Jump to content

Project Poseidon! UPDATE και καλες φωτο!

Daidalos

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Daidalos

Στον πατο του τανκ της waterchill μπηκε ενα κοματι πλεξι οπως φαινεται στην φωτο για βελτιωση της εξαερωσης κατα τα προτυπα των μπλοκ της dangerden και του 11!

Σωστή κίνηση γιατί το συγκεκριμένο tank χωρίς το Mod και με την 1250 του Icy20 μας έβγαλε την πίστη μέχρι να κάνουμε εξαέρωση !!!!

Αρχική απάντηση από outlaw

Μπράβο.......άριστη δουλειά.............ΟΛΑ τα λεφτά το συμάζεμα. Φιλική συμβουλή: μην πολυεμπιστεύεσαι την διπλής όψεως. Χίλλιες φορές άνοιξε καμια τρύπα και πριτσίνωσέ το σε καμιά βάση.

Η συγκεκριμενη διπλης οψης ειναι αυτη που χρησιμοποιουν σε αυτοκινητα για διαφορες εφαρμογες οι ηλεκτρολογοι. Κολαει τοσο γερα που μετα απο το δοκιμαστικο που βλεπεις στην φωτογραφια εκανα υπερπροσπαθια να το ξεκολησω, και τελικα χρησιμοποησα κοπιδι για να βγει!! Κολαει απιστευτα γερα! Αλλα καλου κακου θα παρω και αλλα μετρα για την στηριξη του!

Η συγκεκριμενη διπλης οψης ειναι αυτη που χρησιμοποιουν σε αυτοκινητα για διαφορες εφαρμογες οι ηλεκτρολογοι. Κολαει τοσο γερα που μετα απο το δοκιμαστικο που βλεπεις στην φωτογραφια εκανα υπερπροσπαθια να το ξεκολησω, και τελικα χρησιμοποησα κοπιδι για να βγει!! Κολαει απιστευτα γερα! Αλλα καλου κακου θα παρω και αλλα μετρα για την στηριξη του!

Υπολογισε οτι 8α μπει και νερο και ετσι θα βαρυνει περισσοτερο...

Συνεχισε την καλη δουλεια...

@unseen: Το εξτρα βαρος το εξωμοιωσα με ενα κοματι μολυβδο που εχω βαρους 400g(δεν παιρνει τοσο νερο!) που εβαλα πανω απο το τανκ και για 16 ωρες εμεινε ετσι και δεν παρουσιασε καμια κοπωση η ταινια! Αντιθετα δεν ελεγε να ξεκολησει. Ομως ψαχνομαι για ενισχυση της στηριξης!

@ unseen & βασιλης: Ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

Ξερεις τι θα κανεις????εκει που εχεις το τανκ βλεπω οτι απο απο πισω εχεις βαλει την ηχομονοση......κ λογικα πισω απο αυτην θα εχει το κουτι τρυπες για τον αερα....παρε ενα νεον στρινγκ(ΠΡΟΣΟΧΗ:οχι γυναικιο),κανε δυο τρυπες στην ηχομονοση κ δεστο ,περνοντας το απο τις πισω τρυπες..!.αν δεν θες να φαινεται η δεν σ'αρεσει η ιδεα του νεον στρινγκ μπορεις να το κανεις με πετονια η κλωστη...εγω εχω στερεωσει ετσι μερικα πραγματα στο πισω μερος του κουτιου μου που ηταν βαρια κ δεν κουνιοταν καθολου οσο βαρια κ αν ηταν....

πειδη δεν ξερω αν το καταλαβες ετσι οπως το εξηγησα,γιατι το ειπα λιγοοοο.......με το δικο μου μυαλο ,σου εκανα κ ενα παραδειγμα.....τα βελακια δειχνουν προς τα που θα πηγαινει η κλωστη,θα κανουν τον κυκλο του τανκ κ τελος θα δενεις τον καθε 'κυκλο ξεχωριστα πισω απο τις τρυπουλες της λαμαρινας του κουτιου......ελπιζω να βοηθησα...:)

post-634-1416071075,4168_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 23:19]

Δεν εχει τρυπες απο πισω απο το ηχομονωτικο! !

κανε του εσυ αμα θες....χε!χε!οκ....κανε οτι εσυ θες κ....στειλε φωτογραφιες....!good luck artist!:D

Εχω καταλαβει τι θες να πεις! Το εχω σκεφτει και εγω απλα το κραταω σαν τελευταια λυση γιατι δεν θελω να ανοιξω τρυπες σε εκεινο το σημειο!

Παντως μην ανυσηχεις φωτο θα υπαρξουν σιγουρα!

Στον πατο του τανκ της waterchill μπηκε ενα κοματι πλεξι οπως φαινεται στην φωτο για βελτιωση της εξαερωσης κατα τα προτυπα των μπλοκ της dangerden και του 11!

παρακαλω πες περισοτερα για το παραπανω θεμα η μερικες φωτο ακομα διοτι δεν καταλαβα τι εννοεις και με ενδιαφερει και εμενα

Ουσιαστικα μπηκε ενα κοματι πλεξι, οπως φαινεται στην παραπανω φωτο αλλα και στην επισυναπτωμενη σε αυτο το ποστ, αναμεσα στην εισαγωγη και την εξαγωγη ετσι ωστε να μην δημιουργειται αυτος ο στροβιλος μεσα στο τανκ που απλα ανακατευει τον αερα και δεν τον διωχνει! Μετα το μοντ το εισαγωμενο νερο χτυπα στο πλεξι και αναιβαινει προς την ελευθερη επιφανεια οπου και "αφηνει" τις φυσαλιδες, και η εισαγωγη περνει νερο χωρις φυσαλιδες απο το δικο της "διαμερισμα". Αποτελεσμα ολων αυτων ειναι πολυ καλη εξαερωση! Ελπιζω να βοηθησα!:T:

post-92-1416071075,4957_thumb.jpg

Daidalos την 1250 πόσο την πήρες; Έχω πάρει τηλέφωνο σε μαγαζιά στην Αθήνα από αυτά που είχε δώσει ο ΓιαγκΤ και μέχρι τώρα έχω βρει μόνο σε ένα από αυτά, στο "’βυσσος" με 100. Τα υπόλοιπα, είτε δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο (Ενυδριούπολις, Ζωοφιλία, exotic petshop) είτε έβγαινε φαξ (Υδρόκοσμος). Περιμένω τιμή από "Tarek Ezzat" γιατί δε δουλεύει eheim και έπρεπε να μάθει πρώτα, όπως και από ένα στην Αγία Παρασκευή που θα μου πουν αύριο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.