Jump to content

Project Poseidon! UPDATE και καλες φωτο!

Daidalos

Recommended Posts

Εγω την πηρα μεταχειρισμενη μαζι με το τανκ και το unit control της asetek 100e! Παντως 100 ειναι σχετικα καλη τιμη για ελλαδα! Αν μπορεις παρτην απο εξω ερχεται καπως πιο φθηνα!

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Και αυτο δουλευει καλα! Πολλα τανκ δουλευουν με αυτο τον τροπο! Αλλα στο συγκεκριμενο τανκ δεν μπορει να γινει κατι τετοιο!:p

Κατι ακομα που δουλευει σε αρκετα τανκ, και σε αυτο της αζετεκ, ειναι να μπει το σφουγκαρακι της αντλιας μπροστα στην εισαγωγη!

Αρχική απάντηση από Daidalos

Ουσιαστικα μπηκε ενα κοματι πλεξι, οπως φαινεται στην παραπανω φωτο αλλα και στην επισυναπτωμενη σε αυτο το ποστ, αναμεσα στην εισαγωγη και την εξαγωγη ετσι ωστε να μην δημιουργειται αυτος ο στροβιλος μεσα στο τανκ που απλα ανακατευει τον αερα και δεν τον διωχνει! Μετα το μοντ το εισαγωμενο νερο χτυπα στο πλεξι και αναιβαινει προς την ελευθερη επιφανεια οπου και "αφηνει" τις φυσαλιδες, και η εισαγωγη περνει νερο χωρις φυσαλιδες απο το δικο της "διαμερισμα". Αποτελεσμα ολων αυτων ειναι πολυ καλη εξαερωση! Ελπιζω να βοηθησα!:T:

πολυ καλη ιδεα! ευχαριστω

Καλη δουλεια, τα συγχαρητηρια μου, θα με ενδιεφερε η αποψη σου για τον θορυβο μετα την τοποθετηση των μονωτικων ειμαι κι εγω στην φαση που βαζω μονωτικα στο κουτι μου και προσπαθω να μειωσω τον θορυβο στο ελαχιστο.

Καλη συνεχεια :T:

Kαι εδω εχουμε το ψυκτικο υγρο! 80% απιονισμενο νερο της bp για καλυτερη ποιοτητα 5% ειδικο προσθετο για w/c απο watercooling.de που βελτιωνει την θερμικη και λυπαντικη(για την αντλια) συμπεριφορα του νερου και εχει ωραιο μπλε uv χρωμα και 15% ψυκτικο υγρο. Τελος 2-3 σταγονες απο αλλη χρωστικη για πιο σκουρο uv χρωμα γιατι το υγρο του watercooling.de ηταν ανοικτο γαλαζιο! :TD:

Το μιγμα κατω απο uv φωτισμο εχει πολυ ωραιο χρωμα!

EDIT: Διορθωσα τις αναλογιες!

post-92-1416071076,1169_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ταραμας

Καλη δουλεια, τα συγχαρητηρια μου, θα με ενδιεφερε η αποψη σου για τον θορυβο μετα την τοποθετηση των μονωτικων ειμαι κι εγω στην φαση που βαζω μονωτικα στο κουτι μου και προσπαθω να μειωσω τον θορυβο στο ελαχιστο.

Καλη συνεχεια :T:

Τα ηχομονωτικα κανουν μετρια δουλεια στο παχος που τα δουλευω. Απλα κοβουν τις πιο ψιλες συχνοτητες και περιοριζουν και το θορυβο απο τους ανεμηστηρες λιγο. Μην περιμενεις τρελα αποτελεσματα. Κανουν βεβαια και ενα πολυ καλο εφε μεσα στο κουτι που δειχνει πιο ομορφο αν κανεις καλη δουλεια στην τοποθετηση! :cool: Μονο αρνητικο οτι αυξανουν λιγο τις θερμοκρασιες 1-2 βαθμους.

Λοιπον εχουμε και λεμε:

1. Το πρωτο φουλ στησιμο εγινε και συντομα θα δωσω καποιες πρωτες φωτο.

2. Η max3 ειναι νεκρη τελικα. Την ειχε παρει μαζι του το ταγκαν την προηγουμενη βδομαδα απο οτι φαινετα... Απλα δεν την ειχα δοκιμασει... Οποτε για τεμπς τεστς και τα λοιπα μαλλον θα αργησω πολυ καθως θα φυγω για αθηνα και μαλλον θα ξαναρχισω απο σεπτεμβρη...:cry: :cry:

Μενουν μερικες λεπτομεριες ακομα αλλα δεν καθισα να ασχοληθω αφου θα πρεπει να ξηλωθουν ολα παλι για να μπει η νεα μητρικη! Παντως μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα και χανει τρομερα απο τις απαισιες φωτο(καταραμενο Τ610)!

Αν ολα πανε καλα μπορει να ειναι ετοιμο και στο τελος του μηνα αλλιως μολις δυρισω απο τις διακοπες με το καλο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.