Daidalos Ιούλιος 5, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Εγω την πηρα μεταχειρισμενη μαζι με το τανκ και το unit control της asetek 100e! Παντως 100 ειναι σχετικα καλη τιμη για ελλαδα! Αν μπορεις παρτην απο εξω ερχεται καπως πιο φθηνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 5, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Για την εξαερωση δεν ειναι το ιδιο αν εχουν διαφορετικο υψος οι τρυπες; πχ η εξαγωγη 1 cm απο τον πατο και η εισαγωγη 5 cm απο τον πατο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 5, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Και αυτο δουλευει καλα! Πολλα τανκ δουλευουν με αυτο τον τροπο! Αλλα στο συγκεκριμενο τανκ δεν μπορει να γινει κατι τετοιο! Κατι ακομα που δουλευει σε αρκετα τανκ, και σε αυτο της αζετεκ, ειναι να μπει το σφουγκαρακι της αντλιας μπροστα στην εισαγωγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούλιος 5, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Ουσιαστικα μπηκε ενα κοματι πλεξι, οπως φαινεται στην παραπανω φωτο αλλα και στην επισυναπτωμενη σε αυτο το ποστ, αναμεσα στην εισαγωγη και την εξαγωγη ετσι ωστε να μην δημιουργειται αυτος ο στροβιλος μεσα στο τανκ που απλα ανακατευει τον αερα και δεν τον διωχνει! Μετα το μοντ το εισαγωμενο νερο χτυπα στο πλεξι και αναιβαινει προς την ελευθερη επιφανεια οπου και "αφηνει" τις φυσαλιδες, και η εισαγωγη περνει νερο χωρις φυσαλιδες απο το δικο της "διαμερισμα". Αποτελεσμα ολων αυτων ειναι πολυ καλη εξαερωση! Ελπιζω να βοηθησα! πολυ καλη ιδεα! ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 5, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από bourlas πολυ καλη ιδεα! ευχαριστω Τιποτα! Χαιρομαι που βοηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Ιούλιος 6, 2004 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Εγω ενα θα πω...ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούλιος 6, 2004 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Καλη δουλεια, τα συγχαρητηρια μου, θα με ενδιεφερε η αποψη σου για τον θορυβο μετα την τοποθετηση των μονωτικων ειμαι κι εγω στην φαση που βαζω μονωτικα στο κουτι μου και προσπαθω να μειωσω τον θορυβο στο ελαχιστο. Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Kαι εδω εχουμε το ψυκτικο υγρο! 80% απιονισμενο νερο της bp για καλυτερη ποιοτητα 5% ειδικο προσθετο για w/c απο watercooling.de που βελτιωνει την θερμικη και λυπαντικη(για την αντλια) συμπεριφορα του νερου και εχει ωραιο μπλε uv χρωμα και 15% ψυκτικο υγρο. Τελος 2-3 σταγονες απο αλλη χρωστικη για πιο σκουρο uv χρωμα γιατι το υγρο του watercooling.de ηταν ανοικτο γαλαζιο! Το μιγμα κατω απο uv φωτισμο εχει πολυ ωραιο χρωμα! EDIT: Διορθωσα τις αναλογιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 6, 2004 Author #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Καλη δουλεια, τα συγχαρητηρια μου, θα με ενδιεφερε η αποψη σου για τον θορυβο μετα την τοποθετηση των μονωτικων ειμαι κι εγω στην φαση που βαζω μονωτικα στο κουτι μου και προσπαθω να μειωσω τον θορυβο στο ελαχιστο. Καλη συνεχεια Τα ηχομονωτικα κανουν μετρια δουλεια στο παχος που τα δουλευω. Απλα κοβουν τις πιο ψιλες συχνοτητες και περιοριζουν και το θορυβο απο τους ανεμηστηρες λιγο. Μην περιμενεις τρελα αποτελεσματα. Κανουν βεβαια και ενα πολυ καλο εφε μεσα στο κουτι που δειχνει πιο ομορφο αν κανεις καλη δουλεια στην τοποθετηση! Μονο αρνητικο οτι αυξανουν λιγο τις θερμοκρασιες 1-2 βαθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούλιος 10, 2004 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής.Μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 10, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Λοιπον εχουμε και λεμε:1. Το πρωτο φουλ στησιμο εγινε και συντομα θα δωσω καποιες πρωτες φωτο.2. Η max3 ειναι νεκρη τελικα. Την ειχε παρει μαζι του το ταγκαν την προηγουμενη βδομαδα απο οτι φαινετα... Απλα δεν την ειχα δοκιμασει... Οποτε για τεμπς τεστς και τα λοιπα μαλλον θα αργησω πολυ καθως θα φυγω για αθηνα και μαλλον θα ξαναρχισω απο σεπτεμβρη...:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 10, 2004 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Καλα ηχομονωτικα φυλλα ειναι τα Dynamat Extreme (checkmate). Κοβουν αρκετο θορυβο και ειναι σχετικα λεπτα αλλα ειναι πολυ ακριβα παναθεμα τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 11, 2004 Author #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Οριστε μερικες προχειρες φωτο απο το τελικο αποτελεσμα ενα αναμονη νεας μητρικης και ψηφιακης φωτογραφικης! Περιμενω τα σχολια σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 11, 2004 Author #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 11, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Την λατρευω αυτη την γρυλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 11, 2004 Author #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Μια οχι και τοσο καλη κοντινη στο cpu block του 11 με το ωραιο εφε απο το μπλε νερο.(θελω επιγοντως ψηφιακη!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 11, 2004 Author #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Μια τελευταια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 11, 2004 Author #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Μενουν μερικες λεπτομεριες ακομα αλλα δεν καθισα να ασχοληθω αφου θα πρεπει να ξηλωθουν ολα παλι για να μπει η νεα μητρικη! Παντως μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα και χανει τρομερα απο τις απαισιες φωτο(καταραμενο Τ610)!Αν ολα πανε καλα μπορει να ειναι ετοιμο και στο τελος του μηνα αλλιως μολις δυρισω απο τις διακοπες με το καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 11, 2004 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Κυριλέ Πολύ καλή δουλεία Daidale:clap: με UV φωτισμό θα δείξει πολύ το setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.