michalos Φεβρουάριος 29, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Αν "δουλευει" με τοσα restart καθε τοσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Φεβρουάριος 29, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 καλησπερα ,μια απο τα ιδια και εγω με το ιδιο σετακι mobo+cpu εσυ φιλε michalos τελικα τι εκανες;και η αποδειξη οτι κατι δεν παει καλα με αυτο το "σετ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 29, 2012 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Αν "δουλευει" με τοσα restart καθε τοσο...Aν μου λες οτι δεν βρισκουν προβλημα τοτε σκεψου οτι κατι αλλο παιζει Δοκιμασες με αλλες μνημες ? αλλο τροφοδοτικο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Φεβρουάριος 29, 2012 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Ακομα ρε μηχαλε να στρωσει??? για πες ολα τα πραγματα που φορα το μηχανιμα απανω!!!ολο και κατι θα βρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Φεβρουάριος 29, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 .........οπως ειπα εχω αλλαξει και τροφοδοτικο και δισκο ,το μονο που ειναι ιδιο ειναι μητρικη -ram-cpu,δηλαδη οτι αυτα που εχω αγορασει με την παραγγελια που εκανα στο πλαισιο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 29, 2012 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Τις μνημες τις δοκιμασες memtest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Φεβρουάριος 29, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 ναι,αλλα δεν εχει σημασιααφου το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει οταν αλλαζουν ολα εκτος απο αυτα τα 3 επιμαχα parts που μενουν ιδια...τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια αραγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 29, 2012 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 ναι,αλλα δεν εχει σημασιααφου το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει οταν αλλαζουν ολα εκτος απο αυτα τα 3 επιμαχα parts που μενουν ιδια...τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια αραγε???Δοκιμασε με αλλες μνημες πιο πολυ για εκει μου φενετε εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEFALAS21 Φεβρουάριος 29, 2012 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 εγω παιδια εδω και ενα μηνα με τα ιδια mobo+ram+psu και cpu τον Α4 3400Δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι εχτες που τον αλλαξα και αγωρασα τον 3850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάρτιος 1, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 τι προβλημα εχεις τωρα?Αυτο που μου κανει δηλ μπλε οθονη κ επανεκινηση σε τυχαιες στιγμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Μάρτιος 1, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Τα μοντελα που εχεισ αγορασει για να κανεις την συνθεση!!!πες τις ραμ σου....εκει υπαρχει ασυμβατοτητα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάρτιος 1, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 ram : Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit* - Μνήμες - plaisio.grmboard : Gigabyte A55M-S2V (s FM1 , DDR3 , AMD A55)Gigabyte A55M-S2V (s FM1 , DDR3 , AMD A55) - Μητρικές - plaisio.grcpu : AMD A8 X4 3850http://www.skroutz.gr/s/349777/AMD-A8-X4-3850.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Μάρτιος 1, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Φιλε μου!επιδει δεν εχω χρονο και πρεπει να παω δουλεια!!! οι ραμ σορ εχουν απανω ενα παρτ ναμπερ θα σου στειλω τον καταλογο που δεχετε η μητρικη σου σε ραμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEFALAS21 Μάρτιος 1, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 σε μενα τελικα ειναι οι drivers!αφου εκανα φορματ εχτες και περασα μονο τους drivers της gigabyte ολα δουλευουν ρολοιτερμα τα restart και τα bsodτο θεμα τωρα ειναι πως θα περασω τους Catalyst12.1 χωρις να μου βγαλει προβλημα ;εσυ michalos] τους Catalyst τους εχεις περασει απο Safe Mode ;ακυρο ,τα ιδια κανει θα τον παω για αλλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάρτιος 1, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 καλη τυχη φιλε με την αντικαταστασηαπο που τα αγορασες ?Τα δικα μου τα ειχε στειλει το πλαισιο με courier αλα "χωρις προβλημα" πριν 2 εβδομαδες και δεν πηγα καθολου να τα παραλαβωτους τα εστειλα πισω .τωρα τα εχουν αυτοι ,ας τα λουστουν[MENTION=7941]Μοκου[/MENTION] ευχαριστω για την λιστα αλλα οπως ειπα δεν εχω τις μνημες για να τσεκαρω τα pn τις εχει το Πλαισιο μαζι με τα αλλα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEFALAS21 Μάρτιος 1, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 καλη τυχη φιλε με την αντικαταστασηαπο που τα αγορασες ?Τα δικα μου τα ειχε στειλει το πλαισιο με courier "αλα χωρις προβλημα" πριν 2 εβδομαδες και δεν πηγα καθολου να τα παραλαβωτους τα εστειλα πισω .τωρα τα εχουν αυτοι ,ας τα λουστουν απο αυτους το πηρα φιλε μου e-gate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 1, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 (έτσι από περιέργεια) για τρέξε αυτό να δεις αν θα βγάλει BOSD. στο s&M : πήγαινε settings > CPU test λίγο προς τα δεξιά τη μπάρα να γράψει long από κάτω κάνε το load 100% tick στο Disable safe mode tick στο MMX/SSE και στο result κάτω. Στη καρτέλα HDD, επέλεξε test disabled πάτα run, σε εμένα για κάποιο περίεργο λόγο δεν το βγάζει σε XP πάντως τρέχει κανονικά και με βοήθησε να δω αν ένα mobo είναι ΟΚ. (στρεσάσει καλά τα VRM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάρτιος 8, 2012 Author #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 kefalas21 τι εγινε τελικα ? βρηκες ακρη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Μάρτιος 8, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 michalos εσυ τελικα εβγαλες καμια ακρη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEFALAS21 Μάρτιος 9, 2012 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 kefalas21 τι εγινε τελικα ? βρηκες ακρη ?καλησπερα φιλε μου σε εμενα εγινε αντικατάσταση απο την oktabit ,ο επεξεργαστης ηταν ελλατωματικος και πηρα καινουργιο απλα respect στην oktabit και στην e-gate απο εμενα ,τα παιδια ηταν αψογα και πολυ εξυπηρετικα!! σε εσενα φιλε μου μαλλον δεν εγινε σωστα το Rma στο πλαισιο ,τον εστειλαν στην οκταβιτ ; μαλλον οχι , τον τσεκαρανε απλα με το δικο τους service Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.