Pantelis... Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2012 Καλησπερα σ ολους!Μετα απο αλλαγη Case αλλαγη Καρτας γραφικων μετατροπη Μνημης ram αλλαγη Fans κ.τ.λ τωρα ηρθε η ωρα να αλλαξω ενα τροφοδοτικο το εχω κανα 2 χρονια χρονια πανω δεν μου εχει προκαλεσει κανενα προβλημα μοναχα υψηλες θερμοκρασιες τιποτα αλλο,τελος παντων ηθελα κατι ποιο καινουριο καλητερο και λιγο περισοτερα Watt.. Αυτο που εχω τωρα πανω ειναι το παρακατω:Premier Power Supply 450W w/120mm Fan | Skroutz.grΕχω βρει τα παρακατω,στα χρηματα που διαθετω θελω να μου πειτε τι προτεινεται και εσεις..1)Powertech ATX Power Suply 550W | Skroutz.gr2)Inter-Tech Psu ATX Nitrox SL-550W v 2.2 | Skroutz.gr3)Lamtech Power Supply 550W | Skroutz.gr4)Hantol Atx Silent 685 Watt Dual Fun 80+120 mm | Skroutz.gr5)Inter-Tech SinanPower VP-530W | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Για πεταμα ειναι ολα αυτα οταν θελεις να βαλεις καλο συστημα πανω...Τι σύστημα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis... Ιανουάριος 14, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Τα χρηματα που διαθετω παιδια ειναι μεχρι 40 Ευρω..Και τα 5 που εχω βρει ειναι πιο χαλια απο αυτο που εχω δεν νομιζω πια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 14, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Corsair Builder Series CX430 V2 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis... Ιανουάριος 14, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Πολυ καλο το χω δει και γω αλλα παλι μενω στα ιδια Watt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 14, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Δωσε κατι παραπανω για το τροφοδοτικο.. γιατι αν κανει παφ συνηθως παιρνει και αλλα πραγματα μαζι του. οποτε το ''φθηνο'' τροφοδοτικο θα το πληρωσεις ακριβα με καποια στραβη.! Παρε το corsair η ψαξε καμια αγγελια για καποιο μτχ στα χρηματα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis... Ιανουάριος 14, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Δηλαδη απο αυτα που ανεφερα..Κανενα???Ειναι ολο ποιο χαλια και απο αυτο που εχω τωρα?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 14, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Δηλαδη απο αυτα που ανεφερα..Κανενα???Ειναι ολο ποιο χαλια και απο αυτο που εχω τωρα? ????? γενικά με 40 ευρώ δύσκολα βρίσκεις τροφοδοτικό καινούργιο 500-600 watt με σοβαρή ποιότητα κατασκευής αυτό που έχεις τώρα καθώς και όλα όσα πρότεινες είναι no name γενικά τα no name τροφοδοτικά τείνουν να έχουν κακό efficiency(καίνε λίγο παραπάνω ρεύμα) αλλά κυρίως αν χαλάσουν πιθανά να πάρουν και κάτι ακόμη μαζί τους (cpu-mobo-gpu) γι αυτό είτε ανεβάζεις το budget είτε πας σε αυτό που πρότεινε ο lakisss :offtopic2:ps.αν και πιστεύω πως το corsair θα μπορεί στην πράξη να αποδώσει περισσότερα watt απ'ότι αυτό που έχεις τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Ιανουάριος 14, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 το θέμα είναι ότι έχεις 1 χάλια τροφοδοτικό και θες να πας σε άλλα χάλια, πες μας το σύστημά σου να σου πούμε καλύτερα τι χρειάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis... Ιανουάριος 22, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Παιδια καλησπερα!Τελικα αποφασισα και παραγγειλα αυριο θα το εχω στα χερια μου ειπα να δωσω κατι παραπανω να παρω κατι ποιο καλο ποιοτικο για να ξεμπερδευω..Κατεληξα στην παρακατω λυση:Corsair Builder Series CX600 V2 (CMPSU-600CXV2EU), Corsair, Τροφοδοτικά, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,http://www.teamhardwarevzla.com/wp-content/uploads/2010/09/Especificaciones-Corsair-CX600.jpeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.