Jump to content

HP laptop problem!

ZulGa1416003433

Recommended Posts

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Έχω ένα hp touchsmart tm-2 2190ea το οποίο αγοράστηκε από το Πλαίσιο. Στην συσκευασία δεν είχε cd με drivers κτλ. Ενημερώθηκα ότι όντως η HP δεν δίνει. Αποφάσισα να κάνω format και κατάργησα τον back up partition που είχε από την εταιρία. Το αποτέλεσμα ήταν να ψάχνω σαν τρελός drivers. Τους βρήκα και όλα καλά αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί το πρόγραμμα το οποίο μετατρέπει το περιβάλλον εργασίας όταν γυρνάς την οθόνη (δλδ γίνεται όταν γίνεται tablet). Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις του laptop χωρίς cd και φυσικά χωρίς το recovery partition στον δίσκο.

Πριν σβησεις το recovery partition επρεπε να κρατησεις τα δεδομενα του σε DVD. Τωρα που δεν το εκανες αυτο, δε υπαρχει επιστροφη.

By the way, εισαι σιγουρος οτι εγκατασταθηκαν ολοι οι drivers σωστα? Λογικα δε θα επρεπε να εχεις κανενα προβλημα με τους drivers που βρηκες στο ιντερνετ.

Ειχα κανει ακριβως το ιδιο σε ενα tablet της ΗΡ(διαφορετικο μοντελο απ'το δικο σου) και ειχα το ιδιο προβλημα.

Ολα τα προγραμματα οδηγησης ηταν τα σωστα και το μονο που ηθελε ηταν μια ρυθμιση.

Δεν θυμαμαι απο που την ειχα κανει,αλλα ψαξε λιγο μηπως ειναι κατι παρομοιο.

Πριν σβησεις το recovery partition επρεπε να κρατησεις τα δεδομενα του σε DVD. Τωρα που δεν το εκανες αυτο, δε υπαρχει επιστροφη.

By the way, εισαι σιγουρος οτι εγκατασταθηκαν ολοι οι drivers σωστα? Λογικα δε θα επρεπε να εχεις κανενα προβλημα με τους drivers που βρηκες στο ιντερνετ.

Οι drivers δουλεύουν όντως απλά δεν λειτουργεί το software που και καλά όταν γυρνάς την οθόνη γίνεται σε style android πχ.

Ειχα κανει ακριβως το ιδιο σε ενα tablet της ΗΡ(διαφορετικο μοντελο απ'το δικο σου) και ειχα το ιδιο προβλημα.

Ολα τα προγραμματα οδηγησης ηταν τα σωστα και το μονο που ηθελε ηταν μια ρυθμιση.

Δεν θυμαμαι απο που την ειχα κανει,αλλα ψαξε λιγο μηπως ειναι κατι παρομοιο.

Δλδ επανέφερες όλο το partition χωρίς να υπάρχει? Η μοναδική λύση που μου δώσανε από την hp Ελλάδος ήταν να αγοράσω το cd του laptop! (65E)...

Δλδ επανέφερες όλο το partition χωρίς να υπάρχει? Η μοναδική λύση που μου δώσανε από την hp Ελλάδος ήταν να αγοράσω το cd του laptop! (65E)...

Οταν ειπα ρυθμιση,εννοουσα μια ρυθμιση ή απο τον πινακα ελεγχου ή απο τις ρυθμισεις οθονης,δεν θυμαμαι καθολου.:wall:

π.χ. ριξε μια ματια αν εχει καποια ρυθμιση με το που γυρνας την οθονη αυτοματα να αλλαζει απο landscape σε portrait.

νομιζω πως περα απο τις ρυθμισεις των windows υπαρχει και προγραμμα που μπορει να το κανει αυτοματα.

Οταν ειπα ρυθμιση,εννοουσα μια ρυθμιση ή απο τον πινακα ελεγχου ή απο τις ρυθμισεις οθονης,δεν θυμαμαι καθολου.:wall:

π.χ. ριξε μια ματια αν εχει καποια ρυθμιση με το που γυρνας την οθονη αυτοματα να αλλαζει απο landscape σε portrait.

νομιζω πως περα απο τις ρυθμισεις των windows υπαρχει και προγραμμα που μπορει να το κανει αυτοματα.

Δεν μπορώ φίλε μου να σε πίασω :wall:!! Απλά θέλω να επαναφέρω το laptop στην αρχική κατάσταση του όπως βγήκε μέσα από την hp. Απλά δεν έχω το partition στον δίσκο που το κάνει αυτό.

Λοιπόν δεν έχεις το partition, δεν κράτησες back up, οπότε ΔΕΝ γίνεται να το επαναφέρεις. ΕΚτός αν πας να αγοράσεις τα recovery disks. Εναλλακτικά τράβα στο site της Hp κατέβασε ότι οδηγούς και προγραμματα βρεις, βάλε τα, κάνε updates από Windows να κατεβάσουν ότι άλλο λείπει αν λείπει τίποτα και μετά ψάξε τις ρυθμίσεις του συστήματος να βρεις αν γίνεται αυτό που θες...

Δεν μπορώ φίλε μου να σε πίασω :wall:!! Απλά θέλω να επαναφέρω το laptop στην αρχική κατάσταση του όπως βγήκε μέσα από την hp. Απλά δεν έχω το partition στον δίσκο που το κάνει αυτό.

Απ'το αρχικο σου post καταλαβα οτι ολα δουλευουν κανονικα και πως το προβλημα ειναι οτι δεν αλλαζει η οθονη οταν το ''μετατρεπεις'' σε tablet.Γι'αυτο προτεινα τα παραπανω.

Αν ομως θελεις απλα να το επαναφερεις στις εργοστασιακες του ρυθμισεις την λυση νομιζω στην εδωσαν ηδη.

Λοιπόν δεν έχεις το partition, δεν κράτησες back up, οπότε ΔΕΝ γίνεται να το επαναφέρεις. ΕΚτός αν πας να αγοράσεις τα recovery disks. Εναλλακτικά τράβα στο site της Hp κατέβασε ότι οδηγούς και προγραμματα βρεις, βάλε τα, κάνε updates από Windows να κατεβάσουν ότι άλλο λείπει αν λείπει τίποτα και μετά ψάξε τις ρυθμίσεις του συστήματος να βρεις αν γίνεται αυτό που θες...

Λογική η λύση σου και αυτή σκεφτόμουν.Το post έγινε μπας και ήξερε κανείς κάποιο πρόγραμμα της HP που θα στο επαναφέρει στην αρχική κατάσταση ή την ρύθμιση που αναφέρεις κ εσύ.

Με μια γρηγορη ματια βρηκα αυτο που αφορα στο προβλημα με την περιστροφη της οθονης.Δοκιμασε μηπως κανει δουλεια.

Ευχαριστώ για το search αλλά δεν μας κάνει...!

Ευχαριστώ για το search αλλά δεν μας κάνει...!

Εχεις δικιο...σε αλλο προβλημα αναφερεται..:wall: κακως δεν το προσεξα στην αρχη...βρηκα ομως αυτο και αυτο που ισως βοηθησουν...:T:

Εχεις δικιο...σε αλλο προβλημα αναφερεται..:wall: κακως δεν το προσεξα στην αρχη...βρηκα ομως αυτο και αυτο που ισως βοηθησουν...:T:

Νομίζω ότι την 60αρα στην HP δεν την γλιτώνω!!! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.