Jump to content

Instant box of Crap-pass a round Robin

naz

Recommended Posts

Λοιπόν η ιδέα είναι απλή.Ξεκινάμε με ένα κουτί όχι πολυ μεγάλο τύπου 20*20*20

( το συζητάμε )

Βάζουμε μέσα crap δλδ πράγματάκια που δεν μας χρειάζονται και σαπίζουν κάπου σε κάποιο συρτάρι(καλώδια παλιές κάρτες φανάκια κοινώς σαβούρα που φαντάζει αστείο να πουλάει κανείς σε αγγελίες για 2 ευρό :p),αυτό φυσικά ισχύει για μας και όχι για όλους.Δηλώνουνε ενδιαφέρον όσοι θέλουνε και ξεκινάει το κουτί μια οδύσσεια,με απλή αποστολή ελτα,από τους ενδιαφερομένους της λίστας.Ο καθένας που παραλαμβάνει παίρνει ότι θέλει από μέσα,βάζει craps ίσης ποσότητας( ή και περισσότερα) και το στέλνει στον επόμενο της λίστας με απλή αποστολή.

Ο σκοπός φυσικά είναι να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε σε αυτή τη ζωή :p ,είναι κάτι σαν παιχνιδάκι που θα έχει τον παράγοντα της έκπληξης και ίσως όντως βοηθήσει και κάποιους να βρούνε πραγματάκια που σε άλλους θα ήταν για πάντα άχρηστα.

Κάποια στιγμή το σαβουροκούτι θα φυσκάρει οπότε τότε ο κάθένας που το παραλαμβάνει βγάζει λίγα ,στουμπώνει άλλα and so on.Σημαντικό θα είναι όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον να δεσμευτούν ότι δεν θα κρατάνε το κουτί κάνα μήνα,θα τσιμπάνε το junk που τους ενδιαφέρει,θα προσθέτουν άλλο και θα το στέλνουν στον επόμενο asap.

H ιδέα δεν είναι δικιά μου,την είδα στο bikeforums.net και εκεί στο αμέρικα πήγε πολύ καλα μέχρι που το κουτί κατι τύποι το κρατήσανε 3 μήνες και αναγκαστήκανε να στήσουνε άλλο σαβουροκούτι....

Λοιπόν ακούω απόψεις,προτείνω να είναι πανελλαδική η φάση και θεωρώ πως ο Λάμπης έχει την κρίσιμη μάζα για να βγει ένας καλός χαβαλές απο αυτή την ιστοριά:T:

LIST:

1.naz

2.Tsakonas

3.2cpu

4.SirDiman

5.hatsumi1

6.YDinopoulos

7.dellman

8.Lakisss

9.victor

10.suboy

11.LevelOne

12.Κωστάκης

13.Stolis

14. ?

πολυ καλη ιδεα ,φανταζομαι ειναι εμπνευσμενη απο δικτυα τυπου peer to peer /torrent...

Αν και στανταρ θα βρεθουν οι κλασικοι γυφτουλες που θα αδειασουν το κουτι,θα τα μοσχοπουλησουν σε 10 διαφορετικα φορουμς και μετα θα κλαιγονται οτι πεινανε.

πολυ καλη ιδεα ,φανταζομαι ειναι εμπνευσμενη απο δικτυα τυπου peer to peer /torrent...

Αν και στανταρ θα βρεθουν οι κλασικοι γυφτουλες που θα αδειασουν το κουτι,θα τα μοσχοπουλησουν σε 10 διαφορετικα φορουμς και μετα θα κλαιγονται οτι πεινανε.

Πρέπει να αντισταθούμε στην εθνική κατάθλιψη τσάκωνα,άσε τους γύφτουλες να πουλήσουνε τη σαβούρα,το σίγουρο είναι πως θα πέσει γέλιο :clap:

Και εγω μεσα. Εχω αρκετη σαβουρα...

Μηπως να γραφουμε και τι βρισκουμε μεσα/τι βαζουμε ? πχ αν βρω καμια ιδιοτροπη καρτα/usb whatever να μπορω να ρωτησω τον πρωην κατοχο για τυχον λυσεις...

Όποιος παραλαμβάνει επιτόπου ποστάρει φωτο εδώ,κανόνας.

Το μέγεθος του κουτιού πως το κόβεται? σκεφτόμουνα κάτι mini atx μητρικές που έχουν σαπίσει :p και έλεγα να τις ρίξω μέσα.Ρίχτε ιδέες να δούμε πως θα το κάνουμε

Βασικα θα ελεγα ,μαζι με την αποστολη ,να κυκλοφορει και σε email ενα αρχειο με καταγραφη τι υπαρχει και τι παραδιδεται..Αλλα θελουμε καναν τζακο ωστε πχ ο παραληπτης να μην μπορει να σβησει μια καταγραφη του τι υπαρχει....

Έτσι όμως θα χαθεί το στοιχείο της έκπληξης.Δεδομένου ότι μιλάμε για junk δεν χρειάζεται λίστα.Μία φώτο του κουτιού ανοιχτού,γενική χωρίς αναλυτικές λεπτομέριες ,νομίζω αρκεί,πιο πολύ για να ιντριγκάρει δλδ...Κάποιος περιορισμός πρέπει να μπει για νέα μέλη,πχ σε τύπο που έγινε μέλος εχτές εγώ δεν θα το έστελνα.Πιστεύω ρε στον Έλληνα :p

Εγώ είμαι μέσα.:T:

Πάντως πρέπει να βρεθεί ένα ξύλινο κουτί (πχ.http://www.mastihashop.com/default.php?pname=ItemView&la=1&cat_id=66&prod_id=155) γιατί:

-Είναι πιο στυλάτο.:p

-Αντέχει βάρος και κακουχίες από μεταφορές.

-Θα θυμίζει κουτιά που ανακαλύπτονται (θησαυροί κτλ.:p)

Μπορεί η παράδοση να γίνεται μεταξύ μας με συνάντηση, για να γνωριζόμαστε κιόλας.:)

Σωστο το ξύλινο κουτί και η συνάντηση καλή ιδέα.Επίσης ωραίο θα ήταν να γίνονται και παρακλήσεις για να μπει κάτι στο κουτί χωρίς όμως να καταντάει ζητιανιά.Λόγου χάρη αν ήθελα εγώ μια 256 sdram να το σφύριζα μπας και βάλει κανείς μέσα μία :magic:

Τώρα που μπήκε ο ντελμαν μάλλον θα χρειαστεί container :p

θα αρχίσω να βγάζω από τις ντουλάπες θυμάσαι :p

Ελπίζω να μην μας χαλάσεις την φαντασίωση!

Οι ντουλάπες σου είναι γεμάτες λουκάνικα χωριάτικα, παστουρμάδες, καπνιστά χοιρομέρια, τραχανάδες, ντενεκέδες με λάδι, κλπ κλπ : )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.