bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2004 Κάνοντας ένα διάλειμμα απο την εξεταστική και το βασικό project μου, έκανα το mod Που ήθελα στο εξωτερικό κουτάκι του σκληρού μου. Το κουτί αρκετοί το έχετε δει ή το ξέρετε, είναι το κλασσικό chronos του πλαισίου. Του έβαλα διακόπτη για το ρεύμα αφού είναι επιεικώς απαράδεκτο το ότι δεν έχει και πρέπει να βγάζεις το καλώδιο αν θες να το κλεισεις, του άνοιγω τρύπες για παράθυρο στο πλαινό, το τρίβω ολόκληρο με τριβείο για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα αλουμίνια που φτιάχνω, και θα μπουν και 2-3 leds συν την αντικατάσταση αυτών που έχει με μπλέ.
YDinopoulos Ιούλιος 5, 2004 #5 Ιούλιος 5, 2004 Σου ειναι ευκολο μια φωτο απο την συνδεσμολογια του διακόπτη? Εχω και εγω το ιδιο ακριβως κουτι και θελω να κανω κατι παρόμοιο.
bleo8onhs Ιούλιος 5, 2004 Author #6 Ιούλιος 5, 2004 Δεν εχω το κουτί μαζί μου. Μόνο το καπάκι έχω εδώ! Αύριο μεθάυριο θα τις ποστάρω και αυτές. Ξεκόλλησα το φις του ρεύματος και του έβαλα καλώδια για το διακόπτη. Μετά έβαλα ανάμεσα λίγη μονωτική και ξανακόλλησα μόνο τα ποδαράκια του φις για να στηρίζεται. Είναι αρκετά εύκολο!
Daidalos Ιούλιος 5, 2004 #8 Ιούλιος 5, 2004 Οντως αυτο το μοντακι χρειαζεται γιατι διαφορετικα ειναι πολυ αβολο! Ομως φαινεται οτι το καταλαβε η chronos και ετσι οι νεες εκδοσεις εχουν διακοπτη και μαλιστα στο μπροστα μερος!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.