Jump to content

Α8 χ4 3850 τι psu θελει ?

michalos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πηρα ενα Α8 χ4 3850 ,mboard gigabyte A55 ,ram corsair 4GB κιτ ddr3 (2χ2) και το εβαλα σε ενα 300watt noname psu (5ετιας).vga εχει την onboard 6550D

κατα διαστηματα εχω blue scrrens k restarts και υποπτευομαι μηπως δεν με φτανει το τροφοδοτικο

Ποσα watt χρειαζονται ?

επισης στην μνημη βλεπω 4GB (χρηση 3.5GB)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

άλλαξε το noname με κάποιο Corsair / thermaltake η όποιο άλλο έχουμε στα reviews καλό.

Σίγουρα το noname τροφοδοτικό σου δεν δίνει σωστά ρεύματα και δεν αποδίδει σωστά.

250W τυπικά φτάνουν. (αγόρασε 500W για να έχεις καλύτερο efficiency)

όπως είπε και ο pokemon640 από επάνω ...

κοιτάς αυτό psu review db

με onboard graphics δεν πιστεύω να χρειάζεσαι πάνω από 150 watt απλά το παλιό τροφοδοτικό σου με τα χρόνια έχει φυσικές φθορές και κακό όνομα και ίσως πρέπει να το αντικαταστήσεις

αν θες μία πρόταση corsair 430watt

και άλλη μία σε λιγότερα watt

seasonic 300watt

γενικά πάντως το 430 watt θα σε καλύψουν αν στο μέλλον προσθέσεις και κάποια μέτριας ισχύος dedicated gpu

Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικους δισκους και κανει το ιδιο πραμα (μπλε οθονη -επανεκινηση) σε τυχαιες στιγμες

το μονο που δεν ειναι καινουριο ειναι το τροφοδοτικο

επισης εχω βαλει τελευταιους drivers k bios

θα το αλλαξω και to τροφοδοτικο και αν συνεχιζεται το προβλημα τα στελνω πισω στο πλαισιο

εβαλα και το 450 watt τα ιδια

καταραμενη AMD :wall:

τοσα χρονια στηνω δικα μου αλλα και αλλων με intel no problem

και ειπα να παρω αυτον γιατι ηταν φτηνοτερος και ιδου τα αποτελεσματα

αλλα ξερετε και την παροιμια :

στο φτηνο κρεας οι σκυλοι πινουν το ζουμι του

2 φορες εχω παρει AMD - ATI και το μετανιωσα

τωρα τον AMD και πριν χρονια μια καρτα ΑΤΙ που ειχα παλι προβληματα και μολις την αλλαξα με nvidia δια μαγειας λυθηκαν ολα !

INTEL- NVIDIA παιδια κι ας πληρωσουμε και παραπανω !!!!

δηλαδή θες να πεις ότι έχεις περάσει από memtest τις ραμ, έχεις αλλάξει τροφοδοτικό, έχεις τσεκάρει και την μητρική, έχεις κοιτάξει τα blue screen code και σου φταίει ότι είναι amd o επεξεργαστής? νομίζω πως αλλού είναι το πρόβλημα.

Και εγω το ίδιο πηστεύω!!! Ασχολουμε σχεδον μονο με amd δεν ειχα ποτε προβλημα!!!Απο θερμοκρασια πωσ εισαι???

μητρικη - επεξεργαστης

ολα τα αλλα εχουν ελεχθει

η μητρικη για AMD δεν ειναι ?

αφου ειναι καινουρια τι περιμενεις να τα πας πισω για ελεγχο?

δοκιμασε κ ενα φορματ πριν τα στειλεις και ελεγξε θερμοκρασιες

Πηρα ενα Α8 χ4 3850 ,mboard gigabyte A55 ,ram corsair 4GB κιτ ddr3 (2χ2) και το εβαλα σε ενα 300watt noname psu (5ετιας).vga εχει την onboard 6550D

κατα διαστηματα εχω blue scrrens k restarts και υποπτευομαι μηπως δεν με φτανει το τροφοδοτικο

Ποσα watt χρειαζονται ?

επισης στην μνημη βλεπω 4GB (χρηση 3.5GB)

windows πέρασες από την αρχή νέα εγκατάσταση; Ο δίσκος που τα έχεις τι δίσκος είναι; Επίσης βλέπεις 3.5GB γιατί υποθέτω έχεις 32bit λειτουργικό και εφόσον η μητρική δίνει 256mb στην κάρτα γραφικών, από το σύνολο των 3.75 σου μένουν τα αρχικά.

Τα εδωσα πισω για ελεγχο κ αντικατασταση

ειχα κανει 5-6 format με windows 64bit k μια φορα με 32bit σε 2 διαφορετικους δισκους sata ,ενα 500αρη κ ενα 320

ειπα βλακεια για την μνημη, τα 512mb τα κραταει η onboard καρτα γραφικων που ειναι shared απο την βασικη μνημη

θερμοκρασιες ειναι πολυ καλες ,το προβλημα δεν το κανει οταν ζοριστει cpu-μνημη πχ 1 ωρα σε orthos τεστ δουλευε κανονικα ,ενω σε τυχαιες στιγμες πχ ειμαι στο desktop και βγαζει μπλε οθονη κ επανεκινηση. (κωδικος 0χ00000101)

απο το ιντερνετ ειδα οτι εχει σχεση κατι με τον επεξεργαστη-bios (δηλ cpu-μητρικη)

μια φορα εκανε επανεκινηση ενω γινοταν εγκαταστηαση windows

Modifying BIOS/complementary metal oxide semiconductor (CMOS) settings incorrectly can cause serious problems that may prevent your computer from booting properly. Microsoft cannot guarantee that any problems resulting from the configuring of BIOS/CMOS settings can be solved. Modifications of the settings are at your own risk.

Τα ιδια και εγω παλια με τον 940 γιατι δεν υπηρχε support απο την msi με bios για το πσ μου!!!Εκανα παγωματα μπλε οθονες!!!

τα bios seetings ηταν στο defaults

το εκανε και με το αρχικο bios (F2) και με το τελευταιο (F6) που περασα

motherboard η μπαταρία θα είναι 100%. Είχα και εγώ τέτοια μια φορά μέχρι να μου γράψει CMOS battery low σε ASUS.

• 1 month later...

πιστευω καποιο bug (στο bios ισως-ασυμβατοτητα με την μνημη ισως ? )που δεν το εχει λυσει ακομα η gigabyte

Ακομα τπτ.

πηγαινοερχονται 1 μηνα τωρα ρεθυμνο-ηρακλειο(πλαισιο) -αθηνα(πλαισιο) και δεν βρισκουν κανενα προβλημα

οπως ειπα εχω αλλαξει και τροφοδοτικο και δισκο ,το μονο που ειναι ιδιο ειναι μητρικη -ram-cpu,δηλαδη οτι αυτα που εχω αγορασει με την παραγγελια που εκανα στο πλαισιο

Δεν ειναι δικα μου ,τα εχω αγορασει και συναρμολογησει για λογαριασμο φιλου

τους εχει κανει ηδη καταγγελια στην ΓΓΚ κτλ θελει πιστωτικο για να αγορασει κατι που να δουλευει

περιμενω να δω τι θα γινει

πιστευω καποιο bug (στο bios ισως-ασυμβατοτητα με την μνημη ισως ? )που δεν το εχει λυσει ακομα η gigabyte

Ακομα τπτ.

πηγαινοερχονται 1 μηνα τωρα ρεθυμνο-ηρακλειο(πλαισιο) -αθηνα(πλαισιο) και δεν βρισκουν κανενα προβλημα

οπως ειπα εχω αλλαξει και τροφοδοτικο και δισκο ,το μονο που ειναι ιδιο ειναι μητρικη -ram-cpu,δηλαδη οτι αυτα που εχω αγορασει με την παραγγελια που εκανα στο πλαισιο

Δεν ειναι δικα μου ,τα εχω αγορασει και συναρμολογησει για λογαριασμο φιλου

τους εχει κανει ηδη καταγγελια στην ΓΓΚ κτλ θελει πιστωτικο για να αγορασει κατι που να δουλευει

περιμενω να δω τι θα γινει

Eφοσον κατι δουλευει με πια λογικη θα σου δωσουν πιστωτικο ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.