! Απο Σεπτεμβρη θα ξεκινησουν μεγαλης ...εκτασεως κατασκευες και πρεπει να ειμαστε καλα οργανομενοι... Είναι Ιαπωνέζικο........μου το έστειλε ένας φίλος από Αυστραλία........Είναι σαν αυτά που θέλω να βάλω στον "Zeus"........ L I N K ........ Το δανείζω όποιος θέλει γιά δοκιμές "ακριβείας" και όχι........"ότι δείξει"....... Ταχύτητα ένδειξης θερρμοκρασίας max 0.5 sec..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.